Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
628
Cevap
1
Favori
18.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba bu konu istifa ile ilgili ana konu haline gelmiş,bir arkadaş alıntı yapıp söylemiş başlığı değiştirmemi ama taraftar bölümünde malum değiştirilemiyor.
    Yöneticilerimizden ricam eğer böyle bir durum varsa başlığı uygun şekilde değiştirip konuları burada toplasınlar.
    @Something
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ligin bitimine kadar kene gibi yapış, tam transfer dönemi gidiyorum de.. Bunların Fenerbahçeliliği bu kadar işte.

Ya iyide hocam, Aykut Kocaman'ı takımın başında tutan Aziz Yıldırım değilmiydi, o zaten devre arasında gidecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

Orijinalden alıntı: fizan

AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907 2 dk
    başkan transferde isim yapmış yıldız oyuncu isterken hoca buna karşı çıkıp kendi listesindeki oyuncularda ısrarcı olunca tartışma çıkmış.

AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907 9 dk
    istifa haberleri doğru arkadaşlar ve dönüşü yok sert tartışmalar yaşanmış.

Yeni bir Krasiç vakası daha yaşayacaktık demek ki Allah korumuş.

Tam olarak korumuş denilemez bence,nitekim aykut gitti aziz hala duruyor bazı yerlerde de ben kovdum dediği geçiyor azizin, bence yeni gelecek td azizin istediği oyuncuları kabul edip etmeyeceği yönünde seçilecek.
  • Ohhh bee nihayett
  • başka kulüp olsa T.D yıldız oyuncu ister yönetim alamaz anlaşmazlık olur.Bizde başkan istiyor TD istemiyor
  • Ciddi söylüyorum Yılmaz Vural çok sevdiğim bi teknik hoca , süper ligdeki bi çok takımın taraftarlarıda yılmaz hocayı sever , hepsini geçtim çalıştırdığı kulübün futbolcularıylada arası her daim iyi olan birisi , şahsen yılmaz hoca gelsin isterim.
  • StayWithUsAykutKocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

başka kulüp olsa T.D yıldız oyuncu ister yönetim alamaz anlaşmazlık olur.Bizde başkan istiyor TD istemiyor

Yildiz adam geliyor, bunu karsisina cikariyorlar adamda malzemeci falan saniyor zoruna gidiyor tabii
  • Aziz yıldırım gitmediği sürece bu takım belini doğrultamaz. Kaç teknik direktör gitti, Aykut bunlardan sadece birisi idi. Fenerbahçe'nin esas sorunu aziz'in teknik heyetin işine burnunu sokmasıdır. Yoksa başka bir teknik direktör gelsin bu yukarıda anlattığım gerçeği değiştirmez. Yeni gelen teknik direktör'de başarısız olur.
  • İşte bu beeee
  • Hayırlısı olsun.
  • Bu defa kesin gidiyor galiba , şu ara da Fenerbahçe için en iyi hoca Zico'dur, şu an boşta sanırım, emin değilim, o da olmazsa Mustafa Denizli gelebilir.Aklıma başka hoca gelmiyor.

İlk kez bu konuda hak veriyorum Aykut'a, çünkü Aziz harbiden dengesizleşti, adam kredi çekip büyük transferler yapmaya başladı, neyse son sözüm : Gitme be Aykut
  • AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907 1 dk
    bundan sonra ne olur? iyi bir teknik adam ve isim yapmış yıldız oyuncu transferlerine hazırlıklı olun.
  • İbrahim Seten ve Burak Özkaya'yı senelerdir yalan haberci diye yerden yere vuruyoruz ama açıp baksın millet tweetlerine bu durumla ilgili.
    Hepimize ders olacak sözler söylüyor adamlar,zorumuza gittiği için kabullenememişiz demekki...
  • aziz yıldırım yapacaksa başkanlık yapsın, teknik konulara girmeye bayılıyor
  • Bu sefer kesin gitti arkadaşlar daha öncekiler gibi geri dönüş olmaz bence.Zaten yine öyle bir şey olursa bu adama hiç mi hiç güvenim kalmaz çocuk oyuncağı yaptılar iyice
  • Bu yangin ufleyerek sonmez Aziz yildirimda gitmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geleneksel istifa günlerinie hoş geldiniz. bu yıl 4 üncüsünü düzenlediğimiz aykut kocaman istifa günlerinde hepinize iyi eğlenceler
  • Mimiksiz pijamadan sonra Yılmaz Vural gibi renkli bir kişilik gelirse takıma canlılık gelir.

Ama Yılmaz Vural Fenerbahçe için biraz hafif gibi. Yani ne bileyim ben hep anadolu takımı hocası olarak görüyorum Yılmaz Vural'ı.

Lan şaka maka Aykut gitti.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.