Şimdi Ara

Terim ne demek istedi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon maçı sonrası F.Terim konuştu, herkes dinledi ...

Aslında çok derin de söyledi ...

-----------------------------------------------------------------------
    Geseyi sordular, konuştu ?

- Galatasaray her zorluğu geçebilecek güçtedir, bunun için adı Galatasaraydır,
    -
    Ne demek istedi ?

- Kardeşim ağa biziz, mafya biziz. Bu ülkede bizim borumuz ötecek o kadar.
    ---------------------------------------------------------------------

Kafasına taş indi, öttü ?

- Sorun değil, kanımız aktı, canımız yandı ... olayı büyütecek değilim

Ne demek istedi ?

- Şimdi mensubu olduğum ideolojinin bayrağını sallama zamanıdır. Kurşun atan da atılan da bizdendir. Şimdi şike, dayılık, küfür zamanıdır. Şampiyonluğa koşma zamanıdır.
    --------------------------------------------------------------------
    Oyunu yorumladı?

- Oyuncularım yapılması gereken her şeyi sahada yaptı. Yüreklerini ortaya koydular,

Ne demek istedi ?

- Yönetim Kurulumuz ve ilgili organlarımız paralarını ortaya koydular ve gereken her şey yapıldı. Bize sadece yolculuk koydu. Trabzon uzun yol malum.
    -------------------------------------------------------------------

Beşiktaş’ıma dil uzattı ?

- Bazıları rakibimizi şampiyon ilan ediyor, bunları çoğu da deneyimli büyüklerimiz, geçmişte futbolun cilvesini gören kişiler ...

Ne demek istedi ?

- Bu Beşiktaşlılar adam olmaz, kardeşim sizin akıllanmanız için daha ne kadar şike yapmamız gerekiyor, bizde ne şeref ne halsiyet var ... Siz ne zaman bunu anlayacaksınız ?
    ------------------------------------------------------------------
    Trabzon da devre arası çıkan olaylar ile ilgili Trabzonspor yöneticilerinin kendisini mahkemeye vereceklermiş ?

- Ben küfür etmedim, bir yanlışlık var herhalde ...

Ne demek istedi ?

- Kardeşim ben herkese aynı şekilde davranıyorum, ne yani Trabzonluları pas mı geçecektim ? Ben tüm Türkiye ve Avrupa’da herkesi dövdüm ve küfür ettim, lütfen bunu yeni bir şeymiş gibi lanse etmeyelim. Hem Trabzonsporlu yöneticiler bunu maç öncesi düşüneceklerdi. Biz parayı peşin verdik diye mi bu muamele yapılıyor ? Ben dedim kardeşim paranın yarısını iş bitince verin diye !!!
    ---------------------------------------------------------------
    Şampiyonluktan eminmişler ?

- Şampiyonluk için erken,

Ne demek istedi ?

- Şimdi Trabzon tamam, Cavcav zaten satın alındı, Ankaragücü ile geçmişte de iş yaptık zaten yabancı değiliz, İşi İnönüye bırakırsak ta Haluk Abi ayarlar bir şeyler, Antep zaten bizim memleket, yani şimdiden eğlenirsek hoş olmaz, bu işler çaktırılmaz ... İşi bileceksin, maça gitmeyeceksin ...

------------------------------------------------------------------
    Onlar bunlar diye öttü ?

- Şimdi onların 3 deplasmanı var, bizim 3 maçımız kendi sahamızda...

- Kardeşim maçı alacak, gerisini düşünmeyeceksin ... Ben deplasman, iç saha anlamam ... Şimdi ben bu kadar borç içinde yüzeceğim, futbolcuma para veremez durumda iken şike yapacağım, Sonra da Beşiktaş’ı tanıyacağım, Kralı gelsin derim ...

• iyi demiş, ağzına sağlık
    tabi burda lafın ağızdan çıkıp birilerinin şeyine giderken uğradığı değişimide unutmamak gerek
  • daha fatih terim gibi delikanlısı yok ortada
    imparator fatih terim
  • deli - kanlısı kanlı yokta deli var ft
  • fatih terimi ne kadar çok seviyomuşsun öle sen :))
  • karşısındakini sevmeyen kendini veya çevresini nasıl sever boşver mıke
  • neden su siralar herkes Fatih Terim i karalamaya calisiyor ki?
    yukarda yazilanlara yorum bile yapmayacam ama tek birsey var... bu ulkede hangi takimlarin mafia nin elinde oldugunu herkes cok iyi biliyor. febe nin ki febeliler tarafindan da onaylanmistir, buna kimse itiraz etmez sanirim?? besiktasta da oyle bir hava yaratilmaya calisildi gecenlerde, sinan engin bagiriyordu; "kuddusi ben seni korurum" diye. ben yine de yakistiramiyorum besiktasa mafialigi, cunku sinan enginden bi halt olmaz!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu dekont ne anlatmak istiyor.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sezonun başında da biraz sonra söyleyeceğim söze benzer birşey söylemiştim yine söylüyorum ;
    Ben son 5-6 senedir "ben BJK taraftarıyım" diyen yada BJK hakkında konuşan bir kişiye rastlamadım. Şimdilerde ne olduysa susturamıyor kimse BJK taraftarını. Helal olsun son 5-6 senenin acısını çıkarıyorlar herhalde.Yürü be BJK kim tutar seni....
    Gökten üç elma düştü BJK üçüde bizim dedi, ikisini ıskaladı sonuncu için ise çırpınıp duruyor, bakalım sonuncuyu yakalayabilecek mi[?]
  • sana sadece gülüyorum :)

KISKANANLAR ÇATLASIN. KISKANANLAR ÇATLASIN.

Bu Fatih Terim ne yaptı size bu kadar bir yerinizi mi incilttiki bu kadar saldırıyorsunuz.
  • Terim ne demek istedi???
  • alemde teksin değişilmezsin beşiktaş sen bizim herşeyimizsin.şampiyon beşiktaş gerisi traş.kıskananlar çatlamasın yazık olur soda içebilirler.malum hazımsızlık yapabilir.
  • kimse erkenden sevinmesin daha lig bitmedi acelede etmeyin.

[^]
  • YA ARKADAŞLAR BU BİR DEVİR.HERKESİN İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR ZAMANI VAR.BU SENE BJK YÜKSELİŞTE GEÇMİŞTE GS YÜKSELİŞTEYDİ.TAKIM İLK İKİ YE OYNAMADIĞI ZAMAN 5-6-7 .CİLİĞE OYNADIĞI ZAMAN TUTUP YAZI YAZACAK HALİMİZ YOK.ADAMA GÜLERLER.AMA TAKIM KAFAYA OYNAYIP ŞAMPİYON OLACAĞI ZAMAN BIRAKINDA YAZALIM.NE OLUR YANİ KIYAMETMİ KOPAR?İLERİKİ SENELERDE SİZDE BİZİ KIZDIRIRSINIZ.
  • 100 yıl dalgası denir buna kanka sinan ve hakemler
  • bir sinanda sizde vardı ama kıymetini bilemediniz.albayrak ı yolladınız.biz sizin gibi yapmıyoruz adamı yollamıyoruz diye neden bu kadar zorunuza gidiyor.en büyük sinan.
  • 100.yıl kıyagını hakemler verdi hediyeyi aldınız 2005 gs 2007 fb 2067 ts bu yıllardada digerlerine kıyak olacaktır [evlol]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.