Şimdi Ara

Aykut Kocaman Nerede Hata Yapıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

aslında hata yaptıgı filan yok takımı sabote ediyor besbelli. baroninin kötü futbolunu tüm türkiye görüyor o göremiyorsa ben bunda art niyet ararım . ben fenerbahçeli olduguna da inanmıyorum ...

salih çok iyi oyuyor neymiş efendim tecrübesiz genç diye yedek bekletiyoruz. adama şans verdin mi ? verdin iyi kullandımı ? HEMDE SÜPER KULLANDI . ee daha ne yapacak bu adamda ilk 11'de oynayacak ? baroni ne yapıyor oynuyorda ,salih onu yapamıyorda oynamıyor ? bekir, hasan ali , selçuk bunları oynatırsın anlarım adamlar cidden mücadele ediyorlar. tamam ne bekir ne selçuk ne hasan bu takımın oyuncusu değil ama en azından mücadele ediyorlar 1 maç oynayıp 5 maç yatmıyorlar . kötü oynayabilirsin ama kötü koşamazsın kötü mücadele edemezsin . ama baroni hem kötü oynuyor hem mücadele etmiyor. alex'İ gönderdi eyvallah dedm adam koşmuyor , mücadele etmiyor vs dedi . ama o gidince onun yerinde oynattıgın adam alexden daha beter . en azından alex hücumda katkı saglıyordu filan demiyecegim bu malum ama alex baroniden daha fazla yardım ediyordu . baroni resmen izliyor . topu ayagına alınca resmen 10 sn düşünüyor ne yapacagını , hılzı oynama düşüncesi yok hatta düşünce yok rasgele karambole oynuyor.
    baroni ilk 11de oldugu sürece ben artık aykut kocamanı fenerli olarak görmüyorum ....

Tecrübesiz, toy, daha çok genç dediğimiz Salih 19 yaşında.

1 ay boyunca peşinden koştuğun Belhanda 22 yaşında.

Şimdi soruyorum
    Salih i ilk 11 oynatsak tecrübe kazansa, parlasa 21 yaşında Fellaini gibi oynayamaz mı? Takımı sırtlayamaz mı?
    Bence pekala becerirde. Ama sorun şu ki bizim yetiştirdiğimiz adamlar 25 ine gelmeden tecrübeli olarak değil " genç " olarak anılıyor as kadroya layık görülmüyor.
    Ama elin gavuru 20 yaşındayken milyon eurolar döküp almaya çalışıyorsun.
    Meireles için kaç para verdik?
    Almasaydık, hani bu sezon transferde " para yok " dediğimiz gibi sezon başında da " para yok " diyip genç Salih i, Sezer i oynatsaydık,

Baroni den, Topal dan bilmem kimden daha mı kötü olacaktı?

Yok abi yok. bizdeki bu gavur sevdası, kendi oyuncularımızı aşağılama durumu bitmeyecek.

Tecrübesiz diye oynatmıyorsun, tecrübe kazansın diye sahaya saldığın kupa maçlarında bu adam estiriyor. Şu Sivas maçında da sahaya sürseydin , en azından ikinci yarı maçın başından beri topa ayak uzatmayan Baroni yerine yarım saat oynatsaydın da Baroni topçu görseydi. Ne olurdu?

Aman ha genç yetenek yetiştiririz de iyi paralara satarız, bize başarı falan getiri. aman diyim...
    Gidip 15 milyon euro vermek için bir çapulcunun kapısında 1 ay yatarız daha iyi..

• Aykut kocaman her şeyi önceden planlıyor ve ne olursa olsun o düşündüğünü yapıyor. Dün maçtan önce Aykut Kocaman'ın düşüncesi ''Zaten evimizde Sivas'la oynuyoruz, yeni transferleri tribünlere tanıtalım, oynasınlar. Sow ve Cristian ilk yarında zaten bitirir işi, yeni gelen Emre, Webo ve Ziegler'i ikinci yarının ortalarında çıkartırım, ilk maçtan fazla yorulmasınlar''

Düşüncesi tutmasa bile önceden kurduğu planını bozmuyor. Takımda ayakta durabilen 3 kişinin çıkmasının başka açıklaması yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

aslında hata yaptıgı filan yok takımı sabote ediyor besbelli. baroninin kötü futbolunu tüm türkiye görüyor o göremiyorsa ben bunda art niyet ararım . ben fenerbahçeli olduguna da inanmıyorum ...

salih çok iyi oyuyor neymiş efendim tecrübesiz genç diye yedek bekletiyoruz. adama şans verdin mi ? verdin iyi kullandımı ? HEMDE SÜPER KULLANDI . ee daha ne yapacak bu adamda ilk 11'de oynayacak ? baroni ne yapıyor oynuyorda ,salih onu yapamıyorda oynamıyor ? bekir, hasan ali , selçuk bunları oynatırsın anlarım adamlar cidden mücadele ediyorlar. tamam ne bekir ne selçuk ne hasan bu takımın oyuncusu değil ama en azından mücadele ediyorlar 1 maç oynayıp 5 maç yatmıyorlar . kötü oynayabilirsin ama kötü koşamazsın kötü mücadele edemezsin . ama baroni hem kötü oynuyor hem mücadele etmiyor. alex'İ gönderdi eyvallah dedm adam koşmuyor , mücadele etmiyor vs dedi . ama o gidince onun yerinde oynattıgın adam alexden daha beter . en azından alex hücumda katkı saglıyordu filan demiyecegim bu malum ama alex baroniden daha fazla yardım ediyordu . baroni resmen izliyor . topu ayagına alınca resmen 10 sn düşünüyor ne yapacagını , hılzı oynama düşüncesi yok hatta düşünce yok rasgele karambole oynuyor.
    baroni ilk 11de oldugu sürece ben artık aykut kocamanı fenerli olarak görmüyorum ....

Tecrübesiz, toy, daha çok genç dediğimiz Salih 19 yaşında.

1 ay boyunca peşinden koştuğun Belhanda 22 yaşında.

Şimdi soruyorum
    Salih i ilk 11 oynatsak tecrübe kazansa, parlasa 21 yaşında Fellaini gibi oynayamaz mı? Takımı sırtlayamaz mı?
    Bence pekala becerirde. Ama sorun şu ki bizim yetiştirdiğimiz adamlar 25 ine gelmeden tecrübeli olarak değil " genç " olarak anılıyor as kadroya layık görülmüyor.
    Ama elin gavuru 20 yaşındayken milyon eurolar döküp almaya çalışıyorsun.
    Meireles için kaç para verdik?
    Almasaydık, hani bu sezon transferde " para yok " dediğimiz gibi sezon başında da " para yok " diyip genç Salih i, Sezer i oynatsaydık,

Baroni den, Topal dan bilmem kimden daha mı kötü olacaktı?

Yok abi yok. bizdeki bu gavur sevdası, kendi oyuncularımızı aşağılama durumu bitmeyecek.

Tecrübesiz diye oynatmıyorsun, tecrübe kazansın diye sahaya saldığın kupa maçlarında bu adam estiriyor. Şu Sivas maçında da sahaya sürseydin , en azından ikinci yarı maçın başından beri topa ayak uzatmayan Baroni yerine yarım saat oynatsaydın da Baroni topçu görseydi. Ne olurdu?

Aman ha genç yetenek yetiştiririz de iyi paralara satarız, bize başarı falan getiri. aman diyim...
    Gidip 15 milyon euro vermek için bir çapulcunun kapısında 1 ay yatarız daha iyi..

aynen , işte bu yüzden ben aykut kocamanın FENERBAHÇELİ olduguna inanmıyorum . en koyu galatasaray taraftarını getirsen göreve veya trabzonsporlu veya beşiktaşlı aykut kocamana verilen paranın 5'te birini versek o bile belli bir süreden sonra utanır şu baroni denen laneti oynatmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

Aykut kocaman her şeyi önceden planlıyor ve ne olursa olsun o düşündüğünü yapıyor. Dün maçtan önce Aykut Kocaman'ın düşüncesi ''Zaten evimizde Sivas'la oynuyoruz, yeni transferleri tribünlere tanıtalım, oynasınlar. Sow ve Cristian ilk yarında zaten bitirir işi, yeni gelen Emre, Webo ve Ziegler'i ikinci yarının ortalarında çıkartırım, ilk maçtan fazla yorulmasınlar''

Düşüncesi tutmasa bile önceden kurduğu planını bozmuyor. Takımda ayakta durabilen 3 kişinin çıkmasının başka açıklaması yok çünkü.

Kesinlikle.Aykut Kocaman herşeyi önceden planliyor ki şurdan öğrenebiliriz.NEDEN?
    70.Dakika da Webo'yu cikarip Semih'i alir ki zaten Webo gol atmis formda hersey bir kenara Forvet cikarip Forvet almanin ne anlami var.Ve bir sacma degisiklik daha Reto-Caner ikiside sol bek oldu demek ki onceden kurgulamis bunlari.Biraz daha dikkatli olsa daha 15 maç var Şampiyon olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2'li forvete dön
    Salih oynat baroniyi cikar
    Saçma değişiklikler yapma yeter

• 4-4-2'ye donebilirim dedi yapmadı Sow'u sol kanada mahkum ediyor.Alexi yollayinca o sisteme gececeğim dedi geçmedi.

Israrla uvey oğulları Baronı Kuyt ve Bekirden vazgeçmiyor.Nerede adaletin senin?Adaletsiz olursan kimse inanmaz ki sana.Kuyt ölmüş ağlayani yok dinlendir be adam ne olacak.Messi Xavi Pique muamelesi çekiyor bu yukarida saydığım isimlere.

İyi oynayan adamı niye çıkarıyon amac ne?Hadi Ziegler sakatlandi tamam da Emre-Webo niye çıkar ki?Frenletti takimi.Onlar çıktı yine eski Fener olduk.Yoksa ilk 60 dakika beğendim takimin oyunu.Tabi yaptıgı değişiklere takimi yine yine sabote etti

• dün kuyt 1 tane bile pas atamadı yanlış hatırlamıyorsam..1 ya 1...ne orta ne pas yapamadı..en son gitti penaltıyı kaçırdı..

ne adam geçer ne pas atar ne tehlike yaratır çizgiye inip...yemin ediyorum net 0 dı dün..ismine saygım var ama oynamadıktan sonra neye yarar?

bir de alex gibi öldürücü paslar deneyen adam yok..oyun çok düz...ne yapacağımız hep belli..topu kanada yayıp orta deneyip karambolde gol atmak..kesinlikle ikinci bir planımız yok...
  • Sow sol kanat oynuyor diyenlerle takım artık 4-3-3 oynasın diyenler aynı kişiler.
    Kuyt penaltıyı kaçırdı suçlu Aykut. Webo boş kaleye kafayla kaçırdı suçlu Aykut. Sow ceza sahası içinden vurdu kaleci çıkarttı suçlu Aykut. Egemen penaltı noktası üzerinden şut attı üstten dışarı çıktı suçlu yine Aykut.

Arkadaşlar açıklıyorum Aykut'un hatasını. Aykut maç esnasında futbolcusuna küfür etmiyor. "Senin Allah belanı versin" demiyor. Maç sonu absürt açıklamaları yok. Saha kenarında şekilden şekile girmiyor. Kamuoyu tarafından da otoriteyi sağlayamadı şeklinde yorumlar alıyor. Yani tek eksiği efendi olması. Adam gibi adam olması.
  • 4-4-2 fb ve bjk lıların dilinden düşmüyor bugünlerde. Çift santrfor oynayınca rahat gol buluruz diye düşünüyorlar. Ancak bizim ligimizde kapalı, sert, önce bozmaya dayalı futbol oynanıyor. Düşme hattına yakın çok sayıda takım var herkes can derdince olunca daha da sert oynuyorlar. 4-5-1 hatta 4-6-0 şeklinde oynayan ve kapanan takımlar için 4 lü orta saha oynayan takımlar bulunmaz nimet. Galatasaray ve ordusporun haline bakın anlarsınız 4-4-2 nin bizim ligde iş yapmayacağını.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.