Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
18.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Yok benim anlamadığım transferleri kim yapıyor o zaman ?

Alper Potuk gibi 21 yaşındaki oyuncuya 10 milyona yakın parayı neden verildi ?

Galatasaray'a çalım atmak için.Aziz'in egosunun tatmin olması için. vs.
  • ergenin gslisi de hiç çekilmiyor arkadaş. böyle 38 derece havada eski kırmızı iett otobüslerinde yolculuk ediyomuş gibi
  • Olması gereken oldu.
  • Resmi siteden de duyurdular
    Tamam şimdi ana konu yapabilirsiniz. anlayana!.. :)
  • Aykut kocamanın istifa sayısı aldıgı kupadan daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Yok benim anlamadığım transferleri kim yapıyor o zaman ?

Alper Potuk gibi 21 yaşındaki oyuncuya 10 milyona yakın parayı neden verildi ?

Galatasaray'a çalım atmak için.Aziz'in egosunun tatmin olması için. vs.

Mehmet topuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Padişah Aziz bey Ersun Y. ile anlaşmış. Veysel sarı ve E.Y 5 € odenecekmiş dua edin yalan haber olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Padişah Aziz bey Ersun Y. ile anlaşmış. Veysel sarı ve E.Y 5 € odenecekmiş dua edin yalan haber olsun.

Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Padişah Aziz bey Ersun Y. ile anlaşmış. Veysel sarı ve E.Y 5 € odenecekmiş dua edin yalan haber olsun.

Kaynak ?

Aygun Ozipek @aygunozipek 3 saat
    Ersun ile gorusmelere baslandi.. Yaninda bir futbolcu daha getirecek.. Hadi hayirlisı Aygun Ozipek @aygunozipek 3 saat
    Şunet Alper Potuk transferini bitiren ismi sayili Fenerbahceli bir buyugumuz Ersun transferini bitirmek uzere Aygun Ozipek @aygunozipek 55 dakika
    Ersun Yanalin sozlesmesinde fesih bedeli var..Hoca ile anlasma saglandi.. Eskişehir kismi halledilmeye calisiliyor., Aygun Ozipek @aygunozipek 54 dakika
    Bu iş yarin tam olarak netleşecek.. Ersun Hoca Veysel Sariyida getirecek Toplam 5 milyon euro gibi bir rakama bu is bitecek Aygun Ozipek @aygunozipek 52 dakika
    Bir aksilik olmazsa Baskan Yildirim 2004 den beri istedigi Yanali takima kazandirmis olacak.. Suan dis transfer durduruldu..

• Aykut Kocaman gitti diye bizim Osmaniye'liler kurban kesmişler

http://www.maraton.com.tr/video/detay.asp?kat=3383
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Ortada bir suç varsa elbette ceza verilir. Uefa, havuz veya ülke futbolu falan dinlemez, bildiğimiz gibi "0 tolerans"

+

Bu olayları yapmadan önce düşünülecekti Türk Futbolu, Fenerbahçelilerin şimdi mi aklına geldi Türk Futbolu

bak değerli gs li arkadaşım
    Fenerbahçe cezasını çekti uefada
    hatta hiç şikeyle alakası olmadığı halde çekti

bu işin şike olmadığını sayın başbakanımızla başkanımız arasındaki
    bir husumetten kaynaklandığını dünya alem biliyor
    bunuda uefaya bizzat başbakanımızın kendi anlattı
    ne dedi kurumlarla kişileri ayırın dedi

oysa sizin başkanınız bu olayı demoklesin kılıcı gibi başımızda sallayarak hala bir çıkar elde etme peşinde anladınızmı
    aklı sıra sizin başkan feneri bitirmeye çalışıyor feneri bitirmeye değil sizin başkanınız ferişdağı gelse gücü yetmez

hadi düşürsünler o zaman fenerbahçeyi kümeyede görelim keşke düşürseler
    Fenerbahçe kendi yayın haklarını otomatikman eline geçirir
    bu olaydan Fenerbahçe daha çok büyüyerek çıkar olan türk futbolundaki diğer
    kulüplere olur

birde bu ligde fenerbahçesiz Galatasaray ne işe yarar yada galatasaraysız Fenerbahçe ne işe yarar
    hiç bunuda düşünüyormusunuz Fenerbahçe olmassa bu ligde senin kulübün ne drogbayı nede sneyder gibi
    futbolcuları getirtebilir
    işte bizim eskilerden bildiğimiz ezeli rakip ebedi dostluk buydu
    sen bilirmisin benim gibi Fenerbahçeli bir taraftar metin oktayı 2 yanağından öpüp kutlamış biridir
    keza metin kurt u da
    neyse ya boş yere nüfusumu tüketiyorum çünkü bu yazdıklarımı okuyup anlamadan ahkam kesiyorsunuz ya
    ben yazıyım yinede

• Fenerbahçeliliğine,adamlığına,futbolculuğuna asla laf edemeyiz.Ama iyi bir Teknik Direktör değildi.
  • aykut hocanın asıl istifa nedenide aşağıda yazılıdır çok önemli bir kaynaktan Kastamonu Fenerbahçeliler derneği eski başkanından alınmış bir duyumdur

Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın istifaları üzerinde çokça spekülasyon yapılıyor. Benim Ali Yıldırım'ın çok yakınındaki bir yakınımdan öğrendiğim bilgilere göre işi kopma noktasına getiren Emenike meselesi.
    Aykut Kocaman Emenike transferine karşı çıkmış. Emenike'nin dizlerinden ameliyat geçirdiği kıkırdakları alındığı için Emenike'nin verimsiz olacağı, bu kadar yüksek paraya alınması durumunda da ikinci bir Krasiç vakası yaşanacağını, kendisinin ve yönetimin bu yükün altında edileceğini söylemiş. Aykut Manchester'den Nani'nin alınmasını istemiş. Ali Yıldırım da Aykut Kocaman'ı desteklemiş. Zaten devre arasında Alex'in geri alınıp alınmama meselesinden kavgalı olan Ali Yıldırımla Aziz Başkan bu kez Emenike meselesinden dolayı çok sert kavga etmişler.
    Bunun üzerine Ali Yıldırım iki gün önce istifa kararı almış. İki gündür Aykut Kocaman istifadan vazgeçirmeye çalışıyormuş. Sen yokken ben bu yükü çekemem diyormuş. İki gündür Ali Yıldırım'ın bürosunda beraberlerimiş. Ali Yıldırım "kulüp için ağabeyime daha fazla kötü olmak istemiyorum" diyerek istifa kararından dönmeyince Aykut Kocaman "sen olmayınca ben daha fazla çekemiyorum" diyerek istifa etmiş.

• aziz yıldırım kendi kardeşi ile bile kavgalı
  • ya ersun hocayı bi açıklasalar valla yük kalkıcak üzerimden bugün açıklanır diyorlar
  •  Aykut Kocaman İstifa Etti (ANA KONU)
  • Burdaki bazı mesajları okudum, bence gitti diye sevinmek, kurban kesmek ayıptır ne kadar teknik direktörlüğü iyi olmasa da. Ayrıca madem gidecektin selçuk şahinin sözleşmesini niye yenilettin diye sormak lazım ona.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.