Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ın Farkı Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aykut kocamanın en büyük farklı takımı hem defansif futbol oynatıp 1 kamyona gol yedirmesi.

Bunu başarmak zor. Hem kötü futbol izleyecen hem bi sürü gol yiyecen.
  • Aykut hoca şenol bükücüdür

quote:

Türk futbolunun iki başarılı teknik direktörü Şenol Güneş ve Aykut Kocaman yıllardır rakip olarak karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmalardan galip çıkarak Şenol Güneş açısından dramatik sonuçlara neden olan ise hep Aykut Kocaman oluyor.

İşte Kocaman'ın hem futbolculuk hem de hocalık kariyerinde Şenol Güneş'e geçit vermediği karşılaşmalardan birkaçı...

1995-1996 EN DRMATİK SEZON

Trabzonspor, o sezonun 30. haftasında 5 puan farkla öndeydi. Evinde Vanspor’a tek kale oynadığı maçta 1-0 yenildi. F.Bahçe o hafta Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek puan farkını 2’ye indirdi. Sonraki hafta her iki takımda maçlarını kazandı.

Tarihler 5 mayıs 1996'yı gösteriyordu. Trabzon şehri ve Trabzonspor taraftarı için çok önemli bir gündü. 7'den 70'e herkes şampiyonluğa inanmıştı. Şampiyonluk için beraberlik bile yetiyordu. Taraftar ve sporcular kendilerinden emindi. Şehir halkı bordo maviye boyanmış maçtan önce şampiyonluğu kutlamaya başlamıştı.

İki takım 5 Mayıs 1996 tarihinde yani ligin 32. haftasında Trabzon Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Aykut Kocaman ise Fenerbahçe'nin santraforu olarak sahadaki yerini almıştı. Bu dev maçı Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın attığı golle 2-1 kazanmış, Trabzonspor'un uzun yıllar süren şampiyonluk hassretini bir başka bahara ertelemişti.
    Fenerbahçe, 5 Mayıs 1996’da Şenol Güneş önderliğindeki Trabzonspor’u 2-1 yenerek şampiyon olmuştu.

2010-2011 SEZONU

2010-2011 sezonu namı diğer 'Şike Sürecinin' Türk futbolunu sekteye uğratan sezon. Hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu için kara günlerin başladığı 2010-2011sezonunda da Trabzonspor ile yaptıkları şampiyonluk yarışının kazananı yineFenerbahçe olmuştu. Bu kez hem Aykut Kocaman hem de Şenol Güneş teknik direktör olarak takımlarının başındaydı.
    Ligin 2. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe 3-2 mağlup olarak evine dönerken, 19. haftadaki rövanş maçında Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor'a geçit vermeyerek 2-0'lık skorla maçın kazananı oldu.
    Sezonun son haftasında ise Trabzonspor, deplasmanda Karabükspor ile yaptığı maçı 4-4 berabere bitirerek şampiyonluğu Sivasspor'u 4-3 yenen Fenerbahçe'ye bırakmıştı.
    Fenerbahçe'de 3 şampiyonluk gören Aykut Kocaman bu dönemde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü iken Trabzonspor'un başında Şenol Güneş vardı. Şenol Güneş 1996 yılında yaşadığı hayal kırıklığını bir kez daha yaşıyordu. Sezon sonunda Fenerbahçe averajla şampiyon olmuş Şenol güneş Kocaman bir çelme daha yemişti.

SON MAÇ YİNE KOCAMAN'IN

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Beşiktaş - Torku Konyaspor maçınında kazananı yine Aykut Kocaman'ın takımı Torku Konyaspor oldu.

Güneş maçın ardından, ''Maçın değerlendirilecek durumu yok. Maç 45. dakikada gitti. Penaltı vermedi, ofsayt vermedi sonra oyuncum kırmızı kart gördü. Sosa bütün maç tekme yedi. Sonra sarı kart gördü. Sosa devamlı tekme yiyiyor bir tepki göstermiyorsun. Ama rakibiyle ortak bir topta kart görüyorsa diyecek bir şey yok. Rakibi tebrik ediyorum'' dedi

Tarih:11.2.2016

http://habervitrini.com/spor/senol-gunes-yillardir-aykut-kocamana-takiliyor-181811

• Çünkü aykut piyondur. Her istediği olur ama onlarda her istediğini aykuta yapar. Diş geçiremediklerini zaten kovdular veya istifa ettirdiler.
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Yalvardı diyorsun da, yönetimin Dick Advocaat'a bir garezi neden olsun. Adama yeni sözleşme bile önermişler, Aziz çalıştığım en iyi hoca falan diyordu.

Neden ortasaha alınmadı mesela söyleyim. Geçen sene Advo 15 ağustostan sonra geldi. Nani'yi satıp parasını yemiştik çoktan. Belki önceden Advocaat gelse ortasaha aldırırdı. Zaten az bir süre kalmıştı o sürede de adam satıp alamadılar. Lens'le Sow alındı.

Zaten para eden bi Kjaer kalmıştı. Bu sene de görmüyor musun bi Kjaer para etti, çöpleri satmaya uğraşıyoruz alanları yok. Devre arası çok ortasaha istedi biliyorum, Ekici vardı alacaktık az paraya, Beşiktaş işi bozdu transfer iptal oldu. Satamadığımız için alamadık yine kimseyi.

Geçen sene yine de alınabilir miydi? Belki alınabilirdi. Ama bu sene neden aldık da geçen sene niye alınmadı şeklinde soruyorsun. Sebebi işte Kjaer için 1 ay en yüksek teklifi bekledik, 12.5 bulunca sattık. Bir sürü oyuncuyu pazarlıklarla elden çıkarttık. Van der Wiel daha yeni gitti. Bu kadar adam gönderip sonra adam alabiliyoruz. Havadan harcamıyoruz ki. Advocaat'a geçen sene adam alınamama sebebi, kendisinin geç gelişi ve adam satmayı beceremememiz oldu. Ki bilmiyorum Advocaat gibi kontra oynatan savunmaya önem veren hoca Kjaer'i sattırır mıydı?

Olayları olduğu zamana göre değerlendirmek lazım. Dick'te değil suç Aziz Yıldırım'da. En sıkıntılı FFP'li sezonda son 10 gün kala hoca getirirsen istediği adamları alamazsın çok normal bir şey. Transfer kolay bir şey değil. Mesela ben de şöyle derim, Kjaer'i satalı 1 ay oldu yönetim yerine 1 adam koyamadı Aykut'a niye adam almıyorlar? Bu yönetim böyle yani bunun aykutla falan alakası yok. Adamlar beceremiyor yetiştiremiyor plansız iş yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 27 Ağustos 2017; 2:41:23 >

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Öyle konuşuyorsunki usta sanki Kjaer satılmadan önce bir tane transfer yapmadık biz. Dirar'ı, Valbuena'yı neyle aldık ? Kjaer'in parasıyla alınan iki oyuncu var sadece Giuliano ve Soldado diğerlerinin ne alakası var onun satılması ile ilgili ?

Burada çok net görülüyor aykut kayırılıyor ve bende bunun sebebini merak ediyorum.
    Emenike'yi 2.5a sattik, Volkan Sen'den 1 milyon aldik. Diger gonderdigimiz ertugruldan vs. den 1.5 milyon aldik. Toplam 5 milyon. Dirarla Valbuenayi da 5e aldik zaten.

Sen merak etmiyorsun, sen bir karar vermissin ona uygun sebep ariyorsun hocam. Ama kararin yanlis yani. oyle diyorsun ki sanki kjaerden oncekileri alirken FFP yoktu. Aykutun hatrina deldik. Hatirlarsan transferleri son gun bildirebildik uefaya. yoksa yetismiyordu. yedek forveti volkan seni vs. yi satmak durumunda kaldik onlari almak icin de. Aykut da net olarak 0 harcamak zorunda yani.

Sen diyeceksen ki, Dick advocaat icin neden satilmadi bunlar. Dick advocaatin istedigi oyunculari 3 milyona adam satip alamazdin. Advocaatin verdigi recete 40 milyonluktu. Biz o parayi coktan harcamistik. Zaten o yuzden Dick kacti gitti Aykut geldi. Emin ol Aziz, para cok olsa carcur edecek bir Terraneo bulurdu. Para az oldugu icin Aykutu getirdi. Sen diyorsun ki Aykuta cok harciyorlar. dick bu sezon yaptigimiz gibi onu sat bunu al yapmakla ugrasmayacagindan gitti zaten el insaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

'' Dick advocaatin istedigi oyunculari 3 milyona adam satip alamazdin''

Nereden biliyorsun bunları mesela çok merak ettim. İstediği adamlar 3m'den fazla dediğin adam geçen sene Mehmet Ekici için TS'ye bile laf etti neden vermiyorsunuz diye. Neye dayanarak böyle bir şey söylüyorsun mesela.

Geçen senede gayet delinebilirdi FFP ama delmediler. Gözü göre kulağı duyan herkeste bunun farkında.
    adam kendisi sizde ayni oyuncudan 3-4 tane var bu kadroyu komple degistirmek lazim diyerek gitti. topal, neus, josef, ozan mesela. hangisini gonderebildik hala? adam kadroyu komple baştan kurmak istiyordu. siz daha hala sata sata aldigimiz 8 adama cok diyorsunuz, adam 15 kisilik siparis verdi. dediginde hakliydi ama durumumuz yok

Neye dayandırıyorsun bu 15 kişilik listeyi ? Deminde sordum buna cevap ver lütfen.
    bütün medya aynı haberi verdi çünkü. aziz yıldırım'la olan görüşmelerinde gelecek sene ben yokum ama size rapor vereyim, bu takıma yama yapılmaz bu takım baştan aşağı değişmeli diyor. öyle 4-5 adam al kapat değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

sebebi yok, vasat altı bir teknik direktöre güvenmek de aziz yıldırım'ın vizyonsuzluğu, bu kulübe harcattığının haddi hesabı yok aziz'in,

dayi seni blocklayacaktim da gormusken sormadan gecmeyeyim.dedim. hala rvpcilik oynamaya devam mi ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Kendini çok geliştirmiş bi de artık takım elbise giyiyor vasat adam

Elinede not defteri ve kalemde almış
    Kim ne kadar aldırdı olayından ayrı olarak bir şey sormak istiyorum.

Aykut Kocaman geçen sene bu kadro için " gayet kaliteli. özgüven eksikliği var" demişti.

Madem öyle niye oyuncu aldırıyor başımızda böyle bela varken?

Aynısını Daum döneminde de yapması tesadüf müdür?
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Bu söylediği sözü Dick Advocaat'ı başarısız kılmak için söylemedi. Hepimiz biliyoruz ki bu kadro kötü ve yetersiz. Ama bu kadrodaki herkesi gönderemiyoruz. Bu kadrodaki herkesi gönderemeyeceğimiz için elde kalacak olanları daha da aşağı çekmemek amacıyla söylenmiş bir söz. Hadi Daum'un ayağını kaydırdı diyelim, bu sene öyle demesi için bir sebep mi var? D.Advocaat kadroyu komple yenileyemeyeceğimizi bile bile oyuncuları yetersiz bulduğunu açıkça deklare ettiği için bazı adamlar topa vurmaya korkar oldu. Amaç buydu yani bundan da iki yüzlülük çıkarıyorsanız bilmiyorum.

Başımızda bela var da aldığımız oyuncular FFP'yi delerek alınmıyor ki. As stoperimizden ve birçok yedek oyuncumuzdan feragat ettik. Kaç maçtır Neus oynuyor. Bunları alabilmek için ana kadrodan fedakarlık ettik. Cepten harcatmıyor. Bu kadar adam aldı diyorsunuz mesela, ona rağmen kadro çöp dolu hala düşünün. Birileri gelirken birileri gidiyor. 2015 ve 2016 transfer dönemlerinde kadroyu çöpe çevirdiler. Ne kadar adam alırsan al tam anlamıyla olmuyor. Olmayacağı bilindiği için bu güven aşılayan konuşmalar yapıldı. Elde mecbur kalanlar olacak özgüvenle özveriyle oynasın onlar da diye. Birileri pahalıya satılıp daha fazla kişi ucuza alınıyor ve her türlü bazı çöpler kalıyor. Advocaat gibi şikayet etse mi yaranırdı bilmiyorum. Advocaat bu eziyete katlanamadığı için gitti zaten.

Daum'la ilgili olanlar da apayrı zaten. Daum döneminde harcanan parayı da yazdım yukarda. Devre arası tutup yine yüksek bedeller harcatmak istedi. Daum ben Hazard'ı istedim almadılar diyor Allah aşkına Hazard'ı nasıl alacağız devre arasında. Sene sonu bile vermediler. Sonra Dentinho'yu istedi büyük paralar verdirecekti, Dentinho boş bir topçuydu. Sportif direktörün transferlere karışma yetkisi her kulüpte var. Bir transfer olmadıktan sonra yapılan politik amaçlı kadro yeterli açıklamasını, transferi veto etmek için söyledi sonra kendi adamlar aldırdı diye görürsek Aykut kuyusunu kazdı oluyor tabii. Daum şampiyonluk kaçırınca Aziz sinirlenip kovdu Aykut'a sen geliyorsun dedi gelmem mi desin adam. Daum zaten her başarısızlığına bir kılıf bulan birisi. O sene de kabak Aykut'a patladı. Zaten vaktinde kimse bunu takmıyordu Daum nefreti olduğu için, Aykut Kocaman Alex'i falan gönderince geçmiş didik didik edildi eleştirecek bir şeyler arandı bulundu.

• Aykut Kocaman'ın farkı, köy takımlarından rezalet yenilgiler alabilmesi ve kanser oyun oynatmasıdır. Vardar maçından sonra bitti artık gözümde istifa etse de kabul edilmeyeceği için ligde 3.lük yarışına hazır olun. 4-5.liğe de şaşırmyacağım.
  • Yeni aykut trollü hayırlı olsun. Gs gelip kadıköyde 8 atsa suçu başka yerlere sıvar bu
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Tam Lord Joker olmaya çalışıyor imza filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Tam Lord Joker olmaya çalışıyor imza filan.

Lord Jokeri ilgiyle ve zevkle okuyorum. Bu hem uzun yazıyor hem mantıksız yazıyor vakit ayırmaya değecek kadar eğlenceli değil.

Tatsız troll çekilmiyor.
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Oda hep aynı şeyleri tekrar ediyordu ve aynın bunun gibi karşındakinin sorduğu soruya asla cevap vermiyordu hep başka şeyler yazardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.