Şimdi Ara

Aykut Kocaman Geldiğinden Beri Zevkli Mac İzlemedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Neden her macta aynı oyunculara sovuyoruz ? Neden her mac sınırden basımız ağrıyor ? Aykut Hoca yeter. Vallahi yeter. Senin kaprislerin yuzunden puan kaybedıyoruz.

+1

GS maçında bir kadro çıkardı 80 yaşındaki teyzeyi koysan o hatayı yapmaz çünkü 10 yıldır nasıl yapılacağını biliyor teyze

Sinan engin detected
  • Şu an bizim yaşadığım olayları gs veya bjk yaşasaydı ligde en fazla 8. sırada olurlardı (şike olayları olmadan önce de ligi 8. sırada bitiren takımlar var gerçi ya neyse )

O yüzden takımdaki oyunculara t.direktöre kızmamak lazım.
  • Hadi Bakalım..
  • Biraz oturup düşünen herkes bu takımın mucizeler başardığını anlar stoch , alex , volkan , ziegler , gökhan ve 1-2 kişiyi daha çıkar gerisi ver bavullarını ülkelerine gitsin yani insanda hiç mi bir hırs olmaz ulan ayıptır ya insan utanır ya !! Aykut kocaman teknik direktör olmadığını zaten birçok kez kanıtladı ama eğer hoca hocaysa beşiktaş maçında bu rezalet oyunun sorumlularını oynatmaz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şu an bizim yaşadığım olayları gs veya bjk yaşasaydı ligde en fazla 8. sırada olurlardı (şike olayları olmadan önce de ligi 8. sırada bitiren takımlar var gerçi ya neyse )

O yüzden takımdaki oyunculara t.direktöre kızmamak lazım.

Ben Aykut Kocaman'ın oyun felsefesini beğenmiyorum.Bu sene Fenerbahçe çok zor maç kazanıyor.Zannedersem Manisa maçıydı(emin değilim ama maç Kadıköy'deydi),durum 1-0 Manisa öndeyken arkadaşlarıma "Fenerbahçe kötü oynuyor,geçen haftalarda da böyleydi şimdi de böyle" demiştim.Ondan sonra Fenerbahçe hemen 2 gol bulunca her şey güllük gülistanlık oldu.O zamanki maçlara baktığınızda hep bir şans faktörü devreye girdi.Fenerbahçe o maçta o oyunla 2 gol bulmamalıydı.Son birkaç maçtır şans faktörü de geri planda kaldığından kötü sonuçlar geliyor.Bu sadece son maçlar için değil,ilk yarı için de geçerli.Beşiktaş-Fenerbahçe maçını hatırlayalım.Beşiktaş o gün kendisinden beklenildiğinden daha iyi oynadı ve 1-0 öne geçti.Ondan sonra Caner'in kişisel becerileri sonucu tehlikeli bir şut oldu,direkten döndü boş kale Alex tamamladı.2.gol de frikikten barajın hatasıydı.Ya da,ligin ilk maçı Orduspor maçına dönelim.Fenerbahçe hafızam beni yanıltmıyorsa 1-0 kazandı,o maçta Fatih Tekke başta olmak üzere Orduspor inanılmaz goller kaçırdı.Ya da Trabzonspor maçı,o maçta da gol duran toptan geldi.Bir başka örnek vermek gerekirse,deplasmanda oynadığınız Mersin İdman Yurdu maçında yine 90.dakikada gol bulup kazandınız.İlk golünüz de orta sahadan zaten.Bence kanatlarda Stoch-yeni transfer,ortada Alex ileride Sow ile oynamalı Fenerbahçe.Bizdeki Melo gibi defansif ya da defansa yardımcı bir ön libero da buldular mı yine tehlikeli bir takım olurlar.

• Devam Beyler
  • 12 Şubatta Uplamışık Birde 18 Şubatta Uplayalım
  • İzleme bundan sonra maç falan zaten.

Sırf zararsınız arkadaş. Bir şeye hayrınız olsun bari. Sizin kadar saçma sapan Fenerbahçe'li daha ömrüm boyunca görmedim.

Zevk almıyorsan git zevk alacağın takımı tut. Bak Galatasaray'a harika top çeviriyor adamlar. Sezon sonuda şampiyon olacaklar. Gidin onları destekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İzleme bundan sonra maç falan zaten.

Sırf zararsınız arkadaş. Bir şeye hayrınız olsun bari. Sizin kadar saçma sapan Fenerbahçe'li daha ömrüm boyunca görmedim.

Zevk almıyorsan git zevk alacağın takımı tut. Bak Galatasaray'a harika top çeviriyor adamlar. Sezon sonuda şampiyon olacaklar. Gidin onları destekleyin.

İmzamı atıyorum altına reyizzzzzzz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İzleme bundan sonra maç falan zaten.

Helal olsun.

Evet bu yıl kötü oynuyoruz, evet hoca hatalar yapıyor.Varsa kapasiten paran git getir avrupadan hoca.Laf atmakla yürümüyor işler.Galibiyet de kapak olsun senin gibi tatlı su balıklarına
  • Süperiz beyler
  • Yalanlara gel...
  • Yiner bir deplasman macı ve rakip takıma diş geçiremiyoruz.
  • Yahu yeter artık yeter bu konu açıldığından beri hala devam ediyor tamam efsanesin ama böyle berbat teknik direktörlük yapılmaz yazıklar olsun.
  • Bu adam yakcak bizi
  • Değişen Bir Şey Var Mı ?
  • Aziz Yildirim hala nasil dayaniyor Aykut'a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 1 sene geçti hala aynıyız
  • quote:

Aradan 1 sene geçti hala aynıyız

• quote:

Aradan 1 sene geçti hala aynıyız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.