Şimdi Ara

Aykut KOCAMAN'ın 1 gram değişmediği gerçeği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene başıda defalarca yazdım linç edildik. Yok kendini şöyle geliştirmiş yok artık değişmiş...

Bu adam değişmez bu adamın futbol görüşü ve oyun anlayışı hastalıklı.

Açın 2-0 dan 2-2ye gelen gs maçını, 2-2 ye gelen marsilya maçını, 1-0dan 2-1 kaybedilen gaziantep maçını.

Aynı oyun aynı senaryo aynı korkaklık aynı acizlik. Kendi evimizde kayseriden korkan 75ten sonra takımı altıpasa çeken vasıfsız, korkak ve silik antrenör ve takımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 30 Ekim 2017; 22:9:17 >

• 20 senedir yazıyoruz azizden baskan aykuttan hoca olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanilmaz çapsız bir adam. Mac 3-1 olmus ödü kopuyor hala yakalayacaklar bizi diye hemen el frenini cekti valbuenayi cikardi. Uzatmalarda da ismaili aldı.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Ekim 2017; 22:16:43 >
  • kanser herif

• Bu herifin değiştiğine inanan varsa acıyorum ona.
  • Böyle asalaklar milyon euro cukkalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsan 7 sinde neyse 70ide odur hele hele Aykut Kocaman gibi kapasitesiz bir herif değişimin d sini beceremez.
    Benim üzüldüğüm nokta Fb yi bu adama layık görenler var hala savunanlar var.
    Görünen köy kılavuz istemez Kocamandan bi nane olmaz. Yıllarımız çöpe gitti Aziz Yıldırımın sayesinde
    şimdi birde üzerine Kocaman eklendi ALLAH sabır versin.
  • daha önce 2 ön libero vardı şimdi onlara guilano ve dirar da katıldı oldu 4 adet.

Bu guilanoyu kim izlemiş nasıl almışlar çözemedim.

galibiyet için kendi sahanda 2 forvet çıkamıyorsun.

rakibe mahkum oynuyorsun.

guilano yu çıkar al yerine valbuenayı forvet arkası. alperi sola çek yine. bir tane isabetli orta bir tane pas atamayan dirarı al atıfı sok. bu kadar mı zor.

KORKAKLAR HER ZAMAN KAYBEDER. Aykut korkak olduğu için bütün bunlar. Yenilmeyelim kaybetmeyelim diyor bunu dedikçe korktukça kaybediyor. Sonra da
    çıkmış şanssızlıktan yakınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 31 Ekim 2017; 12:14:42 >
  • Maalesef değişmemiş yine korkak futbol yine skorun üstüne yatma çabaları
  • Adam bir kere hatasini kabul etmiyor

Dusuncelerim olmadi diyemiyor

Valbuenayi daha erken cikarmaliyim diyor

Bundaki ego fatih terimde yok

Fatih terim bile yanlis degisiklik yapinda acaba onu degil başkasını cikarabilirdik diyebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

20 senedir yazıyoruz azizden baskan aykuttan hoca olmaz

20 senedir mi

Ulan haşa adama tapıyordunuz be

Zico dan sonra muçtı başkanınız neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

quote:

20 senedir mi

ben kendi adıma yazdım benim ne zaman aykutu ve azizi öven cümlemi bırak kelime mi gördün. 2002 den beri foruma yazıyorum ben aç bak bakalım neler yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 31 Ekim 2017; 12:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Adam bir kere hatasini kabul etmiyor

Dusuncelerim olmadi diyemiyor

Valbuenayi daha erken cikarmaliyim diyor

Bundaki ego fatih terimde yok

Fatih terim bile yanlis degisiklik yapinda acaba onu degil başkasını cikarabilirdik diyebiliyor

fatih terim bir kere korkak değil. onu geçtim bir şey olduğunda misal en azından bütün suç benim filan diyebiliyor. oyuncusuna sahip çıkıyor. tarzı hoş olmasa da taraftarına birkaç kelime edip adam yerine koyuyor.

bizimki katiyen sorumluluk almıyor. hatasını kabul etmiyor. kafasının dikine gidiyor. yaşanan rezillikten sonra kuyruğunu kıstırıp kaçıyor.

cidden rezalet bir adam aykut kocaman. bugün yüzüne tükürülmeyen bir adamsa medya gücüne borçlu bunu. yoksa en aşağıdaki teknik direktörden daha aşağıda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

quote:

20 senedir mi

ben kendi adıma yazdım benim ne zaman aykutu ve azizi öven cümlemi bırak kelime mi gördün. 2002 den beri foruma yazıyorum ben aç bak bakalım neler yazmışım.

Yazıyoruz yazmışsın ondan dedim , hem benim söylediğim doğru bunu sende biliyorsun çok büyük çoğunluktan bahsediyorum 2 transfer 3 Temmuz v.s pop büyük Başgannnn 2011 de Aykut nasıl şampi....

Sen sevmessin 20 senedir dile getirirsin o başka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın değişmediğini hep söyledik hep yazdık ama maalesef belli bir kesime dinletemedik.

Bu adam değişmez daha doğrusu değişemez çünkü işi bilmiyor. Değişebilmeniz için önce yaptığınız işi bilmeniz gerekir, Aykut Kocaman maaalesef TD'liği bilmiyor ve saha kenarından futbolu okumayı bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Bu adamın değişmediğini hep söyledik hep yazdık ama maalesef belli bir kesime dinletemedik.

Bu adam değişmez daha doğrusu değişemez çünkü işi bilmiyor. Değişebilmeniz için önce yaptığınız işi bilmeniz gerekir, Aykut Kocaman maaalesef TD'liği bilmiyor ve saha kenarından futbolu okumayı bilmiyor.

iyi insan olabilir iyi fenerli olabilir ama adam sıkıntılı. Teknik direktörlük yok moral motivasyon yok. yemeklere bile inmiyor diyorlar kimseyle konuşmuyormuş. Taktik kısmı çok zayıf Aykut Kocamanın. İyi takım çalıştırabilir o kadar. Yani beden hocası.
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iyi bir insanım ve iyi bir Fenerliyim, benide TD yapsınlar. Valla yarı parasına imza atarım bir yıl katlansınlar yeter

Futbol bilgisi sıfır olan biri AK, maçın gidişatına göre oyuna müdahale edemiyor tek bildiği skor olarak ister geride olsun ister önde defansif hamleler yapmak ama onuda yüzüne gözüne bulaştırıyor
  • Değişmediğine inanan insanlar var mı cidden ? Eskiden savunma yapardı en azından 3 gol yemezdik. Şimdi onu da yapamıyor boyuna gol yiyoruz bence aykut hoca çok değişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.