Şimdi Ara

AYKUT KOCAMAN(2010) VS PHILIP COCU(2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 26 Haziran 2023; 22:0:26 >

• Ben olsam cocu yu yollar,samet aybaba yı alırım.Adamın futbolu bildiği her halinden belli.Cocu 4-3-3 oynayacağız dedi daha 1 kez bile oynamadı,neden oynamadı çünkü korkak 2 on liberosuz yapamaz.Ayrica cocu nun yardımcıları aykutun adamlarıymış,belkide bu yardımcılar cocu yu zehirlediler.Her halükarda samet>cocu diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada fark var, birisi yerli birisi yabancı hoca. Yabancı her zaman 1-0 geride başlıyor. Ayrıca kadro kalitesi olarak da çok fark var. 2010 yılındaki takımda Alex, Santos, Niang, Lugano falan vardı.

• Aykutun ne kadar transfer harcaması yaptığı Cocunun ne kadar yaptığını ve o günkü takım değerlerini de yazmak lazim. Bakmadım ama kesinlikle aykutun ikiside fazladır

• Karşılaştırmak saçmalık. Aykutun kadrosunu bugün koy kafaya oynar. Ha Cocu’nun kadro yetersiz mi? Evet yetersiz. Ama şöyle de bir durum var. Bugün en kötü Anadolu takımı bile tık tık tık pas yaparak 3 büyükleri maymun edebiliyorsa Fenerin bu kadar rezil olması kabul edilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıları renkli yazacaüğım diye yanlış hesap yapmışsın.

bak şimdi bir kere 5 maçta 3 mağlubiyetimiz var. senin yazdığın gibi 2 mağlubiyet değil bunu düzeltelim. sonra senin dediğin sezonda 34 maçta toplam 4 mağlubiyet aldık.

şu an sen bizim takımın bu yönetim ve kadroyla sezon sonuna kadar 4 mağlubiyet alacağını iddia ediyorsun. ben de sen kendini kandırmışsın ama bizi kandıramazsın diyorum. herşey ortada.

bahsettiğin sezon maç başına 2,47 gol ortalaması ile oynadık. şu an fenerbahçe gol atamıyor. gol atsa zaten durum değişecek. gol atması için sistemin olması lazım. sistemi uygulayabilmen için de hem yetenekli, hem de kaliteli topçulara ihtiyacın var. fenerbahçe şu an kaliteden uzak durumda. bunu pas geç yani zaten yeterince konuşuyoruz daha detaya girmeye gerek yok.

sonuç, cocu' yu kurtarmaya çalışman boşuna. yeni kalecimiz tek başına senin bahsettiğin sezonun istatistiklerini alt üst eder.

• Yabancı geride başlarmı hiç hocam görmüyormusunuz takım 1-0 kazandı diye söven adamlara Hz.Eyüp sabrı yükleniyor yabancı hoca olunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptaniguana

Bu mesaj silindi.
    ne oldu zoruna mi gitti? daha hesap yapmasını bilmiyor geliyor burada cocu cu kesiliyor. sen de hakaretden başka birşey yazmıyorsun. hade ordan.
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Derdim kimseyi kurtarmak değil, iki hocayı da beğenmiyorum. Forumda Aykut Kocaman fazlaca isteniyor şu zamanlarda, bir bilgi vermek istedim.

Demeye çalıştığım şey şu, sezon başı aynı sıkıntıları zamanında Aykut Kocaman da çekmiş, hem ligi bilmesine hem de daha önce Fenerbahçe'de görev almasına rağmen.

Sabah 5'te yazdığım için 1M eksik yazmışım, farketmez biri 7 biri 6 puan toplamış 5 maçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 22 Eylül 2018; 18:21:37 >
  • ya takımı düzgün oynatsalar tamam diyeceğim ben de. yani durum bu hallerdeyken buna bir açıklama yapılması lazım. deneme tahtasına döndüreceğine hazırlık maçı yaptırmayı da mı zor görüyorlar ne. pendik spora teklif etseler valla dünden hazırım der hazırlık maçı için. şaka yok
  • soyle bir sey var. o sezon daginiktik ama hücumda iyiydik. ilk yari istatistigimize bakarsaniz 44 gol 33 puandi. ikinci yari defansa agirlik verince kazanmistik. cogu maci 2-0 kazandik. ikinci yari 40 gol attik ama puanimiz artti. bu seneki takimda su an iyi olan hicbir sey yok, ne hucum ne defans. oyuncular iyi ama takim olarak ne hucumda ne defansta ne mucadelede iyiyiz. bireysellikte de o donemki takim kadar iyi degiliz. yani 9 puan geri dusersek ceviremeyiz. belki 4-5 puandan ceviririz. hazir gs nin forveti yokken farki actirmamaliydik

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir faktör de var, hem bek oyuncularımız hem hücum oyuncularımız o dönemde çok kaliteliydi. Hatırlarsın, Barcelona'nın Santos ve Gökhan'ı izlemeye geldiği dahi konuşulmuştu o dönemde. Ortasahamızda Emre gibi lider bir isim de vardı. Alex'in inanılmaz verimli sezonunu saymıyorum bile.

Şu an yepyeni ve o sezona göre görece kalitesiz bir kadromuz var. 3 Temmuz o dönem dengemizi alt üst etmeseydi şimdi bambaşka olurdu, o kadro takviyelerle 3 yıl ligi domine ederdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Şöyle bir faktör de var, hem bek oyuncularımız hem hücum oyuncularımız o dönemde çok kaliteliydi. Hatırlarsın, Barcelona'nın Santos ve Gökhan'ı izlemeye geldiği dahi konuşulmuştu o dönemde. Ortasahamızda Emre gibi lider bir isim de vardı. Alex'in inanılmaz verimli sezonunu saymıyorum bile.

Şu an yepyeni ve o sezona göre görece kalitesiz bir kadromuz var. 3 Temmuz o dönem dengemizi alt üst etmeseydi şimdi bambaşka olurdu, o kadro takviyelerle 3 yıl ligi domine ederdi.
    o takimin ilk yari tek sorunu zaten disiplinsizlik daginiklik mucadele eksikligi idi. 2. yari tek bu topcular degil selcuk topuz gibiler de dinamoluk yapinca direnc de artti. zaten kalite ortada.

su anki takimin oyle sampiyon olmasi icin, bir antrenor etkisi gerek. onu da goremedik.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Sevmememe rağmen bu yıl Aykut Kocamanla devam edilmesi beni rahatsız etmezdi. Umarım takım adına en iyisi olur.

• örnek verdiği sezona bak, bir daha öyle bir sezon yaşanmayacak
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Örneği verme maksadımı açıkça yazmışım, ya okuduğunu anlayamıyorsun ya derdin başka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.