< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 10 Aralık 2017; 4:26:08 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 10 Aralık 2017; 4:26:08 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
yok neymiş camiayı ayakta tutmuşmuş, büyük fenerbahçeliymiş bla bla bla
Kardeşim ben bir futbol severim, iyi futbol izlemek isterim.Kocaman'ın diğer 3 sezonunu inceleyelim.Alex gibi daha gelmeyecek bir adamın bir daha göremeyeceğimiz bir performans ile bile son maçta ecel terleri dökerek şampiyon olmamız.Diğer sezonlar ise terim'e ezilerek verilmiş şampiyonluklar. Yahu güzel oynayarak bile kaybetsek yemin ederim bu kadar çok küfür edip isyan etmeyecem.Ama daha şampiyonluk yarışında kafa kafaya giderken bile hangimiz büyük umutlar besledik.Ha takıldık ha takılıcaz dedik,hep dediğimiz oldu. Bu adam 100 milyon euronun üzerinde para harcattı bu klube, 1 şampiyonluk, 2 türkiye kupası, bir uefada yarı final.Ve hiç daha göremediği şampiyonlar ligi. Şampiyon olduğu sezon Daum'un ekmeğini yedi, birde şampiyonluk mimarlarını takımdan suçlularmış gibi kovdu.Ts de rezil olmuş Ersun Yanal bile takıma transfer yapamadan, aykutun kadrosu ile eze eze nisanda şampiyon oldu. Bana kimse bu adamı övmesin.Fenerbahçenin en büyük hayal kırıklığıdır. |
Aykut KOCAMAN diyince Fenerbahçe'nin yakın tarihi gelir aklıma. Birde Fetöcülerin 2011'de bu kulübe yaptıkları ve tek başına kulübü ayakta tutması. Hiçbir mantıklı gerekçe göstermeden habire aleyhine sallayanlar hakkında hiç olumlu kanaatim yok.
|
O dönem 3 kere istifa ettiğini hatırlayamayacak kadar ufak mısınız? yoksa alzheimer falan mı var? Adam ayakta tuttu dediğiniz dönem de 3 kere istifa sundu yahu. Derdi kulüpte kenetlenme oluşturmak falan değil ki.
Ayrıca bu oyunda Aykut tan çok vaat edilen prim etken değil ise ben de futboldan anlamıyorum. Futbolcuların o prim konuşmasına kadar sahada yürüyüp sonrasında motoru açılmış maserati gibi yardırmasının başka bir anlamı yok. Aykut Kocaman ın ne kadar kötü hoca olduğunu 10 kişi kalan GS ye fark atacak şansı varken atak bile yapamamasından, buna bir çözüm üretememesinden anlayabilirsiniz. |
Fenerbahçe düşmanları toplamış yine
![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|