Şimdi Ara

Aykut Kocamana Herkes Neden Bu Kadar Düşman ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Zico 2006-2007 Fenerbahçe'de şampiyon oldu ustam takip etmiyorsun heralde sen. Daha sonraki sene kadrom yetersiz dedi iki kulvarda ilerleyemem dedi ligi saldı CL'de devam edebilmek için.

Aykut ta 2011 de şampiyon oldu, saymıyormusun yoksa?
  • Aykut Kocaman bu takımın hocası olmayı her yönü ile hak ediyor. Destekliyorum.
    Ancak bu sene kadromuz kötü başarı gelmeyecektir.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Okumanda ya da anlamanda sorun var zannedersem. Aykuta şampiyon olmadı diyen yok zaten. 2 SENE ÜST ÜSTE Fenerbahçe gibi bir takımda şampiyon olamıyorsan gönderilirsin bu çok çok çok normal.
  • quote:

Okumanda ya da anlamanda sorun var zannedersem. Aykuta şampiyon olmadı diyen yok zaten. 2 SENE ÜST ÜSTE Fenerbahçe gibi bir takımda şampiyon olamıyorsan gönderilirsin bu çok çok çok normal.

Bende aynı şeyi senin için düşünüyorum maalesef. Ben gönderilmesi anormal yazdım mı? Ama yanlış olduğunu belirttim. Kalsaydı takımın daha iyiye gideceğini söyledim. Bizdeki sistemin hocaları şampiyonluklara göre değerlendirdiğini bunun da istikrarı yakalamanın önünde engel olduğunu söyledim.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Neyi yanlış onuda söyler misin ? Son sene o kadar transfer yaptı gene 10 puan fark yedi GS'den. Yanlış olan nedir yani ?
  • quote:

Neyi yanlış onuda söyler misin ? Son sene o kadar transfer yaptı gene 10 puan fark yedi GS'den. Yanlış olan nedir yani ?

Peki o kadar transfer yaptı, ''Drogba ve schnieder'' ayarında oyuncu varmıydı? Anlattım kadro GS nin gerisindeydi diye bir önceki mesajımda. Birde futbolda her sene şampiyon olurum dersen , buna göre olamayanı atarsan hep yapboza çevirirsin şimdiki gibi. UEFA da yarı final oynaması şampiyonluk kadar değerlydi benim için o sene.
  • Aykut gibi sağlam ve düzgün adam olabilen kaç fenerli var bu forumda?
    Adam dünkü bebe değil futbolculuktan gelen adam gibi adam.

Daha sezon başlamadan Aykuta laf atan Fenerli değildir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkes teknik direktör değil bedava konuşmaya hiç gerek yok.

Madem öyle bir futbolcu idi Alex hadi sana zahmet 3 tane Alex gibi sorunlu futbolcu getirde bakalım düzlüğe çıkalım artık.

Kitabını oku ve Alex sevgisi Fenerbahçenin önüne geçmesin.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Okudum kitabı. Alex sevgimin önüne geçtiği tek şey aziz ve aykut sevgisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach1v4n -- 6 Ağustos 2017; 19:2:14 >
  • quote:

Okudum kitabı. Alex sevgimin önüne geçtiği tek şey aziz ve aykut sevgisi.

tekrar oku.
  • Katılıyorum.

Taraftarın beklentisi:

Yeni hoca gelecek 3 günde süper olacak takım.

Ama Aykut kocaman takimi en hızlı düzeltecek adamdır ki görüyoruz.

Her açıklamada diyor sistem takıntım yok değiştireceğim ama hâlâ aynı oyunu oynatacağını sanan var.

100 maçta 99 maç iyi oynasa 1 maç kötü oynatsa her şeye o maçı gösterirler.

Takım kaptanı olup takıma abilik yapacak tek kişi sowu istemezler. Adam4m€dan vazgeçti.

Sorunlu egoist arfayi isterler forvet istemezler sonra ahmethana laf edilir aykut hocaya laf edilir .

Genç oyuncu isterler ejlif elmas gelince beğenmezler.(mbappe , de embele falan beklenir)

Sağ bek diye ağlarlar isla gelince beğenmezler.

Şampiyon olunca herkes aykutcu,azizci kesilir.(AYı desteklemiyorum)

Sol bek lafım yok.

Dirar gibi takım oyuncusu yerine lensi isterler.

Lensi tek Aykut kocaman istemiyor denir ama adama gelen tek teklifi bjk yapar.

Bir oyuncu ya tamamen kötü ya tamamen iyidir onlara göre .şöyle diyemezler:x oyuncusu iyiydi ama sonra bıçakladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya sev ya terk et kafasından çıkmadığımız için seveni de sevmeyeni de aşırı reaksiyon veriyor.

Aykut Kocaman'ı eleştirdiğim mesajlarım 2013'te duruyor o zaman olsa lig temelinde eleştirirdim yine yanlış yapacaksa eleştiririm babamın oğlu değil.

Yine de bazı kişiler eleştiri boyutunu abartıp aşırı bir nefret duyuyor ve bunun sonucunda rasyonel bir değerlendirme yapmayıp sığ eleştiri yapıyorlar.Uefa Kupası rakipleri kektiden tutun 6 Eylülde alınan Bienvenu olayları gibi olayları zamanına göre değerlendirmeyip yanlış yapılıyor.

Sosyal medyanın getirdiği şımarıklığı da unutmamak lazım.Buradaki tiplerin çoğu takımına zarar vermekten başka bir iş yapmayan ?ovenist kitle.Rt fav almak için saçma sapan tespitler kasıp popüler olmaya çalışan bir topluluk.

Eleştirirken olabildiğince objektif olmak lazım.

Aykut Kocamandan belli beklentilerim var kulübün imkanları şartları belli umarım başarılı olur başarıya hasretiz ve ihtiyacımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 7 Ağustos 2017; 15:40:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Real madridde inter de şöyleydi böyleydi diye morinyo yu aldı gördük olanları Clde tokat şow

En büyük başarı cl çeyrek final

Şike süreci diye zırlayıp milyonlar harcayıp fark yemek

Gs ye kendi sahanda kupa verme rezaleti(egoları yüzünden alex le başlamaması)

Aykutu seven vs var mı demişsin bu forumda bulunan Aykut destekçileri bi alıntılasın beni Aykuta laf ettikleri gelmesin diye yalvardıkları mesajları atıyım. Baktılar Aykut sevilmiyor hemen çoğunluğa karşı olup Aykutçu takılan tayfa hepsi

Vallaha dostum bu yazdıklarında ben yinede bu kadar düşmanlık besleyecek bir olay göremiyorum.Bende Aykut Kocamanı istemiyordum.Ama sebebi tamamen oyun tarzıydı.Adam şimdi önde basan futbol oynatmaya çalışıyor.Yukarıda bir arkadaş demişki,

Hocam yazını okumadım ama sen aykutun ilk geldiği zamanlar 3 tane üst üste konu açıp Aykutu eleştirmiyor muydun ya?

Hatta aykut kocaman emre mor adlı üyeye ne yaptı diye soran vardı.

Ne yapıyım diğer iyi gün taraftarları gibi sırf ben haklı çıkıyım diye takımın yenilmesinimi istiyim veya adamın önde basan takım yaratmaya çalıştığını görmezdenmi geliyim ? Kısacası bence ortada bu kadar düşmanlık besleyecek bir olay yok.

Şuan ön yargıların hepsi ilk geldiği zaman yatpığı hatalardan dolayı,birde lens olayı var lens'in alınmamasında Aykut Kocaman'ın hatası varmı yokmu henüz bilmiyoruz.Niye derseniz bizim kulüp biraz transfer yapma özürlüsü.Gider Ozan'a 8 verir josef'e vs aynı paraları verir ama iş yapan oyuncuya gelince hiç oralı olmaz.

• Ben Alex gibi bir efsaneye yaptıklarından dolayı sevmiyorum. İsmim dahi aykut kocamandan geliyor. Ben doğduğum yıl gol kralı aykut kocamanmış o yüzden ismim aykut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Seneye kongre var ali koç aday olacağını açıkladı aziz gidecek zaten.Bu yıl stada gitmezsek bu takımın şampiyon olması imkansız.Şampiyonluğu gene Beşiktaş'a bırakıp dahada güçlenmesine izin vermekmi mantıklı yoksa yeni gelecek yönetime şampiyon takım bırakmakmı daha mantıklı ?

Azizi sevmiyorum,Aykutu sevmiyorum ama başarı için taraftara ihtiyaç var.

Es kaza şampiyon olursak gerçekten aziz yıldırımın gideceğini düşünüyor musun? Yine aday olur ve kendi satılık kongre üyeleriyle kazanır.
  • Oynattığı futbolu beğenmiyorum.
  • Oynattığı futbolu beğenmiyorum. Kenarda dururken futbolcuları etkileyecek bir tarzı yok. Ne yapıcam ben ya der gibi düşünceli düşünceli durması bence kötü özellikleri. Takıntılı biri olduğunu düşünüyorum. Hep gizemli az konuşan adamı oynuyor ama elde tutulur icraatı olmadığı için ne yapacağını bilmiyor gibi bir görüntü sergiliyor böyle yaptığında. Ama gerçek bir Fenerbahçeli. Her zaman en kötü anda bile gelir takımın başına geçer.
  • Zico, ersun yanal derken aykut kocaman takımın başına geçince takımdan soğumuştum resmen 85 dk defansta pas yapıyorduk. O zamanlar öyle defansif öyle 1-0 skoruna sevinen bir takım yaptı ki üstüne gelip atak futbolu oynatacağım diyen hiç bir teknik direktör takımı atağa çıkaramadı. O zamanlar ilk golü yersek hemen 2 tane atıp maçı çeviriyorduk yani takımda kadıköyde 3-5 atacak potansiyel vardı. Alex'i göndermeleri bana göre rezaletti ve kendi rekorunu geçmesin diye gönderdiğini düşünenlerdenim.

Takımda senelerdir forvet sistemi yok caner ve gökhan gönül varken az azından ortalarla falan gol atıyorduk şimdi oda olmayınca takım ne ortadan ne kenarlardan gelebiliyor. Forvet kim geldiyse kötü deniyor fakat forvetlere top gitmiyor. Atletico madridin maçından nasıl zevk almıyorsam fenerbahçenin maçından da zevk almaz oldum. Bugün Cagliari mahalle takımından farksız oynadı karşısında atak yapabilen bir takım olsa en kötü 4 atardı fakat biz 1 tane duran toptan şansa atabildik ve hazırlık maçında bile 1-0 a yattı takım. Teselli valbuena gibi haraketli oyuncuların olması bir kaç bu tarz oyuncu daha lazım yoksa aykut kocamanın sisteminde defanslar birbiriyle pas yapacak yani o beğenilmeyen hasan aliyi falan 85 dakika izlersiniz.

Ek olarak kişiliğine veya duruşuna bir lafım yok fakat futbol anlayışını sevmiyorum.

• herkes değil alexciler düşman. alex gidene kadar burda nadir olumsuz yorum görürdün. daum un altini oydu diyenler 16 Mayıs'ta daum gitsin Aykut gelsin diyordu. alex olayından sonra 180 derece döndü herkes

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.