Şimdi Ara

Aykut Kocaman bu takımı şampiyon yapmıştı, ne oldu ne değişti nerede hata yaptık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010-11 sezonunda şampiyon olmadık mı Aykut Kocamanla? Şimdi neden bu hale geldik? Neden yönetim bu kadar ruhsun oyuncuları transfer etti? Hoca neden bu kadar defansif oynatmaya başladı? Ne oldu bu takıma beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 harf 3 kelime. Alex de Souza. Kaptanın ahı işte bu Aykut ve Aziz'in başına gelenler. Bu kıskanç filozof, kendi rekorunu kıramasın diye Alex'i gönderdiğinden beri (Ersun Hocam'ın olduğu sezon hariç) ne ürün alıyorum, ne de Fenerbahçe kazansın istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaggyolmedi

11 harf 3 kelime. Alex de Souza. Kaptanın ahı işte bu Aykut ve Aziz'in başına gelenler. Bu kıskanç filozof, kendi rekorunu kıramasın diye Alex'i gönderdiğinden beri (Ersun Hocam'ın olduğu sezon hariç) ne ürün alıyorum, ne de Fenerbahçe kazansın istiyorum.

Haklısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- 10-11 sezonunda alex şampiyon yaptı.
    2- Futbolcuların ruhsuz olması teknik direktörün onlara ruh katamamasından kaynaklanır. Başındaki adam ruhsuz.
    3- Aykut ezelden beridir defansif futbol oynatmaya çalışıp beceremeyen birisi. her maç gol atıp üstüne yatmaya çalışır akabinde golü yer. Gerçek defansif futbolu pereira oynatıyodu. Koca sezonda 28 gol yiyerek kapattı. Maçlarda pozisyon çok az veriliyodu.
    4- Bu takımın şu anki hali süpriz değil. Bunları biz 3 sezon daha önce yaşadık. Yeni bişey bulmuş gibi şaşırman çok enterasan.
  • Daha Aykut hoca gelirken Fenerbahçe'nin bu hallere düşeceği belliydi. Kimse şimdi mavra yapmasın. Bunların olacağı 2 kere 2 dört eder kadar görünürdeydi.

Fenerbahçe büyük kulüptür ve çok berbat durumdadır.

Aykut Kocaman ise berbat duruma düşmüş büyük bir kulübü kalkındıracak kapasiteye sahip değildir.

Zaten o kapasitede olsa milli takım için adı geçerdi.

Mevcutta iyi bir şeyler varsa belki başarısı gelebilir.

Yoksa büyük takım yönetmek Aykut Kocaman için olamayacak bir şeydir.

Bunu düşünmemek bile abestir.

Nerede o deneyim ve kalite Aykut Kocaman'daki kötü giden Fenerbahçe için gelecek planı yapıp ona göre kadro kurup düşmüş takımı kalkındırmak.

Büyük takım yönetecek hocada milli takım yönetecek seviye olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 5 Kasım 2017; 2:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010-11'de sadece Alex yoktu. Kadro her açıdan muazzamdı.
  • aykut konyada oynattığı futbolu oynatmıyor . tudor da karabüktekini oynatmıyor. yönetim sen bunu oynat diye dayatıyorlar sonuç böyle oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkünSesi

2010-11'de sadece Alex yoktu. Kadro her açıdan muazzamdı.

andre santos, g.gönül, lugano , emre belozoglu , mamadou niang
  • Bu takımı Aykut un yaptığın inanmıyorum. Konyada çok daha az bütçeyle ilk sıralara oynayan takım kurabiliyorken sınırsız bütçe ile bu kadar kötü takım kurulmaz.

• Aklında önce gol yemeyeyim fikri olan oyuncu ne kadar hırsla ruhla oynayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Çünkü o sezon şike vardı. Şike olmayınca Aykut'un hali ortada

Aynısı TS için de söyleyebiliriz, biz en azından tekrar şampiyon olduk, Vitorla liderliğe de oturduk, ts ise bir daha hiç öyle başarı yakalayamadı.
  • O seneki kadro bu kadroyu ilk yarıda üçlük eder ki o sene o kadro bile ligin ilk yarısında kötü sonuclar almıstı aykut hoca kötü bir td .

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Aynısı TS için de söyleyebiliriz, biz en azından tekrar şampiyon olduk, Vitorla liderliğe de oturduk, ts ise bir daha hiç öyle başarı yakalayamadı.

Bir çok mahkeme kimin ne olduğuna ve neler yaptığına karar vereli çok oldu

• 2010 2011 sezonunda Alex sayesinde şampiyon olduk bu kesin ve nettir. yok kadro iyi imiş yok şu varmış bu varmış en büyük etken Alextir.

• quote:

ts 1 - Akhisar 6

Tersten plaka. Anadolu takımları artık balık istemiyor sizden sanırım
  • Biraz da şans lazım.Tamam oyuncular bireysel hataları bolca yapıyor ama,onlar hata yapıyor diye kaleye gelen her son dakika topuda gol olmak zorunda değil:)Şu maçı şöyle bitirelim özgüven artsın,şu maçı şöyle bitirelim toparlanalım dediğimiz hiç bir maç,öyle bitmedi ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

ts 1 - Akhisar 6

Tersten plaka. Anadolu takımları artık balık istemiyor sizden sanırım

Tek maçlık skorlar ile şike yorumu mu yapıyorsunuz sayın 6 maçtan dava gören kulübün taraftarı

• 2010 2011 sezonu

Alex de souza 33 mac 28 gol 16 asist

• Batman kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın. Kanıt olsa bile size bir zeval gelmeyeceğini bildiğin için bu denli rahatsın-rahatsınız-rahatlar
  • Iftira atıyorsun. Kanıt göster diyorum saçma saçma konuşuyorsun. Tek bildiğin boş boş konuşmak. Icraatınız yok. Blok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.