Şimdi Ara

Aykut Kocaman'a Meslek Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah var kendisi çok iyi bir futbolcuydu ama teknik direktörlüğünün öyle olmadığı ortada. Tekrar futbolculuk yapamayacağına göre ve teknik direktörlüğü de vasat olduğuna göre Aykut Kocaman şuan hangi işi yapabilir sizce?

• En fazla simitçi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportif direktör olup teknik direktorun yerine gecmeyecegim diyebilir

• Dövüş sporlarıyla ilgilenebilir, antrenör veya sporcu farketmez deli savunma yapar spor tarihine hiç nakavt olmayan ve hiç maç kazanamayan şahıs olarak geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama böyle yüklenilmesi taraftarı değilim. Ne kadar kötü olursak olalım destek çıkmamız lazım. Böyle fenerbahçeli olunmaz...

• Bir reklam takip ajansında istatistik uzmanı olarak işe başlayabilir

• teknik direktörlüğü iyi winner biri bir şekilde kupa almayı başarıyor fenerbahçe 2015 ten beri kupasız geçiriyor aykut kocaman fenerbahçesi ise hiçbir sezonu (3 temmuza rağmen )kupasız geçmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbolculuğunu izledin mi?O günleri görmüş dayılarla konuş futbolculğunun abartıldığını söyleyen bir sürü kişi var.

Neyse gelelim diğer konuya Andrea Santosu ve baroniyi Aykut izleyip bulmuştu Stochu falan bence.Bu adama denmeliki asla ve asla T.d olmayacaksın saedce sportif direktör olarak scoutlık yapacaksın falan.İyi oyuncu buluyor bak o konuda hakkının yiyemem.Ama bu takımda transfer hocaya bırakılmıyor.

Birde biz ne kadar eleştirirsek eleştirelim adamın uefa yarı final ve ligde 9 puanr geriden gelip şampiyonluğu var.Yönetimde kredisi büyük seneye de başımıza salabilirler bu sene takım kötüydü aykut napsın deyip.
  • Ömrü boyunca anadolu takımı yönetip, 3 büyükleri yenmeye çalışabilir

• Savunma sporları ile uğraşmalı
  • Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aykut Kocaman

• Tam mafya babası tipi var hep çatık kaşlı, herifin güldüğünü görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 17 Eylül 2017; 6:5:35 >
  • Ecza sektörüne girip uyku ilacı üretebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaReis_24

Bu adama böyle yüklenilmesi taraftarı değilim. Ne kadar kötü olursak olalım destek çıkmamız lazım. Böyle fenerbahçeli olunmaz...

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Tam mafya babası tipi var hep çatık kaşlı, herifin güldüğünü görmedim.

Aykut Kocaman'a Meslek Önerisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ntvspor'da falan yorumculuk yapabilir rıdvan kankisi gibi,bizim halkımız balık hafızalı olduğu için 2 seneye herşeyi unuturlar hatta tv'de ben fb td'si olsam juventus-real madrid gibi oynatırım juve gibi defans real gibi hücum yaptırırım modern futbol falan sıksa bişeyler insanlar aykut hoca gelsin takımın başına bile derler yani.
  • ben fenerbahçede aykut kocamandan daha iyi golcü görmedim, gerçekten inanılmazdı,teknikti hızlıydı çok akıllıydı.

en saçma pozisyonda bile yapılacak en doğru hareketi yapar, atılabilecek en güzel golü atardı, skoda ayın golü ödülü 2 haftada bir aykuta giderdi

lan keşke hep futbolcu olarak kalsaydı aklımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.