Şimdi Ara

Aykut Kocamana Herkes Neden Bu Kadar Düşman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yıllardır taraftarlarımızın bu kadar düşmanlık beslediği başka bir isim hatırlamıyorum.Hatta bazen şunu düşünüyorum acaba sadece bu forummu bu kadar düşman gerçekten merak ediyorum.Çünkü stada baktım şu maçta bile 35 bin taraftar vardı.Ancak forumda Aykut hocaya karşı durdurulamayan bir düşmanlık var ve transfer konusundaki mesajlar artık çığrından çıkmaya başladı.Hadi diyelimki tüm herkes böyle düşman o zaman kafama şu takılıyor.

Bu adam kulüpte Şampiyonluk yaşamış , Avrupadaki en büyük başarıyı yaşatmış.Daha sonra takımın başından ayrılmış ve düşmemeye oynayacak Konyaspor takımının başına geçmiş ve o takımla 2 sene Avrupaya gitmiş yetmemiş Türkiye Kupasını kazanmış.Hatta 3. olduğu sezon ligin 2. yarısında tam 40 puan toplamış o takımla.

Peki o zaman herkes neden bu kadar düşman.Eğer oyunsa o konuda bende çok karşıydım Aykut Kocamana.Hatta aleyhinede büssürü konu açtım ve yazı yazdım.Ancak görüyoruzki sistem takımı yaratmasıyla meşhur Aykut Kocaman defansif oyun tarzına Ersun Yanal gibi önde basan futboluda eklemiş.Hazırlık maçlarında Lizbon , Marsilya gibi takımlara karşı fiziğimizin yettiği ilk 50-60 dakikada sürekli önde basan oyunun hakimi bir futbol sergiledik.Aynı şekil Sturm Graz deplasmanında benzer bir oyun sergiledik.Kısacası Kocaman oyun tarzınıda değiştiriyor.

Sizcede bu kadar düşmanlık , kin biraz fazla değilmi ? Daha takıma Ekici ve en az 2-3 futbolcu daha katılacak.Yani takımın hücum hattında en az 3 oyuncu daha değişecek.

Yani beyler hoca hiç mi şansı hak etmiyor ? 2 sezondur bu takım doğru dürüst çalışmıyor bile.2 ay sonra takım fizik olarak üst seviyeye gelince birde yeni transferlerin katılmasıyla takım düzelince ne diyeceksiniz ?

Bakıyorum forumda Lens Beşiktaşa gitti artık Fenerbahçe maçı izlemem diyenmi dersin yoksa Aykut gibi sistem hocasına adamın ne sistemi var diyenmi dersin ne ararsanız var.Hatta asıl önemli olan sırf kendileri haklı çıksın diye takımın yenilmesini isteyenmi dersiniz.İnanın böyle iyi gün taraftarlarıyla aynı takımı tuttuğuma bazen utanıyorum.

• Hocam yazını okumadım ama sen aykutun ilk geldiği zamanlar 3 tane üst üste konu açıp Aykutu eleştirmiyor muydun ya?

Hatta aykut kocaman emre mor adlı üyeye ne yaptı diye soran vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Hocam yazını okumadım ama sen aykutun ilk geldiği zamanlar 3 tane üst üste konu açıp Aykutu eleştirmiyor muydun ya?

Cevabı yazıda keşke okusaydın be güzel kardeşim.
  • Real madridde inter de şöyleydi böyleydi diye morinyo yu aldı gördük olanları Clde tokat şow

En büyük başarı cl çeyrek final

Şike süreci diye zırlayıp milyonlar harcayıp fark yemek

Gs ye kendi sahanda kupa verme rezaleti(egoları yüzünden alex le başlamaması)

Aykutu seven vs var mı demişsin bu forumda bulunan Aykut destekçileri bi alıntılasın beni Aykuta laf ettikleri gelmesin diye yalvardıkları mesajları atıyım. Baktılar Aykut sevilmiyor hemen çoğunluğa karşı olup Aykutçu takılan tayfa hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa olur mu kardeşimm bir Fenerbahçeli dh üyesi futbolu aykut kocamandan iyi biliyor koy takımın başına cl alır saçmalamışsn sil bu konuyu aykut kocaman defans oynatıyo yiaeee

• Alex konusu ve oynattığı futbol dışında bence başarılı bir teknik direktör. Vitor , Advocatt geldi ne işe yaradı başarı mı sağlandı ? Aykut hocanın hiç olmazsa elle tutulur bir başarısı var şampiyonluk, uefa yarı final .

Bu yönetim ile başarı sağlamak her hocanın harcı değil , sezon başladı daha forvet yok orta saha yok ne yapabilir Aykut Kocaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Real madridde inter de şöyleydi böyleydi diye morinyo yu aldı gördük olanları Clde tokat şow

En büyük başarı cl çeyrek final

Şike süreci diye zırlayıp milyonlar harcayıp fark yemek

Gs ye kendi sahanda kupa verme rezaleti(egoları yüzünden alex le başlamaması)

Aykutu seven vs var mı demişsin bu forumda bulunan Aykut destekçileri bi alıntılasın beni Aykuta laf ettikleri gelmesin diye yalvardıkları mesajları atıyım. Baktılar Aykut sevilmiyor hemen çoğunluğa karşı olup Aykutçu takılan tayfa hepsi

Vallaha dostum bu yazdıklarında ben yinede bu kadar düşmanlık besleyecek bir olay göremiyorum.Bende Aykut Kocamanı istemiyordum.Ama sebebi tamamen oyun tarzıydı.Adam şimdi önde basan futbol oynatmaya çalışıyor.Yukarıda bir arkadaş demişki,

Hocam yazını okumadım ama sen aykutun ilk geldiği zamanlar 3 tane üst üste konu açıp Aykutu eleştirmiyor muydun ya?

Ne yapıyım diğer iyi gün taraftarları gibi sırf ben haklı çıkıyım diye takımın yenilmesinimi istiyim veya adamın önde basan takım yaratmaya çalıştığını görmezdenmi geliyim ? Kısacası bence ortada bu kadar düşmanlık besleyecek bir olay yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    4 ay önce açıldı
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En büyük başarıyı aykut değil zico yaşattı cl çeyrek final oynatarak.Ayrıca 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu Alexin insan üstü performansı getirmiştir.Aykut sampiyon yaptı diyenler futbol cahilidir.Sonraki yıl kulüp efsanemiz Alexi gönderince neden bir baltaya sap olamadı aykut hoca ? Galatasaraydan 10 puan fark yiyip sahamızda kupa kaldırmalarına vesile olanda gene Aykut Kocaman..

Ben Fenerbahçenin menfaatleri için mecburen destekliyorum bu arada stada gidip görevimi yapacağım ama Aykutu sevmeyip,nefret edenlerin fazlasıyla sebebi var bunu yapmak için.

• Gs ye sahamızda kupa vermemiz bile sevmemek için tartışılamaz bir sebep.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Alex konusu ve oynattığı futbol dışında bence başarılı bir teknik direktör. Vitor , Advocatt geldi ne işe yaradı başarı mı sağlandı ? Aykut hocanın hiç olmazsa elle tutulur bir başarısı var şampiyonluk, uefa yarı final .

Bu yönetim ile başarı sağlamak her hocanın harcı değil , sezon başladı daha forvet yok orta saha yok ne yapabilir Aykut Kocaman

Alex konusunda katılıyorum.Oyun tarzı olarakta yazdım zaten hocam bende o yüzden karşıydım.Ancak hocam görüyoruzki takımı kaç maçtır önde bastırmaya çalışıyor.Belkide Ekici ve 1-2 hücum oyuncusu daha katılınca takım beklediğimiz seviyeye gelir.Ben şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Merak etme üstad, Aykut hocaya destek oluyoruz. Bizim gibiler stadda haterlar forumda. Buraya kalsa tribüne 1000 kişi anca giderdi lens bjjyle imzalayınca kombine almayacaktı. Sturm graz maçında bile 35 bin kişiye oynadık. Zaten geçen sene itici güç eksikliğinin büyük sebebi taraftar gruplarını yokluğuydu ki bu sene hepsi geliyor. O yüzden forumdakiler aykuta sövüyor mu sövmüyor mu pek umrumda değil zaten normalde de forumdan ibaret destekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 6 Ağustos 2017; 11:56:37 >
  • 4 yılda 1 şampiyonluk ve 'başarılı' xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Merak etme üstad, Aykut hocaya destek oluyoruz. Bizim gibiler stadda haterlar forumda. Buraya kalsa tribüne 1000 kişi anca giderdi lens bjjyle imzalayınca kombine almayacaktı. Sturm graz maçında bile 35 bin kişiye oynadık. Zaten geçen sene itici güç eksikliğinin büyük sebebi taraftar gruplarını yokluğuydu ki bu sene hepsi geliyor. O yüzden forumdakiler aykuta sövüyor mu sövmüyor mu pek umrumda değil zaten normalde de forumdan ibaret destekleri.

bu sene taraftar toplulukları gitmiyor , Aziz'in para verip aldığı 'paralı köpekler' gidiyor . Aziz gene para verip satın almasa ortalama 15 bine oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

quote:

Merak etme üstad, Aykut hocaya destek oluyoruz. Bizim gibiler stadda haterlar forumda. Buraya kalsa tribüne 1000 kişi anca giderdi lens bjjyle imzalayınca kombine almayacaktı. Sturm graz maçında bile 35 bin kişiye oynadık. Zaten geçen sene itici güç eksikliğinin büyük sebebi taraftar gruplarını yokluğuydu ki bu sene hepsi geliyor. O yüzden forumdakiler aykuta sövüyor mu sövmüyor mu pek umrumda değil zaten normalde de forumdan ibaret destekleri.

bu sene taraftar toplulukları gitmiyor , Aziz'in para verip aldığı 'paralı köpekler' gidiyor . Aziz gene para verip satın almasa ortalama 15 bine oynar

Alsın o zaman benim için bir sıkıntı yok tribün full olduktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

En büyük başarıyı aykut değil zico yaşattı cl çeyrek final oynatarak.Ayrıca 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu Alexin insan üstü performansı getirmiştir.Aykut sampiyon yaptı diyenler futbol cahilidir.Sonraki yıl kulüp efsanemiz Alexi gönderince neden bir baltaya sap olamadı aykut hoca ? Galatasaraydan 10 puan fark yiyip sahamızda kupa kaldırmalarına vesile olanda gene Aykut Kocaman..

Ben Fenerbahçenin menfaatleri için mecburen destekliyorum bu arada stada gidip görevimi yapacağım ama Aykutu sevmeyip,nefret edenlerin fazlasıyla sebebi var bunu yapmak için.

O dönem yaşananlar keşke yazıldığı gibi kolay olsa.Başkan hapiste , hergün kulüp küme düşürülecekmi vs haberleri.Sonuçta futbolcular robot değilki.Onlarında duyguları var ve etkileniyorlar ister istemez.

Ayrıca Alex yaptı aksini söyleyen cahildir diyorsunda asıl senin yazdığın cahillik.Alex o kadar sene top oynadı daha önce hiç öyle bir istatistik yakaladımı ? En iyi sezonunu en yaşlı zamanında yaşadı Aykut Kocamanla yaşadı.Bu işler tek futbolcuyla olmaz bu iş takım oyunudur.

• quote:

Vallaha hocam bazen sırf bu yüzden forumu bırakmayı düşünüyorum.Yav arkadaş misal bi Marsilya maçı izliyorum.Takım 60 dakika önde basıyor , oyunun tek hakimi.Daha sonra sezon başı olduğu için fizik olarak düşünce oyunda düşüyor foruma girip bakıyorum acaba diğerleri ne demiş diye.Birde ne görüyüm kanser futbolu yazmışlar.Kendi kendime diyorumki ben yanlış maçımı izledim acaba.Bildiğin Ersun zamanı gibi önde bastık.İşte o gün anladım bu forumun taraftarları gerçek taraftar değil.

• Kocaman nefretimizsin

• -Sahamızda kupa kaldırılması

-Alex olayı

-Titreyerek izlenen derbiler

-12 13 sezonunda istenilen kadro kurulmasına rağmen GS den 9 puan fark yenmesi

-Kısır futbol

Şahsen takıma güvenim var ama TD ye hiç yok

• Git transfermarkttan bak geldiği yıldan başla tüm sezonlardaki gol-asist istatistiklerine bak görürsün istatistiklerini.Bu adamın en kötü sezonu 15 gol 14 asist falan zaten.Alexin aykuta ihtiyacı yoktu o zaten aykuttan yıllar önce kendini kanıtlayıp efsanemiz oldu.2010-2011 sezonu ilk devresinde Alexi oynatmayınca takımın halini gördük nasıl döküldüğünü biliyoruz sonra akıllandı onsuz olmayacağını anladı tabi.Sonuç insan üstü performans ve istatistik sonucu gelen sampiyonluk.

Takım oyunuyla oluyorsa neden Alexin gidişiyle çöküş başladı ?

Neden gsden 10 puan fark yedi,ezeli rakibin kendi sahanda kupa kaldırdı ?

Körü körüne savunmayın kimseyi yeri geldiğinde eleştirmeyi öğrenin.Alexi göndermesinden çok gönderme şekli yanlıştı ve en büyük hatasıydı bunu söylemek ve kabullenmek çok zor olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Git transfermarkttan bak geldiği yıldan başla tüm sezonlardaki gol-asist istatistiklerine bak görürsün istatistiklerini.Bu adamın en kötü sezonu 15 gol 14 asist falan zaten.Alexin aykuta ihtiyacı yoktu o zaten aykuttan yıllar önce kendini kanıtlayıp efsanemiz oldu.2010-2011 sezonu ilk devresinde Alexi oynatmayınca takımın halini gördük nasıl döküldüğünü biliyoruz sonra akıllandı onsuz olmayacağını anladı tabi.Sonuç insan üstü performans ve istatistik sonucu gelen sampiyonluk.

Takım oyunuyla oluyorsa neden Alexin gidişiyle çöküş başladı ?

Neden gsden 10 puan fark yedi,ezeli rakibin kendi sahanda kupa kaldırdı ?

Körü körüne savunmayın kimseyi yeri geldiğinde eleştirmeyi öğrenin.Alexi göndermesinden çok gönderme şekli yanlıştı ve en büyük hatasıydı bunu söylemek ve kabullenmek çok zor olmamalı.

Eleştirmeyi zaten biliyorum merak etme.Yukarıdaki mesajlarıma bakarsan eğer Aykutun Alex konusunda haksız olduğunu yazdım zaten.

Tüm sorularının cevabı benim Aykut sana ne yaptı denilecek kadar Aykut düşmanlığına açtığım konularda yani oynattığı oyun tarzında yatıyor.Aykutun oyun tarzını sevmiyorum.O dönemde o kadar defansif oynatmasa ligde daha başarılı olabilirdik.

Ancak bu konuyu açma sebebim eğer yazıyı okuduysan bu sefer Ersun tarzı oynatmaya çalışıyor şans vermeliyiz yönündeydi yoksa yazdıklarına katılıyorum.Zaten eski oyun tarzına devam etseydi inan şuan bu konu yoktu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.