< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sow - 10 milyon euro
Serdar Kesimal - 4,75 milyon euro Bienvenu - 4 milyon euro Orhan Şam - 3.5 milyon euro Krasic - 7 milyon euro Meireles - 10 milyon euro Bunları ben verdim zaten. Aç bakalım GS kaç harcamış, Fener kaç harcamış? +'layanlarda baksın. Sneijder - 7.5 milyon euro Burak - 5 milyon euro Eboue - 3.5 milyon euro Muslera - 6.75 milyon euro Riera - 3 milyon euro Ujfalusi - 2 milyon euro Drogba - Bonservissiz Ama onların maaş çook ya. (Volkan 2.5'dan fazla alıyordu) Aşağıda harcamalarıda verdim. |
11/12:
Galatasaray Transfer Harcaması: 23 milyon euro Fenerbahçe Transfer Harcaması: 35 milyon euro 12/13: Galatasaray Transfer Harcaması: 30 milyon euru Fenerbahçe Transfer Harcaması: 33 milyon euro Algı operatörlüğü yapan sensin sanki. Bu mesajdan sonra hangi argümanların geleceğinden eminim. Şimdi yazarsam bahane bulursun. Cevap vermeni bekleyeceğim yazmak için. |
Evet aykut sevici yazmis + almis bide bizim taraftar akillanmayacak.
11 senesinde bizi samp yapan alextir nokta. Daum ve alexin altini kaziyan ben degilim aykut 2010 da daumun istedigi oyunculara onay vermeyende aykut. Yani su adami hicmi hatirlamiyorsunuz 12-13 senelerinde taraftarin cogu nefret ediyordu aykuttan Ama.ben sizi gorucem daha ekim ayi gelmeden aykut istifa konulari |
Fenerbahçe
11/12: Gelir: 27.5 milyon euro Gider: 35.3 milyon euro Net: -7.8 milyon euro 12/13: Gelir: 4 milyon euro Gider: 33.9 milyon euro Net: -29.9 milyon euro Fenerbahçe'nin 2 sezon 9 puan fark yiyip, sahasında kupa vermesi için harcadığı para: 37.7 milyon euro Galatasaray 11/12 Gelir: 15.28 milyon euro Gider: 23.6 milyon euro Net: -8.33 milyon euro 12/13 Gelir: 3.89 milyon euro Gider: 30.05 milyon euro Net: -26.16 milyon euro Net olarak Galatasaray 2 sezon üst üste 9 puan fark atarken 39.49 milyon euro harcamış. Vay be 2 milyon euroluk fark ile sahanda kupa kaldırıyormuş, 9 puan fark atıyormuş şampiyon olduğun senenin 8.'si. Rakamları merak eden girsin baksın. |
Düz adam sever.
|
Aykut hocaya zerre güvenmiyorum, başarısız olacak bana göre bu sezon, lens istemeyip dirar almak nasıl bir kafa yapısı
|
aykuttan t.d olmaz
|
Aykutu savunan Fenerbahçeli algıya kapılmış kardeşlerim size soruyorum orta saha transferi düşünmeyen bu adam ne yapmaya çalışıyor ?
"İki tane ana oyuncuya ihtiyacımız var; stoper ve merkez forvet olarak. Sol açık transferi şu an gündemimizde yok." |
Güvenen yok ama yapacak birşey yok.Bana Aziz tarafından o kadar sayılıp o kadar kötü söz edilse,gururumdan kulüpten içeri adımımı atmam,Aziz'le bir ömür boyu muhattap dahi olmam bu kadar net.Fenerliliğini,insanlığını tartışmam Aykut'un topçuluğunda çok mutlu etti bizi,ama Fenerin aradığı agresif taze kan bu adamda yok.
Allah sabır versin tüm taraftarlara,varlık içinde yokluk çekiyoruz yıllardır.Hakkakten lanet olsun bizi bu duruma düşürenlere. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 3 Ağustos 2017; 14:0:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 13 Ağustos 2017; 8:48:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 3 Ağustos 2017; 14:1:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Ağustos 2017; 14:7:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 3 Ağustos 2017; 14:46:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|