Şimdi Ara

Aykut Kocaman Nerede Hata Yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence bugun sezonun en iyi futbollarindan birini koyduk ki son 3 mactir boyle. Fakat son 3-4 mactir iyi oyunumuza rağmen kazanamiyoruz. Bunun nedeni nedir sizce ? Bence Cristian takintisi. Emreyi weboyu oyundan cikartmasi. Sizce ? Bence o kadar kotu oynamadik. Sivaslilar top goremedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-2-3-1
    Baroni
    Bekir

Şu üç şey düzelsin şampiyonuz o kadar da eminim. Çok şey değil. Kupa maçlarındaki gibi Serdar-Egemen oynasın. Aynı Sivas la aynı Sivas. Aynı Eneramo. Bugün iki gol attı. O gün pozisyona bile giremedi. Serdar-Egemen. Çok şey istemiyorum.

4-4-2'ye dönelim. Bu zaten bir taşla iki kuş vurmak demek. İlk 2 madde de böylece çözülür. Şampiyon olmazsak, ben de bir şey bilmiyorum
  • Yorum bekliyorum arkadaslar ...

• 0yuna müdahele sıfır,
    taktik ve teknik bilgisi sıfır,

Kendini geliştirmiyor aksine kafasında olmayan ama olduğunu iddaa ettiği bir sistem altında bütün futbolcuları perişen ediyor, Ligin en iyi forvetini sol kanat oynatıyor..

en büyük yanlışıda gerektiği zaman bırakıp gidememesi
  • 4-4-2 ye dönelim diyorsunuzda 4-4-2 sistemi iflas etti bitti gitti avrupada 4-4-2 oynayan kaç büyük takım var?

Gs bile 4-4-2 den 4-2-3-1 e dönme peşinde.Onlarda farkında artık 4-4-2 nin işlemediğini.11 kişi defans yapan takımlara karşı bir kontrada yamulup gidiyorsun 4-4-2 sisteminde.Eğer illa çift forvet oynatacağım diyorsanız juventus stili 3-5-2 oynayın tamam diyelim.Ortasahayı daha sıkı tutarsan kontra yeme ihtimalin o kadar azalır böylece abuk subuk gol yeme sayısıda azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

4-4-2 ye dönelim diyorsunuzda 4-4-2 sistemi iflas etti bitti gitti avrupada 4-4-2 oynayan kaç büyük takım var?

Gs bile 4-4-2 den 4-2-3-1 e dönme peşinde.Onlarda farkında artık 4-4-2 nin işlemediğini.11 kişi defans yapan takımlara karşı bir kontrada yamulup gidiyorsun 4-4-2 sisteminde.Eğer illa çift forvet oynatacağım diyorsanız juventus stili 3-5-2 oynayın tamam diyelim.Ortasahayı daha sıkı tutarsan kontra yeme ihtimalin o kadar azalır böylece abuk subuk gol yeme sayısıda azalır

Simdi ciddi konusalim. Aykut hoca 3 5 2 oynatmaz. Ben de 4 4 2 istemiyorum ama cristiani da gormek istemiyorum ne yapacağiz ?

• 4-4-2 , 4-5-1 , 4-3-3 , 4-2-2-2 vsvs boş . Aykut kocaman standartları olmayan Tipik bir ptt 1. lig kalitesini taşıyan bir hoca . Ne yaptığını bilmeyen. ama her maç defans yaptığını düşünerek takımı sahaya süren ama takımı düşüncelerini sahaya yansıtamayan bir hoca.

Takımda saha içindeki her oyuncu kendi kafasına göre iş yapıyor . çünkü uyacak bir sistemleri ve sistem uyduracak bir Hocaları yok . Defans ile orta saha , orta saha ile forvet arasında Resmen Dağlar var . Bu nedenle Posizyon üretemiyoruz Posizyon üretemediğimiz için Takım Boşa kürek çekiyoruz . R.Madrid = defans dörtlüsü birbirne ve orta saha 3lüsüne yakın , orta saha üçlüsü forvet üçlüsüne yakın . Böylelikle Bir birbirlerini Tamamlayan Bir Takım oluyorlar .
  • G.GÖNÜL - EGEMEN - YOBO - HASAN ALİ

EMRE - MEHMET TOPAL

KUYT MEHMET TOPUZ STOCH

SOW

FENERBAHÇE BU TAKTİKLE OYNASIN, KAZANAMACAĞI MAÇ YOK. BEŞİKTAŞLI OLARAK SÖYLÜYORUM.
  • Bu dedigime biraz sacma bakacaksiniz ama bence her macta Webo ile Sow oyunda olmali. Webo geldi iceri orta sayimiz artti. Bundan sonra da temkinli adam gibi orta acilacagini dusunursek webo gol krali olabilir bu sene. Aynen soyle.

Volkan(Mert)
    GG-SERDAR-EGEMEN-ZIEGLER
    MEIRELES-EMRE
    SALIH
    KUYT-SOW
    WEBO
    Mukemmel bir kadromuz var. 2. yari KRASIC (STOCH)-MEHMET TOPUZ-SEZER (M.TOPAL) degisiklikleri gelebilir. Hadi Aykut be daha en az 15 mac var. Adam gibi oynat su takimi.

• Devre arasında tribünde konuşuyoruz. Tanımadığım iki adam.. Aynı şeyleri söylüyor. Aykut tan direktör falan olmaz. Soruyorlar bana Mehmet Topal falan niye kadro dışı kaldı diye. performanstan dolayıymış dedim. Gülüp " Ee baroni?" dediler. Sadece sırıttım.

İkinci yarı oyun başlasın Baroni yi çıkartıp Caner i alsın 4-4-2 ye dönelim diye tartışıyoruz. Aradan birisi çıktı " Ziegler çıkar Caner girer" dedi.

performansı kötü diye kadro dışı bırakılan Hasan Ali, Mehmet Topal, Stoch, Krasic maçı tribünden veya evlerinden izlerken 2 senedir ayağını topa bile uzatmayan Baroni 90 dakika sahada durdu. Artık garipsemiyorum. Gol atmamız gereken maçta Forvet çıkarıp Forvet sokunca şaşırmıyorum. En golcü adamımızı kanada mahkum ederken şaşırmıyorum. 25 yıl sonra Sivas a evinde kaybedince şaşırmıyorum. 2 senedir sağolsun alıştırdı bizi Aykut Kocaman.

Kocaman ümitlerimizin sloganı lafı var ya.. İşte o bizim değil. Diğer 17 takımın sloganı. Kümeye oynayan takımlara derman olduk.

Bu arada

Averajımız kaç bilen var mı?

sadece 6... İBB kadar gol yemiş ama İBB den sadece 5 fazla gol atmışız. yazıklar olsun.

• Aykut Kocaman ilk hatasını doğmakta yapmış
  • Aykut Kocamanın hatası hiç bir şey bilmediği dahi bilmemesi.
    Aldığı oyuncular kurmak istediği sisteme uygun değil hala aynı sistemle gitmek istiyor.Sow kanatlarda oynamak zorunda kalıyor kayboluyor.
    Baroninin sahada 90 dk durmasını bana bir ALLAH'ın kulu açıklayamaz madem bu performansla sahada kalacak kalmasın arkadaş Salih'i oynat hiç olmazsa
    çocuk genç hata eder ama tecrübe kazanır diye kendimizi avuturuz ama bu Baroni ısararı bile onun TD bilgisinin ne kadar zayıf oldugunun bir göstergesi.
    Korkuyorum günün birinde çıkıp o gizli kahraman falan diyecek.
    Eski konularda bizler Aykut Kocamana sallarken siz FB li değilsiniz diyenler alın eserniz.Asıl FB li olmayanlar sizlersiz bu kadar dar görüşlülük olamaz.
  • Serdar, Egemen, Baroni, Bekir, Kuyt, Volkan hemen yarın kadro dışı bırakılsın. 4-4-2 oynayalım yeter.
  • akşam tanrıkulu çok üzel tespitler yaptı aslında sorun sistem sorunu değil sistemin nasıl uygulandığı maç içinde orta saha sürekli değişerek oynuyor ilerde kuyt devamlı içeri kaçıyor kanatlar işlemiyor kanat bekleri ileri çıktığında da arkası boş kalıyor ve onların arkasına atılan toplar gol oluyor dünkü maçta sistem çok iyi işlediği için iyi oynuyor gözükmedik üst düzey futbolcularımız olduğu için iyi gibi göründük yani anlayacağınız artık aykut macerayı bırakıp doğru düzgün ne sistem oynatacaksa oynatsın bir de fenerbahçe takımına bu stoperler yakışmıyor önümüzdeki sene yobo ve bekir gönderilip çok iyi 2 stoper almamız şart Sivas 3 atak yapıyor 2 si gol oluyor
  • kagit ustunde kendimizi iyi zannediyoruz. zannediyoruzki raul chelseadeki raul, krasic cskadaki krasic, stoch eski stoch, kuyt desen dunya uzerinde sadece liverpoolda oynar. bekler ve stoperler futbol teknigi olmayan adamlar. bu takimda sow ve emre disinda mevkisinin iyisi adam yok hepsi mevkisinin standarti hatta belki alti. koy bu adamlari anadolu kulubune siritmazlar gayet bayagi gozukurler. aykutun hatasi bu adamlari anlayamamasi.

• Bekir le Baroni yi kessin yeterli

Bekir in yerine Topal ı koysa çok daha iyi oynar...Baroni anca yedekten girer bu takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

kagit ustunde kendimizi iyi zannediyoruz. zannediyoruzki raul chelseadeki raul, krasic cskadaki krasic, stoch eski stoch, kuyt desen dunya uzerinde sadece liverpoolda oynar. bekler ve stoperler futbol teknigi olmayan adamlar. bu takimda sow ve emre disinda mevkisinin iyisi adam yok hepsi mevkisinin standarti hatta belki alti. koy bu adamlari anadolu kulubune siritmazlar gayet bayagi gozukurler. aykutun hatasi bu adamlari anlayamamasi.

raul ve stoch konusunda katılmıyorum bunların sorunu formsuzluk ya da kalitesizlik değil mutlu değiller burada ama onların durumunu anlayıp çözüm üretebilecek hoca lazım
  • Sorun 4-2-3-1 de 4-4-1-1 de değil. Türkiye ligi eskisi gibi değil artık. Her takım artık çok iyi kapanıyor. Sonra diyoruz bu sene ligin durumu kötü 60 puanı göremeyecek şampiyon. Sadece bu sezon değil artık hep böyle olacak gibi duruyor.

Fenerbahçe de kanatsız sahaya çıkıyor o kapalı defansa karşı ortadan oynayıp gol bulmaya çalışıyor. Artık kanatlardan bindirip bol bol içeri ortalamalıyız veya Stoch gibi çekip kenardan vurmalıyız. Başka türlü gol olmuyor. Ya da GS gibi 5 dk pusup rakip gelince bir uzun topla kaleci ile karşı karşıya kalmalıyız.

Sow'u solda başlatacağına alsaydı Caneri diğer tarafa da Topuz'u koysaydı bol bol orta kesseydik içeri daha farklı olurdu. Kafa topunu veya gelen ortaları iyi değerlendirecek santrforlar, oyuncular lazım. Dün de gördük gol sol taraftan gelen ortaya Webo harika kafa vurdu Sivas savunması çalışmadığı yerden gol yedi. Maçın sonlarına doğu Emre çıktı Fenerbahçe şuursuzca atak yapmaya(!) başladı. Bekir Egemene uzun top atıyor o içeri çeviriyor falan.. böyle gidersek işimiz zor.

• Sebebi basit. İyi futbolcu anlayışının bir standartı yok. Mücadele eden adamları seviyor desek Baroni nasıl 11 çıkıyor hala.
    Önyargılı kesinlikle bazı futbolculara karşı.

Takımın sıkıntısı ise öncelikle stoperler. Bekir'den ziyade Egemen tam bir bomba. Bekir zaten yeterli değil.
    Ve arkadaş geride 20 pas yapıp oyunu Bekir-Egemen'in uzun toplarıyla kuracak isek on milyon eurolar verip neden ön liberolar aldık? Hiç mi uyarmaz kenardan kimse, maç anında uyarmadın sonrasında da mı uyarmıyorsunuz arkadaş. 10 pas sonra baaaam Bekir en ileriye oynuyor. Sow'un sağına soluna düşse içim de yanmayacak.

Gelelim beklere. Beklerde sıkıntımız yok ancak arkadaş bu adamların önlerinde kim oynuyor??? Adamların önleri rakip atak yaparken hep boş. Kuyt bir sağa bir sola bir içeri koşup duruyor. Ne yaptığını kendi de bilmiyor. Her 10 toptan 9unu rakibe atmasını, Her 10 çalım denemesinden 1inde başarılı olduğunu söylemiyorum bile. Sadece pozisyon anlamında ne yaptığı belli değil. Sol tarafta kim oynarsa oynasın geriye gelmiyor zaten Caner dışında. Caner de oynadığı zaman efektif değil...

Baroni,Kuyt hatta son maçlardaki formu ile Volkan formayı hak etmiyorlar. Hocanın bazı oyunculara karşı olan ön yargısını artık kırması lazım çünkü deniz bitmek üzere, gemi karaya oturacak...

• aslında hata yaptıgı filan yok takımı sabote ediyor besbelli. baroninin kötü futbolunu tüm türkiye görüyor o göremiyorsa ben bunda art niyet ararım . ben fenerbahçeli olduguna da inanmıyorum ...

salih çok iyi oyuyor neymiş efendim tecrübesiz genç diye yedek bekletiyoruz. adama şans verdin mi ? verdin iyi kullandımı ? HEMDE SÜPER KULLANDI . ee daha ne yapacak bu adamda ilk 11'de oynayacak ? baroni ne yapıyor oynuyorda ,salih onu yapamıyorda oynamıyor ? bekir, hasan ali , selçuk bunları oynatırsın anlarım adamlar cidden mücadele ediyorlar. tamam ne bekir ne selçuk ne hasan bu takımın oyuncusu değil ama en azından mücadele ediyorlar 1 maç oynayıp 5 maç yatmıyorlar . kötü oynayabilirsin ama kötü koşamazsın kötü mücadele edemezsin . ama baroni hem kötü oynuyor hem mücadele etmiyor. alex'İ gönderdi eyvallah dedm adam koşmuyor , mücadele etmiyor vs dedi . ama o gidince onun yerinde oynattıgın adam alexden daha beter . en azından alex hücumda katkı saglıyordu filan demiyecegim bu malum ama alex baroniden daha fazla yardım ediyordu . baroni resmen izliyor . topu ayagına alınca resmen 10 sn düşünüyor ne yapacagını , hılzı oynama düşüncesi yok hatta düşünce yok rasgele karambole oynuyor.
    baroni ilk 11de oldugu sürece ben artık aykut kocamanı fenerli olarak görmüyorum ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.