Şimdi Ara

Aykut Kocaman hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün ana konuda bi tane ekşi sözlük yazısı atılıyordu sürekli. yalan dolan dolu. bi fenerbahçe efsanesine böyle saldırılması çok zoruma gitmişti. bizden yaşça büyük bazı abiler de olayların orda anlatıldığı gibi yaşanmadığını falan anlatmıştı. yine aynı sözlükte uzunca bi cevap gelmiş. o uyduruğa inanıp aykut kocaman'a sallayanların mutlaka okumasını öneriyorum. bütün olayları olayın yaşandığı dönemin içindeymiş gibi anlatmış. bir sürü şey hep farklı anlatıla anlatıla kalıplaşmış. mutlaka okuyun

ekşi sözlük
    aykut kocaman
    https://eksisozluk.com/entry/82242113

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel yazmış ama bir şeyler eksik sanki. Keşke yazının başına ''bu yazı her bünyeye uygun değildir'' diye not düşseymiş. Aşırı Aykut alerji ve nefretiniz varsa, sizde sinir bozukluğu yaratabilir, bu ne lan diyebilirsiniz. Böyle bir yan etkiyle karşılaşırsanız, açın bir doz Abdülkerim ,Serdar Ali falan izleyin deseymiş
  • Çoğu bildiğim düşündüğüm şeylerdi Alex mevzusu biraz daha oturdu bende. Lakin buradaki bu uzun yazıyı okuyup analiz edecek olan adamlar zaten olaylara objecktif yaklaşıp neyin ne olduğunu biliyor.

Sıkıntı olan kesim bu yazıyı okuyamaz girizgah kısmında bu ne ya ne yazmış bı herif der kapatır. :)

Aykut Kocaman bu takıma bir süre gelmemeli. Ersun Yanal yabancı tüm olasılıklar denenmeli taraftar bir boşalmalı ondan sonra rahat rahat gelip çalışmalı. Bu şekilde başarı alması çok zor.

• Baştan son hepsini keyifle okudum. Adamın dedikleri tamamen doğru. Ben Aykut un yerinde olsam Avrupa kulüplerinden birine giderim. (Belçika, Hollanda, Portekiz gibi) orada kendimi gösteririm. Birde Cl de Turk takımı ile eslesip bizim Türk takımlarından birini yenerse degmeyin keyfime. Bu ülkede taraftar cahil, medya cahil, yönetimler cahil, yorumcular capcahil. Böyle bir ülkede atar gider yapan adamları sever herkes. Analiz, takım gelişimi bilmez kimse. Anlatamazsinda.

• Bir taraf hain ilan ediyor, diğer taraf sütten çıkmış ak kaşık.

2009-2010 sezonu için, Fenerbahçe devre arasında transfer yapmıyordu, çok para harcanmıştı bir de devre arası mı transfer yapılacaktı denmiş. Gökhan Ünal'ı kim getirdi devre arası? Peki Özer Hurmacı Aykut Kocaman transferi değildir diyebilir misiniz?

Mehmet Topuz'a 7 milyon euro verilsin diye Daum mu söylemiştir? Yoksa Aziz Yıldırım mı inat etmiştir? Özellikle Mehmet Topuz transferinin nasıl yapıldığını detaylarıyla biliyorum, isteyenle de özelden konuşurum bu detayları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Bir taraf hain ilan ediyor, diğer taraf sütten çıkmış ak kaşık.

2009-2010 sezonu için, Fenerbahçe devre arasında transfer yapmıyordu, çok para harcanmıştı bir de devre arası mı transfer yapılacaktı denmiş. Gökhan Ünal'ı kim getirdi devre arası? Peki Özer Hurmacı Aykut Kocaman transferi değildir diyebilir misiniz?

Mehmet Topuz'a 7 milyon euro verilsin diye Daum mu söylemiştir? Yoksa Aziz Yıldırım mı inat etmiştir? Özellikle Mehmet Topuz transferinin nasıl yapıldığını detaylarıyla biliyorum, isteyenle de özelden konuşurum bu detayları.
    Dönem şartları ile değerlendirmek lazım her zaman. Tarihi konularda da bu hata çok yapılır. O zaman lanet olasıca yerli kuralı yüzünden yerli oyunculara bu paralar verildi. Birde kadro planlamını yaparken illa ki kadronda fark yaratacak yerli oyuncu olması lazımdı.

O Senenin en iyi iki tane patlama yapmış yerli oyuncusu Özer ve Topuzdu. Kimse bu transferleri yaptı diye yönetimi Sd. Td. eleştirmemeli. O Dönem bu adamların alınması lazımdı.

Gökhan Ünal mevzusu çok ilginç ve Aziz transferi Aziz o sene devre arası tutturdu 3 forveti olmayan takım şampiyon olamaz diye Gökhanı aldı. Dramatik şekilde bu transfer bizi şampiyonluktan etti. Topuzun o dönem gözüm kapalı Gökhana orta keserim sözlerini ve forumun bu transferler sonrası ki durumunu gülümseyerek hatırlıyorum şaka maka 10 sene olmuş zaman hızlı geçiyor.

• Dentinhoyu hatirliyorum. Daum onu istiyordu. Hoca kamp kurdu Brezilyada.

quote:

Fenerbahçe'de Dentinho heyecanı yaşanıyor... Yönetimin transfer için kendisine tam yetki vermesinin ardından önceki akşam Brezilya'ya giden Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın genç Sambacı için Corinthians'la kıran kırana pazarlıklar yaptığı öğrenildi. Dentinho'nun bonservisi için 14 milyon Euro isteyen Brezilya kulübüne ilk görüşmede 8 milyon Euro öneren Kocaman'ın teklife zam yaptığı belirlendi. Kocaman'ın son olarak 10 milyon Euro'luk müthiş bir teklif yaptığı ve pazarlıkların olumlu bir şekilde sürdüğü ifade ediliyor.

Satmadilar adami. Zaten sonradan kotu oyuncu cikti Allah korumus. Cikabildigimiz kadar ciktik satmadilar. Alamadik diye Aykut istemedi ondan almadik dedi Daum. Ben Hazardi istiyordum Aykut Stochu aldi dedi. Hazard icin Lille'e gittik, 19'a kadar ciktik 25 istediler. Camur at izi kalsin.

Ayrica Hikmet Karaman olayini daha once ben de yazmistim. Aykut Kocaman sifo Mehmete ayip olur diye gecen sezonki Konya macinda kendisine plaket verilmesini reddeden biri. Daum da gorevdeki hocalarin yerine goz diken birisi. Kendi yaptiklarini baskasina yikiyor. Daum gibilerin mazlum oldugu yerde Aykut Hocanin zalim sanilmasi cok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 15 Ekim 2018; 12:24:9 >

• Sonuç nedir sonuç? 4yılda 3galatasaray şampiyonluğu 1fenerbahçe şampiyonluğu. O şampiyonlukta Alex sayesinde gelen şampiyonluk.
    Aykut kocaman bu kulüpte defalarca denenip başarısız olmuş bir adamdır. Aykutun çiftliğine döndü yahu takım aykut gitsin dinlensin tekrar gelsin tekrar tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Stoch o sene gelmedi ertesi sene geldi.

Bahsi geçen Hazard pazarlığı da 2010-2011 sezonundan önceki yaz yapıldı. Köyde gazeteden takip ediyordum, net hatırlıyorum.
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Ben nötrüm zaten duruma karşı. Dediğiniz gibi herkes her olay hakkında kesin yargılarla konuşuyor, böyle bir şey mümkün değil. Daum'un da Aykut'un da yanlışları oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Stoch o sene gelmedi ertesi sene geldi.

Bahsi geçen Hazard pazarlığı da 2010-2011 sezonundan önceki yaz yapıldı. Köyde gazeteden takip ediyordum, net hatırlıyorum.
    Daum'un roportaji ben Hazard'i istedim Stoch Aykut'u aldi seklindeydi. Stoch 2010 yazinda gelmisti evet. Muhtemelen Daum bu roportaji ayrıldıktan daha sonra verdi. Ben Hazard'i onermistim Aykut Stoch'u aldi seklinde. Hazard A sinif olur Stoch D sinifi falan demisti. sanki biz tersini diyoruz. Ama esasinda Hazard'in kapisinda bir ay yatmisti Fenerbahce 2010 yazinda. Alamadik. Alamadigimiz tum adamlari Aykut kasitli almadi diye anlatti adam.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    İşin o kısmını hatırlayamıyorum ama Stoch alındığında hoca Aykut'tu, bundan eminim. Daum'a önerilmiş midir bilemiyorum. 2010 yılı Haziran ayı olmalı. Hatta sonrasında Hazard ile görüşmeye devam ettik, Stoch-Forvet-Hazard şeklinde ileri üçlü ile oynanacak bir 4-3-3 sistemi konuşuldu. Hazard için durmadan fiyat artırdılar, 19'a çıktık 21 dediler en son orada bıraktık pazarlığı. Hazard olmayınca Aziz Yıldırım kendisinin de izleyip beğendiğini söylediği Dia'yı getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 15 Ekim 2018; 16:56:14 >
  • Güzel yazmış ama bir şeyler eksik sanki. Keşke yazının başına ''bu yazı her bünyeye uygun değildir'' diye not düşseymiş. Aşırı Aykut alerji ve nefretiniz varsa, sizde sinir bozukluğu yaratabilir, bu ne lan diyebilirsiniz. Böyle bir yan etkiyle karşılaşırsanız, açın bir doz Abdülkerim ,Serdar Ali falan izleyin deseymiş
  • güzel ve doğru bir yazı olmuş, yalanların sonu gelmez doğrusu ne demedikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Baştan son hepsini keyifle okudum. Adamın dedikleri tamamen doğru. Ben Aykut un yerinde olsam Avrupa kulüplerinden birine giderim. (Belçika, Hollanda, Portekiz gibi) orada kendimi gösteririm. Birde Cl de Turk takımı ile eslesip bizim Türk takımlarından birini yenerse degmeyin keyfime. Bu ülkede taraftar cahil, medya cahil, yönetimler cahil, yorumcular capcahil. Böyle bir ülkede atar gider yapan adamları sever herkes. Analiz, takım gelişimi bilmez kimse. Anlatamazsinda.
    Hahah iyi güldüm Türk teknik direktörler ve avrupa takımları...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.