Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
18.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan yeni kalktım transfer haberi varmı diye bakayım dedim spor sayfalarında istifa mistifa zaten tam ayılamadım bırakmış demek he. İyi olmuş yılın transferi. Yıldız oyuncu istemeyip Baroni gibileri oynatan bir adamla bi bok olmayacaktı zaten. İnşallah hoca seçiminde doğru bir hamle yapılır
  • Doğruysa kendimi banlıyorum. Artık git lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
  • 12 Numara ‏@12numaraorg 2 dk
    Satılmışlar @antucom
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GeCeNiNSeSi*

Son Dakika l Hasan Çetinkaya'da İstifa Yolunda.

İnşallah.
  • hadi yine iyisiniz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

SON DAKİKA !! Şansal Büyüka: Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman arasında, maliyeti çok yüksek bir futbolcu transferi yüzünden sorun çıktı.

Arda ? Kaka ? Gomez ?

Aziz Kaka'yı istemiş.Aykut olmaz demiş kavga etmişler tvde böyle sıktılar ama
  •  Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)
  • keşke etmeseydi bu bizi şu transfer sezonunda çok geri götürür gene şampiyonlar ligine gidemeyecez
  • Sen bizim kocaman umudumuzsun bırakıp gitme
  • Ali yıldırımda istifa etmiş
     Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an lig tv 13.00 haberlerinin bilgileri beyler

aykut kocaman istifa dilekçesini vermemiş henüz gün içinde vermesi bekleniyormuş
    abdullah kığılının herhangi bi istifası yok
  • Asıl iyi gelişmelerden biri bu Ali Yıldırımın istifa etmesi, bu adam Alexin gitmesinden de sorumluydu ayrıca hiçbir yeteneği olduguna inanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

ne amaçla bunu koydun ki buraya?
    Avatarına dikkat çekerim. Ben de o forumda üyeyim, trollük yapmadan duramayan renktaşlarımızdandır kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

ne amaçla bunu koydun ki buraya?
    Avatarına dikkat çekerim. Ben de o forumda üyeyim, trollük yapmadan duramayan renktaşlarımızdandır kendisi

Galatasaray'lıların üzülüyor olması doğru yolda olduğumuzun kanıtı. O amaçla koydum.

• Oley be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali yıldırım istifa etmiş ve kabul edilmiş aykutta istifasını verince yönetim tarafından kabul edilicekmiş.Şu an abdullah kığılıda yayına bağlandı aykut kocamanın istifası yönetimiz tarafından büyük ölçüde kabul edilicek dedi.
  • Abdullah kiğili Lig tv bağlandı. Kendisi istifa etmeyi düşünmüyormuş, Aykut kocaman ve Ali yıldırım istifası kesin gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutu sevmezdim ama şu an daha iyisi getirmek çok zor.Bir de takıma iyice alışmıştı yani daha kötüsü olmazdı diye düşünüyorum.Bence Aziz başkan tdlerin işine karışmamalı.Başkan niye bu oyuncuyu alcam diye tutturur ki?Aziz Yıldırım iyi bir başkan ama kadroya kulübeye müdahele etmemesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.