Şimdi Ara

Aykut Kocaman Avrupa'nın en kötü teknik direktörü olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım da bu kadar kötü bir hoca görmedim gorecegimi zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük takım hocası konya da kalmalıydı , vitor > dick > aykut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Küçük takım hocası konya da kalmalıydı , vitor > dick > aykut.

advocaat aykut, ismail ve vitor’u yanına stajyer bile yapmaz, advocaat’ın kadroduna 10tane transfer yaptı aykut, sonuç malum, advocaat 2-3 transferle şampiyon olacağız dedi, transfer sezonu geldi çattı baktı transfer yapılmayacak bari bir oyuncu olsun alın da şampiyonluk yarışında kalalım dedi, o da alınmadı,

vitor tarihimizin belki de en iyi kadrosuna geldi hocalık yaptı, koca bir fiyasko yaşattı bize, ismail şampiyon kadro devraldı ve oturmuş bir kadroydu sonuç yine hüsran,

advocaat elindeki berbat kadroya rağmen ilk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız sonra devrrarasında yapacağımız transferlerle şampiyon olacağız dedi ligin ilk haftaları çünkü kadro yetersiz dedi, ligin ilk yarısında harikalar yarattı, bütün camia mutluydu advocaat’tan, yönetim tek transfer bile yapmayınca adam da salıverdi iplemedi takımı haklı olarak, sonuç ise malum, advocaat her şeye rağmen büyük hocaydı,

kjaer-lens-sow gitti geçen senenin kadrosundan, lens’i aykut vetoladı, kjaer’in yerini de neto ile doldurduk ki tr için yeterli bir stoper, onun dışında valbuena neto dirar soldado jannsen isla kameni ekici guillano gibi isimlerle güçlendirdik kadromuzu, advocaat’ın elindeki kadrodan kat be kat güçlü, ama aykut rezil bir oyunla rezil skorlar alıyor, advocaat’tan çok daha kötü, işin daha da kötüsü istifa etmesi gerekirken hala takımın başında,

• Bizden uzak, Allah'a yakın olsun. Kartal kardeşi ve bu, kulübün hücumcu kimliğini yok ettiler.
  • pereira bile daha iyi

• Tudor teknik olarak zayıf.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.