Kaldığın yerden devam da başka teknik direktör olsa bundan ne kadar fazlasını yapabilirdi? Bu şike durumları varken, yakın bir tarihte puan silme kararı çıkabilecekken bu futbolcuları nasıl motive edebilirsin? Hadi motive ettin, forvetinde Alex oynayan takımdan İBB deplasmanında ne bekliyorsun, ilk yarıda 3 gol atmasını mı? Veya beğenmediğin Aykut Kocaman'ın yerine Wenger,Mourinho olsa ne fark olurdu bu oyuncularla? Fenerbahçe yaşayabileceği en zor günleri yaşarken lig lideriyle arasında 2 puan olacak kadar puan topladıysa buna dil uzatılmaz, olsa olsa gurur duyulur. Geçen seneki faciadan sonra takımı komple değiştiren, geçen seneki onbiriyle bu seneki arasında 8-9 futbolcu fark olan, birsürü transfer yapıp takımın başına F.Terim'i getiren Galatasaray sadece 2 puan önde bizden. Bu takımdan önüne geleni yenmesini, hep başarı getirmesini bekliyorsan olaylara bakış açını sorgulaman lazım.
Moruninho veya Alex Fergison gelecekse Aykut hoca gitsin onun dışında kim gelirse gelsin pek farklı bir şey olacağını zanetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Lanquaté
Neden her macta aynı oyunculara sovuyoruz ? Neden her mac sınırden basımız ağrıyor ? Aykut Hoca yeter. Vallahi yeter. Senin kaprislerin yuzunden puan kaybedıyoruz.
+1
GS maçında bir kadro çıkardı 80 yaşındaki teyzeyi koysan o hatayı yapmaz çünkü 10 yıldır nasıl yapılacağını biliyor teyze
Hadi çık sen yönet.
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Hadi çık sen yönet.
emin ol caneri sol beke ziegleri stopere mehmet topuzu sağ açığa alexi forvete koymazdım
Fenerbahçe'nin son yıllarda ki tüm teknik direktörleri aynıydı ki.. Bakma şampiyonluklar kalite farkındandı şimdi o da kalmadı . Fenerbahçe'nin başına Zico'da dahil gelen kimse Fenerbahçe'ye hücum futbolunu tam anlamıyla oynatamadı. Fenerbahçe'ni oyun planı hep Alex'e ve duran toplara kaldı. Güçsüz takımlardan ve bazı maçlarda ki kısmen iyi futboldan bahsetmiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: GökhanS34
Fenerbahçe'nin son yıllarda ki tüm teknik direktörleri aynıydı ki.. Bakma şampiyonluklar kalite farkındandı şimdi o da kalmadı . Fenerbahçe'nin başına Zico'da dahil gelen kimse Fenerbahçe'ye hücum futbolunu tam anlamıyla oynatamadı. Fenerbahçe'ni oyun planı hep Alex'e ve duran toplara kaldı. Güçsüz takımlardan ve bazı maçlarda ki kısmen iyi futboldan bahsetmiyorum..
Kim ne derse desin Daum iyi futbol oynatıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
quote:
Orijinalden alıntı: GökhanS34
Kim ne derse desin Daum iyi futbol oynatıyordu.
Demek ki iyi futbol anlayışlarımız oldukça farklı. Benim demek istediğim şey şu. Türkiye'de kaliteli hücum futbolun tek örneği Galatasaray bana göre. Galatasaray kötü olduğunda çok kötü evet ama futbol yapısı olarak iyi olduğu dönemde ben Galatasaray'ı izlemekten çok keyif alıyorum. Fenerbahçe son yıllarda konum ve başarı olarak hep daha iyi olmuş olabilir ama benim futboldan anladığım göze hoş gelen hücum futbolu, bu da ne yazık ki yok Fenerbahçe'de
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Hadi çık sen yönet.
emin ol caneri sol beke ziegleri stopere mehmet topuzu sağ açığa alexi forvete koymazdım
+1907
quote:
Neden her macta aynı oyunculara sovuyoruz ? Neden her mac sınırden basımız ağrıyor ? Aykut Hoca yeter. Vallahi yeter. Senin kaprislerin yuzunden puan kaybedıyoruz.
Troll
quote:
Orijinalden alıntı: Ravalond
quote:
Troll
???
Hedef santrafor olmadan maça çıkma inadından vazgeçmeli artık.
Kendimi bildim bileli Fenerbahçe'liyim. Burdaki herkes'de öyle bence. Bana daum ve ziko'dan başka başarılı bir teknik adam gösterirmisiniz! Aykut kocaman çok başarılı bir teknik adamdır! Geçen sene yapamadığı tek şey , avrupa kupalarında ilerliyememektir. Bu sene onu da yapıcaktı ama , elimizden aldılar. Bu sene elimizde oyuncu yokken şuan birinci ile aramızda 5 puan var! Hepiniz adam olun!
quote:
Bizim maçlarımızı beğenmiyorsan Barcelonanın maçlarını izleyebilirsin.
Çoğu kişiyi mantıklı olmaya davet ediyorum.
Fenerbahçe madden ve manen çökertilmiş durumda, bunun altından hiçbir teknik adam, futbolcu ve yönetim kalkamaz. Fenerbahçe her türlü oyuna rağmen saha içinde teknik adamından futbolcusuna kadar herkes elinden geleni yapıyor ama bu koşullar altında motivasyonu ve performans grafiği her daim üstte tutamazsınız.
Helal olsun hocama helal olsun futbolcularımıza
Bu sene de şampiyon Fenerbahçe.
O zaman geçen yılki maçları seyretmemişsin zannediyorum. Daum döneminde futbolun "f" sinden eser yoktu, Aykut Hoca'dan sonra daha iyi oynamaya başladık. Geçen yılki kadro malum sebeplerden dağılmasaydı, görürdüm rakip takımları.
sizin bir yabancı bir yerli forvetiniz var.
bizim iki yabancı bir yerli forvetimiz var.
biri sakatlandı.
kaldı bir yabancı bir yerli
ee nasıl forvetsiz oluorsunuz ki.
hatta birisi gol kralı semih.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
sizin bir yabancı bir yerli forvetiniz var.
bizim iki yabancı bir yerli forvetimiz var.
biri sakatlandı.
kaldı bir yabancı bir yerli
ee nasıl forvetsiz oluorsunuz ki.
hatta birisi gol kralı semih.
tamam
Şu olaylar olmayıp geçen seneki kadronun Emenike ve orta saha takviyeli hali olsaydı , ki luganoya alternatif olarak Serdar gibi yetenekli bir oyuncumuz olacaktı,
şuan ibb yenilgisini değil şampiyonlar ligi tur rakibimizi analiz ediyor olurduk. bazen saçma sapan tercihleriyle maçı armağan ediyor ama takımın bu kadar kötü top oynaması tamamen olaylarla alakalı. futbolcuların isteği gitmiş bildiğin.
Üstüne geçen sene en verimli performansını gösteren Alex de bu sene sönük. Haliyle çok göze batıyor hatalar
bende lugano,santos,niang gittikten sonra zevkle maç izlemedim