Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı istemeyenler - ANA KONU - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antikitos

Sahtekar bir güruh var.
    Abi takım koşsıun parçalasın , kaybetsin önemli değil diyen bu sahtekar grubbun derd, , futbol koşmak falan değilmiş bu maçta bunu gördük.
    Diğerlerinin gerçek yüzünü de göreceğiz. Dertleri neymiş anlayacağız.

Bekir'e Enemaro'ya 3 kere top gelecek üçünde de vurdur tamam mı? diyen de Kuyt'a penaltı kaçır top kaybı yap diyen de , Gökhan'a da topu aldığında kahramanlık yapmaya çalış , topu ez , Baroni'ye toptan kaç diyen , Volkan'a hatalı gol yemesi konusunda ihtarda bulunan sizlerin de tahmin ettiği gibi Aykut Kocaman. pehhh

Bekiri, Volkanı, Baroniyi babam mı oynatıyor.Bir kere Aykut karakterli olsa formayı adaletli dağıtırdı.Dün yaptığı bütün değişikliklerle takımı baltalamıştır.İyi giden takımı durdurmuş üzerine ölü toprağı serpmiştir.Siz hala nasıl böyle bir adamı savunuyorsunuz anlamıyorum.

Şu maçtan sonra çıkıp Aziz Bey'i destekleyip Aykut Kocaman'ın hatalarına bir iki yorum yapsan eywallah diyecem ama sanırım Aykut ile akrabalığın var senin.Bu kadar yeteneksiz bir adamı savunmak büyük yetenek ister ayrıca

• Son maç için yazıyorum. Fenerbahçe hiç de kötü oynamadı, ancak futbol şansı mı dersiniz, son vuruşlardaki basiretsizlik mi dersiniz bilemem maç inanılmaz bir şekilde kaybedildi. Oyun hiç kötü değildi, skor kötüydü. Bence Fenerbahçe iyi yolda, 3 puanlık sistemde asla şampiyonluktan kopmuş değil, diğer kulvarlarda ilerliyor. Taraftarının şimdi en çok sahip çıkması lazım.
  • "AK avrupai standartlarda futbol oynatıyor, şimdi belli olmuyor ama takıma o sistemi oturtmaya çalışıyor, ama kimse anlamıyor o yüzden AK'i destekliyorum"

diyen muhteremler vardı bi ara.:)
  • Mersin de soyle tiklasin bize 2-3 tane aykut rezil olsun iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe son 3-4 maçtir kötu oynamiyor sadece kazanamiyor.Aykut'un da hatasini Baroni takintisi ve degisiklikler de buluyorum.Şuan icin yapacak hicbisey yok ama sezon sonunda gidecekler.

• Aykut'un ve Aziz'in karakterleri aynı..İkisinin de paçalarından ego akıyor..Mourinho sanıyor kendisini, CL'ye kendinden rezil takımlara her sene elenerek katılamamış bir adam..2.ligde antrenörlük yapan adamlara acıyorum, Yılmaz Vural'a acıyorum..Bu adama verilen şansın yüzde 1'i kimseye verilmedi, 200 milyon liradan fazla transfer+maaş ödemiş ve ödüyoruz transferlerine ve hiçbir verim alamıyor adam..200 milyon lirayı doğru transferlere versen, CL'ye abone olur, yaptığın masrafı başarılarınla çıkarır, Tr ligine ambargo koyar, Tr kupasına antreman diye çıkardın..En büyük amacı Tr kupası olan bir adam bu..
  • Bu iş, bu yönetimle, bu teknik heyetle olmaz.
  • 5 sene sonra kaldığı yerden devam.
  • Dünya üzerinde gol yiyip geriye düşene kadar golü düşünmeyen tek at antrenörü aykut kocaman sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Galatasaraylı olarak gerçekten Fenerbahçe'nin şu durumuna üzülüyorum.

Bakın açık ve net söylüyorum, Aykut Kocaman futbolu bilmiyor. Bakın kötü hoca falan demiyorum dikkat edin, futbolu BİL-Mİ-YOR. Ayrıca kişilik olarak da berbat bi insan. Kompleksli, kıskanç, atıf "şeyşu" yerine valbuena'yı oynatamayacak kadar vizyonsuz, fikirsiz, yedek plansız ve art niyetli. Yani öyle kompleksli ki o büyük finalde alex'i ilk 11de başlatamayacak kadar gözünü haset bürümüş. Yani düşünün siz ezeli rakibinizle son bir maç yapıyorsunuz, kazanırsanız ezeli rakibinizi yenerek lig kupasını alacaksınız, işte böyle bi durumda Alex'i ilk 11'de tercih etmemiş bir adam bu. Ve öyle de sağlam bi duruşu var ki yine kurtarıcı olarak onu sokuyor oyuna

Gerçekten ben Fenerbahçe'nin başına geçseydim böyle şeyler yapardım, kulübü adım adım çökertmek uğruna. Aykut Kocaman Fenerbahçeli değildir, eğer öyle olmasına rağmen bunları yapıyorsa Fenerbahçe'nin ve taraftarının vay haline...

• Aatıf son 2-3 maçtır çok iyi oynamasına rağmen, bu sefer de Aatıfı çıkarıyor. Gerçekten hocam, biraz kendini yenilemen lazım. Iyi kapatıyoruz arkayı, ama sorun organize hücumlarda. Valbuena'yı Lyondaki gibi oynatmak hoca maharetidir. Aatıf Valbueana Giuliano birlikte oynamalı ve Eljif Elmas ısındırılmalıdır. Alper çok kötü oynuyor, kulağı çekilmeli, keza Nabil Dirar da öyle. Ayrıca Uğur Meleke vb spor yazarlarının yazdıkları Dirar sağ bek- İsla sol bek olayı da bu maçta görüldüğü üzere çökmüştür.

• İnşallah bir an önce gider İNŞALLAH
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.