Şimdi Ara

Aykut KOCAMAN'ın 1 gram değişmediği gerçeği... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu çapsız için, "artık değişti." diyenler, Aykut'u eleştirenleri futboldan anlamamakla suçluyorlardı. Şimdi baktım da çoğu mesaj atmıyor, atanlar da Aykut'tan yine bir halt olmayacağını anlamış. Bu çapsızı hala savunanlar da forumda dikkat çekmeye çalışan gereksiz tipler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fenerlilerin aksine başarılı bir teknik direktör olduğuna inanıyorum, 2011de 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik alarak averajla şamp olmuş liderdir kendisi. Unuttunuz mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Ben fenerlilerin aksine başarılı bir teknik direktör olduğuna inanıyorum, 2011de 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik alarak averajla şamp olmuş liderdir kendisi. Unuttunuz mu :)

unutmadık :)
  • Bende sezon başında değiştiğine yada geliştiğine inan insanlardanım. Sanırım bunun sebebi Pereira döneminde yapılan RVP, Nani, Markoviç, Kjaer gibi oyuncu transferlerinden sonra büyük beklentiler içine girdim. Maalesef çok kötü geçen bir sezonun ardından üstüne Advocad başarısızlığı ve çaresizliği de eklenince sanki Aykut Kocaman çözümmüş gibi geldi. Sonuç aynı hüsran ve ışık vermeyen bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.