Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
18.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

aziz yıldırım yapacaksa başkanlık yapsın, teknik konulara girmeye bayılıyor

Bu konuda Galatasarayın üstüne tanımam en azından bizim sadece başkan müdale ediyor bu konulara sizde kimin ettiğide belli değil.İşin ilginç tarafı hiçbiri basına yansımıyor.
  • futbolun tadı tuzu kalmadı artık magazine döndü..Aykutun istifasından dolayı ne yorumlar yapılıyor yaw
  • 12 Numara @12numara 3m

Kurumsal olarak adlandırılan kulübümüzde, hiçbir şekilde kurumsallık olmadığını üzülerek görmeye devam ediyoruz. İstifalar ve kaosların sonu

12 Numara @12numara 2m

Gelmemekle beraber artık Fenerbahçe menfaatleri için yönetim kurulumuzun seçim kararı alması gerektiğini düşünüyoruz.

Adamlar megersem Azizin degil Aykutun yardakcisiymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

geleneksel istifa günlerinie hoş geldiniz. bu yıl 4 üncüsünü düzenlediğimiz aykut kocaman istifa günlerinde hepinize iyi eğlenceler

Harbiden herkesin aklının bir köşesinde yine böyle bir şey olma ihtimali duruyor, ama kimse inanmak istemiyor işte! :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bundan 1 ay önce bodrumda meşhur bir otele gitmiştim. Low de menejeri ile oradaydı. Ben gittiğimde 1 haftadır orada olduğunu öğrendim lobide de gördüm kendisini. Pek umudum yok ama umarım Low görevi devralır.
  • Alıştık artık Aziz kabul etmez kocaman devam eder ve sonra ;

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)
  • Birden bire ne oldu da Aykut istifa etti acaba? Şampiyonlar ligi finalini izlemeye gitmesi felan pek inandırıcı gelmedi bana.
  • Bugun iki seye bu kadar sevinebilrdim; Emineke'nin transferi ya da Aykut'un istifasi fakat acilen bir cozum bulmali yonetim.

• "CEM UZAN'A HAPİS ŞOKU!!" :D

• Yeni gelecek hoca çok önemli,fazla geçe kalmadan iyi bir hocayl anlaşmak lazım.
  • Spor Dünyası ‏@sporistacom 3 dk

SON DAKİKA !! Fenerbahçe Kulübü, az sonra Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberini resmi sitesinden duyuracak.
  • Sevinin bakalim. Sampiyonlar ligi gruplara kalma sansikiz ellerimizden kaydi gitti

• Aykutun istifasi Aziz' in de sonu olur insallah. Umarim istifasi bosa gitmez.

• Allahım sana geliyorum
  • yetişkin bir aykut kocaman yılda 5 kere istifa etmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Sevinin bakalim. Sampiyonlar ligi gruplara kalma sansikiz ellerimizden kaydi gitti

Yav he he

• Aziz ' ne istifası ikisini de ben kovdum' demiş, bir kaç haber sitesinde gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Sevinin bakalim. Sampiyonlar ligi gruplara kalma sansikiz ellerimizden kaydi gitti

kalınca elemede millete aduket çekecektik ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

"CEM UZAN'A HAPİS ŞOKU!!" :D

Eheh bu güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.