Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Ersun Yanal gelecek diyorlar.

Attan inip eşeğe binmek gibi olur
  •  Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Denizli
  • KIGILI , İstifam söz konusu değil.
  • Transfer konusunda aziz yıldırım ile fikir ayrılığı olmuş diyolar.Ali Yıldırım'da istifa etmiş diye dedikodular var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

1 lig şampiyonluğu, 1 lig 2. liği, senelerdir göremediğimiz 2 adet Türkiye kupası ve UEFA da yarı final.. Adama bi küfür etmediğiniz kalmıştı ki onuda zaten yaptınız.Size Terim gibi agzı bozuk karaktersiz , Vural gibi şovmen yada o zorlu süreçte takıma sahip cıkamayacak paraları alıp gidecek gemiyi ilk terkedecek fareler lazım aynı sizin gibi. Sizlerle aynı takımı tuttugum için utanıyorum. Kına yakın .Parçalamayı başardınız.

çok doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLCoN

quote:

Orijinalden alıntı: merto18

Aziz Yıldırım demişti saten galatasaraya 4 yıldızı taktırmayacağımm. Dediği oluyorr hadi hayırlısııı biz takıcaz

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)

Burayı terket !

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Hacıosmanoğlu, "Ben geldiğimde bu emek hırsızlarının hepsi Türk Futbolu'ndan gidecek" demişti! Dün bir, bugün iki.

( Aykut Kocaman ve Abdullah Kığılı istifa etti )

bunlar gerçekten ayrı bir alem
  • "Ünal Başgan â€�@UnalBasgan 16 sa

Ohaaa transfer listesinden sonra hazırladığım yeni yönetim kurulu listem de Fenerbahçe'nin eline geçmiş tek tek teklif yapıyorlar. :(("

Adam önceden görmüş. Güldürdü

İstifaya gelince

• beyler cidden ntvspor'da hala yönetimin kararı bekleniyor diye altyazı var.

ben daha fener'le ilgili konularda yanıldıklarını görmedim, çıkmadık candan umut kesilmez
  • Aziz gitmeden bir gelişme kat edebileceğimizi sanmıyorum.
    Aykuta hocaya'da yazık olduk açıkcası ama tecrübesizliğinin sonuçlarını çekiyor. Yinede 3 temmuzdan sonra, takımla kenetleşip başarılı 2 sezon geçirmiş bir teknik direktör. Teşekkür etmek lazım.
  • quote:

Hacıosmanoğlu, "Ben geldiğimde bu emek hırsızlarının hepsi Türk Futbolu'ndan gidecek" demişti! Dün bir, bugün iki.

Onu sizin yönetim için demişti. Dün bir dün bir hatta.
  • Bazıları Aykut gidince şampiyon olacaksınız filan sanıyor , Aykut'un gitmesi yeterli değil birsürü işe yaramaz oyuncunuz var ve takım içi bütünlük yok denecek kadar az , Galatasaray'ı yakalamak için en az 1 2 sene gerek tabi Galatasaray'ın yerinde sayması şartıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ooo mübaret hoş geldin.

• Mustafa Denizli'nin geldiği söyleniyor beyler rahat ve hazır olun!

• quote:

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Bazıları Aykut gidince şampiyon olacaksınız filan sanıyor , Aykut'un gitmesi yeterli değil birsürü işe yaramaz oyuncunuz var ve takım içi bütünlük yok denecek kadar az , Galatasaray'ı yakalamak için en az 1 2 sene gerek tabi Galatasaray'ın yerinde sayması şartıyla

Kamooon
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.