Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı istemeyenler - ANA KONU - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mehmet hala koyu Aykut Kocaman destekçisi mi?

Sertaç bıraktı.Hasan bildiğim kadarıyla desteklemiyor.Mehmetcan ve Burak hala destekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendimce klasikleşen sözümü söyleyip kaçayım.

"Bu adamı destekleyen FB'li değildir arkadaş!"
  • Benim her şeyi bir kenara bırakırsak en büyük eleştirim şu Cristian Baroni denen ruhsuz ve asla bu takımda oynayacak yetenekte olmayan bir arkadaşın ilk 11'de üstelik Alex'in mevkisinde oynaması .E madem sistem değişmeyecekti neden Alex'i yolladın diye sorarlar adama.Hani 4-4-2'ye dönecekti bu takım?
  • konu geri alındı.

teşekkürler yönetim
  • Aykut Kocaman kovalasın sizi. Ben de hala destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de desteklemiyorum.
  • İyi insan olduğunu hala savunurum ama teknik bilgisinin olmadığını söyleyebilirim.

Oyuna müdahale 0,motivasyon 0,teknik-taktik 0.Bir TD'de olması gereken en önemli özellikler yokken adam da,hala TD olarak takımın başında.Aziz Yıldırım tutuyor zaten takımda.Ona sözünü geçirebiliyor diye.İstediği her şeye müdahele ediyor.

Zaten çoğu insanın şu anda ona olan desteği,mükemmel bir TD olduğundan falan değil.3 Temmuz'da takımı bırakıp gitmediği içindir.

Ahh olacak ki Jürgen Klopp gibi bir adam,bu kadroyla neler neler yapardı.
  • İnadına AYKUT KOCAMAN...
  • Yönetim komple gitcekse Aykut Hocada gitsin yok yönetim duracak Aykut Hoca gidecekse buna karşıyım.
  • Kotu teknik direktor bunu goremeyen bir zahmet kendisini camdan asagiya atsin. Elalem mutlu oluyor bu adami bizim basimizda gormekten bazi fb liler hala adam muhhabetiyle kendilerini uyutuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Kotu teknik direktor bunu goremeyen bir zahmet kendisini camdan asagiya atsin. Elalem mutlu oluyor bu adami bizim basimizda gormekten bazi fb liler hala adam muhhabetiyle kendilerini uyutuyorlar

+1907

sonuna kadar katılıyorum.
  •  Aykut Kocaman'ı istemeyenler  - ANA KONU -
  • derbide 5-6 yerse anca kovulur. yoksa sittin sene gitmez.
  • Aykut kocaman ve aziz yıldırımın başarısızlıkları yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı takımın adı lekelendi hala bunları destekleyenler var.
  • Aykut Kocaman'i ben de istemiyorum ama gitmesi gereken zaman simdi degil sezon sonudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bide şu var o giderse kim gelecek tabi Mourinho Real Madrid'den ayrılıyor diyorsanız o başka
  • Sene sonuna kadar süre vermeliyiz.Bence bunu hakediyor.Kelle avcılığı ile malasef başarılı olabileceğimizi sanmıyorum.

DİP NOT:Fenerbahçe tarihinde sezon içi tenknik direktör değiştirdiği hiçbir sezonda şampiyon olamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Sene sonuna kadar süre vermeliyiz.Bence bunu hakediyor.Kelle avcılığı ile malasef başarılı olabileceğimizi sanmıyorum.

DİP NOT:Fenerbahçe tarihinde sezon içi tenknik direktör değiştirdiği hiçbir sezonda şampiyon olamamış.

Değiştirmesekte şampiyon olamayacağız,o yüzden sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Sene sonuna kadar süre vermeliyiz.Bence bunu hakediyor.Kelle avcılığı ile malasef başarılı olabileceğimizi sanmıyorum.

Değiştirmesekte şampiyon olamayacağız,o yüzden sıkıntı yok.

hiç

• Teknik olarak 10 üzerinde 4 ya da 5 en fazla, maalesef Gitmeli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.