Şimdi Ara

Aykut Hocamız=Gelişmiş Futboldur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut hocamız günümüz futbolunu çok iyi oynatan bir teknik direktör kesinlikle. Bireysel oyunu hepimiz seviyoruz ama artık günümüz futbolunda takım oyunu daha önemli bir hale geldi arkadaşlar.

Artık futbolcular çalım atarak topu ileri taşımak yerine enerjilerini daha verimli kullanarak paslarla topu ileri taşıyorlar.

Aykut hocamızda tam olarak bunu yaptırıyor oyuncularımıza, bireysel oyun oynamak yok herkes takım halinde savunma yapıp takım halinde hücuma çıkacak diyor.
    Örneğin valbuena son haftalarda kesik yedi,peki neden?
    -Çünkü bireysel oynuyor ve takımı yavaşlatıyor. Son maçta birimiz yokluğunu hissettimi?
    -Tabiki hayır, çünkü pas oyununu aksatıyordu. Hatta oynamaması daha iyi çünkü çok top kaybediyor.
    TEŞEKKÜRLER AYKUT KOCAMAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 10 Aralık 2017; 4:26:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok neymiş camiayı ayakta tutmuşmuş, büyük fenerbahçeliymiş bla bla bla

Kardeşim ben bir futbol severim, iyi futbol izlemek isterim.Kocaman'ın diğer 3 sezonunu inceleyelim.Alex gibi daha gelmeyecek bir adamın bir daha göremeyeceğimiz bir performans ile bile son maçta ecel terleri dökerek şampiyon olmamız.Diğer sezonlar ise terim'e ezilerek verilmiş şampiyonluklar.

Yahu güzel oynayarak bile kaybetsek yemin ederim bu kadar çok küfür edip isyan etmeyecem.Ama daha şampiyonluk yarışında kafa kafaya giderken bile hangimiz büyük umutlar besledik.Ha takıldık ha takılıcaz dedik,hep dediğimiz oldu.

Bu adam 100 milyon euronun üzerinde para harcattı bu klube, 1 şampiyonluk, 2 türkiye kupası, bir uefada yarı final.Ve hiç daha göremediği şampiyonlar ligi.

Şampiyon olduğu sezon Daum'un ekmeğini yedi, birde şampiyonluk mimarlarını takımdan suçlularmış gibi kovdu.Ts de rezil olmuş Ersun Yanal bile takıma transfer yapamadan, aykutun kadrosu ile eze eze nisanda şampiyon oldu.

Bana kimse bu adamı övmesin.Fenerbahçenin en büyük hayal kırıklığıdır.
    O dönem 3 kere istifa ettiğini hatırlayamayacak kadar ufak mısınız? yoksa alzheimer falan mı var? Adam ayakta tuttu dediğiniz dönem de 3 kere istifa sundu yahu. Derdi kulüpte kenetlenme oluşturmak falan değil ki.

Ayrıca bu oyunda Aykut tan çok vaat edilen prim etken değil ise ben de futboldan anlamıyorum. Futbolcuların o prim konuşmasına kadar sahada yürüyüp sonrasında motoru açılmış maserati gibi yardırmasının başka bir anlamı yok.

Aykut Kocaman ın ne kadar kötü hoca olduğunu 10 kişi kalan GS ye fark atacak şansı varken atak bile yapamamasından, buna bir çözüm üretememesinden anlayabilirsiniz.
  • En önemlisi de kişilere bağlı kalmadan sürekli aynı oyunu oynayabilmemiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacağı bir Anti-Aykutçu tayfa var gerçekten anlaması güç.Bu adamların Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğünden şüphem var.Aynı tayfa Rvp-Vitor gerginliğinde Rvp'yi savunur takımı geri götürür.Advocaat her maç sonu bu takımdan bir halt olmaz diye açıklama yaptığında adam haklı deyip onu savunur.

Bunu bi kenara bırakırsak gerçekten istifa kararından döndüğü süreçten beri takımda bir oturmuşluk var.Sağ kanatta Şener-Dirar-Giuliano, sol kanatta İsmail-Atıf-Giuliano paslaşmaları takıma hücum gücü kazandırdı.Giuliano gerçekten müthiş bir adam.Aynı zamanda Josef orta sahada inanılmaz mücadele gücüyle maç içinde belki 10-20 tane topu bize döndürmüştür.Topal'da stoper arasına girerek hem beklere özgürlük sağlayıp hem de savunmayı sağlam bırakıyor.Bu adamı beğenmeyenler var bu da futbol cahilliğidir.

• Aykut KOCAMAN diyince Fenerbahçe'nin yakın tarihi gelir aklıma. Birde Fetöcülerin 2011'de bu kulübe yaptıkları ve tek başına kulübü ayakta tutması. Hiçbir mantıklı gerekçe göstermeden habire aleyhine sallayanlar hakkında hiç olumlu kanaatim yok.
  • yok neymiş camiayı ayakta tutmuşmuş, büyük fenerbahçeliymiş bla bla bla

Kardeşim ben bir futbol severim, iyi futbol izlemek isterim.Kocaman'ın diğer 3 sezonunu inceleyelim.Alex gibi daha gelmeyecek bir adamın bir daha göremeyeceğimiz bir performans ile bile son maçta ecel terleri dökerek şampiyon olmamız.Diğer sezonlar ise terim'e ezilerek verilmiş şampiyonluklar.

Yahu güzel oynayarak bile kaybetsek yemin ederim bu kadar çok küfür edip isyan etmeyecem.Ama daha şampiyonluk yarışında kafa kafaya giderken bile hangimiz büyük umutlar besledik.Ha takıldık ha takılıcaz dedik,hep dediğimiz oldu.

Bu adam 100 milyon euronun üzerinde para harcattı bu klube, 1 şampiyonluk, 2 türkiye kupası, bir uefada yarı final.Ve hiç daha göremediği şampiyonlar ligi.

Şampiyon olduğu sezon Daum'un ekmeğini yedi, birde şampiyonluk mimarlarını takımdan suçlularmış gibi kovdu.Ts de rezil olmuş Ersun Yanal bile takıma transfer yapamadan, aykutun kadrosu ile eze eze nisanda şampiyon oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

yok neymiş camiayı ayakta tutmuşmuş, büyük fenerbahçeliymiş bla bla bla

Hocam hepimiz bireysel oyunu çok seviyoruz ama uzun süredir şampiyonluk yüzü göremedik maalesef.

Bence ilk önce şampiyonluk önceliğimiz olmalı, bende istiyorum eski saldıran Fenerbahçemizi ama onun için elimizde 'ALEX DE SOUZA' gibi bireysel olarak çok yetenekli ve takım oyununu çok seven adamlar lazım. Şimdiki oyuncularımız çabuk pes ediyor.

Açıkçası yönetim de taraftarlar da şampiyonluğa öncelik veriyor.
    Ayrıca bireysel oynayarak şampiyon olmak artık eskisi kadar kolay değil, çünkü tüm takımlarımız hata bulunca affetmiyorlar.
    O yüzden hiçbir maçta 'şu takım kesin kazanacak' diyemiyoruz artık.

Bence bu yıl şampiyon olup gelecek yıllar için ise bireysel olarak yetenekli ve aynı zamanda takım oyunu oynayan futbolcular almalıyız. Tabiki bireysel oyunun yeri başka, mesela Moussa Sow reisin rövaşata ile attığı gol mü daha çok seyir zevki veriyor yoksa tiki-taka ile boş kaleye atılan gol mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen katılıyorum. Ömürlük sözleşme yapılmalı kendisiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut sinsi bir fenerbahçe düşmanıdır.

Alex i katletti sırada valbueana var .

Yazıklar olsun fenerbahçe bu vasıfsiza emanet .

Defansif futbolunu, temel anlamını ,atifini da al defol git a. Kocaman

• :d
  • ccecy kullanıcısına yanıt
    O dönem 3 kere istifa ettiğini hatırlayamayacak kadar ufak mısınız? yoksa alzheimer falan mı var? Adam ayakta tuttu dediğiniz dönem de 3 kere istifa sundu yahu. Derdi kulüpte kenetlenme oluşturmak falan değil ki.

Ayrıca bu oyunda Aykut tan çok vaat edilen prim etken değil ise ben de futboldan anlamıyorum. Futbolcuların o prim konuşmasına kadar sahada yürüyüp sonrasında motoru açılmış maserati gibi yardırmasının başka bir anlamı yok.

Aykut Kocaman ın ne kadar kötü hoca olduğunu 10 kişi kalan GS ye fark atacak şansı varken atak bile yapamamasından, buna bir çözüm üretememesinden anlayabilirsiniz.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman= Gelişmiş Futbol ise cidden futbol endüstrisi büyük bir sıkıntı içinde demektir.

İstifa krizleri ayrı dert. Futbolculara çocuk gibi tripler atıp ''Konuşmuyorum banane'' moduna bağlaması ayrı dert.

Prim konusunda ise sonuna kadar haklısınız. İşin daha kötü yanı ise bu prime rağmen ite kaka gidiyoruz. Yine baktığımız zaman ortada umut veren birşeyler yok. Lastiği patlak kamyon gibi gidiyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ülkede fetöcülerin cirit attığı,kulüp başkanını futbolcuları içeri tıktığı dönemde isterse 13 kere istifa etsin adam oğlu adamdır Aykut KOCAMAN. Kaç yıldır nerede kulübü şampiyon yapan yapacak taktik bilen adamlar. Milyon dolarları çöpe atıp gitti Aykut'tan sonra gelen hocalar. O Alex denen adamın son maçlarında stattaydım takımı nasıl baltaladığını gözlerimle izledim. Oynadı parasını aldı defolup gitti. En büyük FENERBAHÇE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 11 Aralık 2017; 17:27:1 >

• ccecy kullanıcısına yanıt
    İstifa ediyor bu zor durumda burada olmuyor ama adam gibi adam öyle mi
  • Bu istemezükçü tayfayı sallamamak lazım fazla Güzel Futbol degil galibiyet Şampiyonluk getirir

• Aykut Kocaman mı ? gelişmiş futbol mu ? Bu adam teknik taktik biliyor mu onu sorgulamak lazım bence. Ersun Yanal geldi ilk haftadan biz şampiyon olacaz diğer takımlar sıralamayı belirlesin demiş ve eze eze şampiyon yapıp Aziz Yıldırımın EGO’su havası yüzünden takımdan gönderilmiş harcanmış birisi. Hangisinin futbolunda seyir zevki yüksek ? Hangisi ite kalka değil de eze eze takımı şampiyon yapmış ? Arkadaşların dediği gibi prim haberleri çıktı oyuncularımız şahlandı kesinlikle doğrudur bu. Bize uzun yıllar hizmet edecek TD- GENÇ OYUNCU VE FUTBOLDAN ANLAYAN EGODAN SIYRILMIŞ BİR BAŞKAN sonrası 1 yıl olmaz 2 yıl olmaz ama üçüncü yıl şampiyon yapar lige tekrar KRAL gelir herkes önünü ilikler. Anadolu takımları evet güçlendi affetmiyorlar ama teknik adamları maç sonu Fenerbahçe ile alay eder gibi üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz diyorsa gerçekten sorgulamak gerek

• Aykut korkak futbolun mimarıdır maalesef. İyi güzel düşünüyor ama cesur kararlar almaktan çekiniyor onun yanında yada üstünde cesaret verecek birileri lazım.

• blok
  • önceden arada bi lider olunca türerdi Aykutcular şimdi bi kaç galibiyet yetiyor herhalde :D
  • Eğer bir Fenerbahçeli olsaydım şöyle düşünürdüm;

İsterse şampiyonlar ligini alsın isterse kendi çıkıp oynasın isterse tarihi zaferler yaşatsın. Biz Galatasaraylıların bile bizim canımızı çok yakmasına rağmen bu kadar saygı duydugumuz Alex'e bunları yapttıysa bu kulüpte Aykut'un A'sı bile geçmemeli ki hiç bir başarısı da yok.
  • Şu konuda mesajım bulunsun da sezon sonu şu adamları teker teker alıntılarım, ne cabuk unuttunuz Aykut kocamanlı son sezonu, takım 3 galibiyet aldı diye geldi yine Aykut şakşakçıları, cok merak ediyorum sezon sonu neler söyleyeceğinizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.