Şimdi Ara

Aykut Kocamana Herkes Neden Bu Kadar Düşman ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sevmiyorum ama destekliyorum çünkü önemli olan kişiler değil Fenerbahçe'nin menfaatleri.Söylemek istediğim şey Aykut kocamandan nefret edip düşman olan kişilerin bunu yapmaları için yeterince sebebi var o yüzden onlara kızamayız.İnsanlar geçmişi bildiği için doğal olarak güvenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Bende sevmiyorum ama destekliyorum çünkü önemli olan kişiler değil Fenerbahçe'nin menfaatleri.Söylemek istediğim şey Aykut kocamandan nefret edip düşman olan kişilerin bunu yapmaları için yeterince sebebi var o yüzden onlara kızamayız.İnsanlar geçmişi bildiği için doğal olarak güvenmiyor.

Futbolda her zaman destekleyerek bir şeyi değiştiremezsin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsan, tepki koyacaksın, gerekirse maçlara gitmeyeceksin, forma almayacaksın. "Bende sevmiyorum ama aslolan FB" gibi saçma sapan düşüncelerle bi naneyi değiştiremezsin. Futbol böyle bir şey değil.
  • Evet düşmanız. Fenerbahçe'ye göz göre göre kötülük yapan herkese düşmanız. Ve düşman olmaya da devam edeceğiz. Aziz ve yardakçılarına düşmanız. Iyiliği cezasız bırakmayanlara düşmanız. Egoları için oyuncu bitiren/gönderten kişilere düşmanız. Serdar Kesimal, Hak ve daha nicelerine tonla para harcatan ve sezon ortasında bile transferi para harcattığı yere yapan aykut'a düşmanız. Şampiyonluk maçında Alex'i oynatmadığı için düşmanız. 1 - 0 üstüne yatıp saç döktürdüğü sözde " taktiğine " düşmanız. Alex'in yanına oturdu diye Stoch'a düşman olan tipe düşmanız. " Alex sistemime uygun değil diyip yerine 50 kat aşağısı Baroni'yi aynı bölgede oynatan tipe düşmanız. Kıçınızı da yırtsanız ben ne dersem o olur " diyen tiplere düşmanız. Kulübü aile şirketine çevirip " zico saçımı çekti yeaaaa " diyen yönetici kardeşlerine düşmanız. Kendi hariç herkese kötü diyen bir şeker hastasına düşmanız. Onun yalakalığını yapan, onun her yaptıklarına biat edenlere düşmanız. Protesto hakkı en doğal hak iken millete sözlü ve fiziki saldıranlara düşmanız. Siz böyle onları acındırdıkça biz daha da düşman olacağız.

• Bu forum ve belli yaşın altında gözünü Alex le falan açanlar düşman, Aykut'un yanlışları olmuştur mutlaka. Ama eleştrilerin çoğu mesnetsiz ve temele dayanmıyor. Alex mevzusuna takmış herkes. Adamın Alex düşmanlığı yada yıldız takıntısı olsaydı. Bir önceki sezon tüm maçlarda oynatmazdı. Olaya tek yönlü bakılıyor. Artı 3 Temmuz enkazından uefa da yarı finale giden takımı yaratmştır Aykut. Ersun yanal da o takımın kaymağını yemiştir. Bizim toplumumuzda genelde Aykut gibi sade, dürüst adamlar sevilmez. Hoplayan, zıplayan şovmen tipler tutulur. Yok niye esofman giyiyor diye absürt şekilde bile eleştrilir. İddia ediyorum 3 temmuz dan sonra hiç bir hoca ile FB toparlanamaz ayağa kalkmazdı uzun süre. Eleştrtip beğenmeyen insanlara saygım var. Ama adamlığına bile laf edip, kişiliğine varan hakaretler saygıyı haketmiyor. Bu kulüpte Aykut' un bir ismail , vitor kadar kredisi olmalı diye düşünüyorum. Ve sene sonunda bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum.

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    Seneye kongre var ali koç aday olacağını açıkladı aziz gidecek zaten.Bu yıl stada gitmezsek bu takımın şampiyon olması imkansız.Şampiyonluğu gene Beşiktaş'a bırakıp dahada güçlenmesine izin vermekmi mantıklı yoksa yeni gelecek yönetime şampiyon takım bırakmakmı daha mantıklı ?

Azizi sevmiyorum,Aykutu sevmiyorum ama başarı için taraftara ihtiyaç var.

• Neden sewmıyoruz anlatayım..

Defans yaptırır

Yıldız oyuncuları gonderır

Gülmez

Hasofman giyer

Bir gol atar ustune yatar

Gsden 10 puan fark yedırır

Saçma sapan fransadan oyuncu alma takıntısı

Yeterli miü

• kalavar kullanıcısına yanıt
    en son hangi maça eşofman la cıktı bi söylesene :)
    Ermantoroğlu ağızları bunlar...
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Ustam kendisi neden yiyememiş kurduğu kadronun kaymağını ?
  • Konuyu açan arkadaş bu arada Fenerbahçe'nin Avrupadaki en büyük başarısı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalidir. Bu ayriyetten daha büyük başarıdır çünkü oynayan kadrodan dolayı.

Bir sürü sebebi var aklıma gelenleri yazayım izninle;

Daum'un transfer isteğini reddetmiş ertesi sezon 7 tane transfer yapmıştır.

Daum'un yerinde gözüm yok demiş ertesi sezon yerine geçmiştir.

10-11 Sezonunda ilk yarıda Alex'i oynatmamış ikinci yarı mecburen oynatıp şampiyonluğu almıştır.

Bu kendi fikrimdir 3 Temmuz olayından sonra kulübün arkasındaki itici gücü doğru kullanamamıştır.(İçeride, dışarıda her yerde destekleyen inanılmaz TARAFTAR DESTEĞİNİ)

10-11 sezonu hariç iğrenç bir oyun oynatmıştır.

2-0 'dan GS maçının çevrilmesine izin vermiştir.

Süper kupa finalinde Alex'in hiç bir sakatlığı bulunmamasına rağmen oynatmamış, basın toplantısında yalan söylemiştir.

Her sene inanılmaz paralar harcamıştır.

Kişisel duyguları her zaman profesyonelliğinin önüne geçmiştir.

Sistemime uymuyor dediği Alex'i yolladıktan sonra ne yerine olduğu belirsiz Baroni'yi koymuştur.

Sayısız defa istifa etmiş ama bir türlü kulübün yakasından düşmedi.

Şimdilik bunlar geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach1v4n -- 6 Ağustos 2017; 17:20:27 >

• Çünkü vizyon 0

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Ustam kendisi neden yiyememiş kurduğu kadronun kaymağını ?

Kalsaydı yerdi. Takım Uefa da yarı final oynamış üzerine koyarak gidiyordu. O takımı kuran da Aykut tu, Ersun Yanal'ın ben o sezon herhangi bir transferini hatırlamıyorum. Oynattığı futbolu beğenmeyenler içinde ben bir Türk takımının da son senelerde istanbul da ki Benfica maçı gibi üst düzey bir Avrupa takımını önemli bir maçta böyle ezdiğini hatırlamıyorum. Elbette eleştrilecek yanları vardır Aykut'un ama vasat sevici denen adam öyle olsaydı ''Valbueana ve isla'' gibi adamların transferini istemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 6 Ağustos 2017; 18:2:36 >
    Dirar zaten vasat onu geçelimde. 2 sene boyunca herhangi bir lig şampiyonu olamayan biriyle devam etmek ne kadar mantıklı Fenerbahçe gibi bir takımın başındayken ?
  • quote:

Dirar zaten vasat onu geçelimde. 2 sene boyunca herhangi bir lig şampiyonu olamayan biriyle devam etmek ne kadar mantıklı Fenerbahçe gibi bir takımın başındayken ?

Zaten hocaları şampiyonluklarla değerlendirdikçe istikrar yakalanmaz ki. Bu sizin mantığınızla Zico yu göndemekle de doğru yaptı yönetim. UEFA da yarı final oynadığımız sene GS 'nin kadrosu çok daha iyiydi. Bir önceki sezon da takım zaten 3 Temmuz ayağına dağıtılldı . Resmen enkaz durumdaydı kadro. Yani Aykut' un o sezon en azından mazereti vardı.
  • Türkiye'de herkes teknik direktör bilmiyor musun kardeşim ? burada forum'da olanların bir çoğunun yaşı küçük onlara kalsa real madrid gibi top oynayacak takım. Alexın kitabını okumamış adam gelmiş burada Aykut Alexı gönderdi diyor.Kitabı bir oku bakalım Alexin takıma nasıl zorla geldiğini hatta ilk fırsatta Türkiye'den kaçmak istediğini Aziz yıldırım dahil Herkese Özelikle Türk futbolculara karşı egoist tavırları olduğunu görsünler ondan sonra konuşsunlar.Hala Alex de Alexa adam kitabın'da yazmış zaten Ayrıca Alex sorunlu bir futbolcu benim kitapta gördüğüm o brezilya içinde dışında hocalar ile futbol takımları ile binbir türlü sorunlar yaşayan futbolcu.
    Zico'nun gönderilmesinin neresi doğru benim mantığım ile gösterir misin rica etsem ? Ayrıca Fenerbahçe gibi bir takımın başındaki teknik direktörü şampiyonluk değilde neyle kıyaslayacağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach1v4n -- 6 Ağustos 2017; 18:22:56 >
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Herkes teknik direktör değil bedava konuşmaya hiç gerek yok.

Madem öyle bir futbolcu idi Alex hadi sana zahmet 3 tane Alex gibi sorunlu futbolcu getirde bakalım düzlüğe çıkalım artık.
  • Iyi teknik direktor degil

Konyadaki basarilari abartilmasin

Konya diger takimlara gore stadini ve tesislerini ilk yapan takim

Ayrica ekonomik olarak da diger takimlardan iyi

Parasini almayan futbolcu ile parasi zamaninda odenen futbolcu arasinda fark olur

Ama yine de fb icin mevcut sartlarda basarili olabilme ihtimali en yuksek hoca

Bu mevcut ekonomik yapi yonetjm vs ile en mantikli hamle

Anadolu takimlarinda basariya bakilacaksa en basarili adam riza calimbaydir

Hangi takima giderse gitsin o takimin cehresini degistiriyor eski takimi da onsuz dususe geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 6 Ağustos 2017; 18:28:9 >
  • quote:

Zico'nun gönderilmesinin neresi doğru benim mantığım ile gösterir misin rica etsem ? Ayrıca Fenerbahçe gibi bir takımın başındaki teknik direktörü şampiyonluk değilde neyle kıyaslayacağım ?

''2 sene boyunca herhangi bir lig şampiyonu olamayan biriyle devam etmek ne kadar mantıklı Fenerbahçe gibi bir takımın başındayken ?'' Zicoda şampiyon yapamadı ve o yüzden gönderildi yönetim tarafından, bu yazdığınla yönetimi haklı görmüş oluyorsun.
  • Birde Dirar konusu ben izlediğim kadarıyla beğendim. Tut ki vasat olsun, o kadar transfer içinden hepsi tutacak diye bir şey yok. İyiler konuşulmuyor kötüler üstünden Aykut yıpratılıyor. Adam ''hak, serdar kesimal , baroni falan yazmış bunlara tonla para ödendi vasat demiş. Aynı hocanın ''Kuyt, meireles, Webo'' gibi adamları transfer ettiğini nedense kimse konuşmaz.
    Zico 2006-2007 Fenerbahçe'de şampiyon oldu ustam takip etmiyorsun heralde sen. Daha sonraki sene kadrom yetersiz dedi iki kulvarda ilerleyemem dedi ligi saldı CL'de devam edebilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.