Şimdi Ara

Aykut Kocaman Üstüne Mi Alındı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali KOÇ bütün altyapı organizasyonunu baştan aşağı değiştireceğiz, kendi oyuncumuzu yetiştireceğiz, son dakika transferlerinde yaşlı oyunculara astronomik rakamlar ödemeyeceğiz, genç yetenekleri biz keşfedip ucuza alacağız... falan diye böyle projeleri anlatınca, Aykut Kocaman bunları yapabilecek hoca olarak kendisini mi gördü, tam aradığım çalışma ortamını buldum mu diyo acaba?

ya Aykut Hoca sen şimdiye kadar 20 yıldır hangi genci alıp yıldız yaptın acaba, kimi keşfettin kimi Türk futboluna armağan ettin?

Topal-Souza bozulmasın diye, trabzon maçında oyunu çevirsin diye oyuna aldığın ve o baskı altında gayet güzel top oynayan eljifi oynatmaya yüreğin yetmiyo...
    NEymiş takım şampiyonluğa giderken gençleri oynatmanın zamanı değilmiş

Ulan biz zaten, tamda taa en başta gençlerle yola çıkacak, yaşanacak başarıyı da başarısızlığı da o gençlerle göğüsleyecek, yaşananları kulüp hafızasına, yarınlara bir ders olarak aktarabilecek TD yi arıyoruz.

Bize forvet bul alalım dediklerinde o yoklukta aklına gelen ilk seçenek 33 yaşındaki soldadoysa sen hangi takımın hangi proje hocası olabilirsin

95 li 97 li çocuklarla yola çıkıp şampiyon olan Marko Roseyi fenerbahçe için cazip yapaan, seni fenerbahçede istenmeyen yapan şeylerin başında bu var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 8 Haziran 2018; 15:16:27 >

• Taraftar olarak çok öfkeliyiz ve Aykutun azlini istiyoruz.

Çünkü bu kişi açık net futboldan anlamayan basiretsiz kendi oyuncuları ile çekişen yıldız yönetemeyen,korkak futbol oynayan,özendiği futbolun felsefesini bile anlayamayan bir adam.

10 kişi kalan ezeli rakibine bile karşı defans yapmaya devam eden.Şampiyonluk için çekiştiği rakibinin yenmekten başka çaresi olmadığı halde halen defans yapan bir adam.

Takımın en iyi oyuncusu Valbuenayı yedek bırakıp atıfı oynatan adam.Defans oynattığı halde sürekli gol yiyen adam.Sağ açıkta Fas milli takımında sağ bekin yedeği olan dirarı oynatan adam.

Köy takımlarına elenip duran bir adam.(Vardar-Young Boys-Paok)

Akhisara bir sezonda 3 kere yenilmiş 3.Yenilgisini kupa finalinde almış bir adam.

Haftalarca bir tacı konuşan adam.

Erken gol atttığımız için planlarımız bozuldu diyen bir adam.Bir takım erken gol atarak nasıl sıkıntıya girer anlamak mümkün değil.

Vardara elenince utanmadan söyleyecek bir şeyim yok diyen adam.

Bu adam kulübün efsanesi olsa nolur.Futbolculuğu zamamında bu takımı cl kazandırmış olsa ne olurdu.

Ben ciddi ciddi psikolojik sıkıntıları olduğuna inanıyorum.Ben ömrümde böyle bir teknik adam görmedim illa vardır örnekleri ama bu kadar sıkıntılı bir tipi bu kadar büyük bir kulübün lıllarca görev vereceğini sanmıyorum.

Bu adam bu kafayla değil Fenerbahçede Demokratik Kongo Cumhuriyetinde bile takım yönetemez.Yönetmemeli de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 8 Haziran 2018; 16:44:44 >

• Gına geldik artık Aykut Kocaman muhabettinden arkadasım adamlar seçildiği günden beri harıl harıl hoca arıyor. Geçen senede Aziz Yıldırım 20 gün hoca aradı çalıştıracak bir tane hoca bulamadı. Buna Dickte dahil şubatta sözleşme önerdi kabul etmemişti.

Şimdide Ali Koç arıyor. Bulma ihtimali Aziz Yıldırımdan çok daha yüksek ancak olurda bulamazsada Aykut Kocaman kalacak. Taraftar olarak bu işleri bir bırakın artık ya. Yeni yönetim adamları bir salın ne yapmak istiyolarsa rahat bir şekilde yapsın.
  • Bizim taraftara Griezmanı getirsek ıyk vitaminsiz ayakta duramıyor derler bu kadar futbol cahili yoktur Türk futboluna ne kazandırmışmış bak bak Cahillik kaf dagında Salih Uçanı 1.75e Altınordudan alan adam Aykut 4.75e Romaya kiralayıp kar bile ettik Oğuz Kagan Ahmethan Köse gibi isimlere Şans verende Aykut degil zaten dimi Konyaspora kazandırdıgı topçuları saymıyorum bile adamın şu çöp kadroyla neler yaptığıda ortada BJK ve TSden daha kötü bir kadroya sahip olmamıza ragmen Hoca tüm oyunculardan maksimumu aldı ama kendisinin adı Dick Advoocat olsa yere göge sıgdırılamazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bizim taraftara Griezmanı getirsek ıyk vitaminsiz ayakta duramıyor derler bu kadar futbol cahili yoktur Türk futboluna ne kazandırmışmış bak bak Cahillik kaf dagında Salih Uçanı 1.75e Altınordudan alan adam Aykut 4.75e Romaya kiralayıp kar bile ettik Oğuz Kagan Ahmethan Köse gibi isimlere Şans verende Aykut degil zaten dimi Konyaspora kazandırdıgı topçuları saymıyorum bile adamın şu çöp kadroyla neler yaptığıda ortada BJK ve TSden daha kötü bir kadroya sahip olmamıza ragmen Hoca tüm oyunculardan maksimumu aldı ama kendisinin adı Dick Advoocat olsa yere göge sıgdırılamazdı
    Bu konuda sana çok katılıyorum. Yani bu çocuklar yabancı pasaportlu olsa havada kapılırdı ama sırf Türkler diye kimse ilgilenmiyor. Çünkü nerden baksan ikisi de koskoca 15 dakika falan sahada kaldı Fenerbahçe ile. Aykut kocaman ya dehşet bi adam nasıl kazandırdı Türk futboluna yihuu.

• BSG B kullanıcısına yanıt
    Klüp Salih Uçandan zarar ettimi etmedimi? onu söyle sen Eljif Elması kim tanıyordu Aykut getirene kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Klüp Salih Uçandan zarar ettimi etmedimi? onu söyle sen Eljif Elması kim tanıyordu Aykut getirene kadar?
    Eljif'i şu an kim tanıyor ki? Bizim mahallede bakkalın oğlu Mahmut var çevik çocuk o da siparişleri hızlı yetiştirir sağolsun büyük olasılık Eljif'den biraz daha fazla tanınıyordur. 4 A.kocaman sezonunda 100€ verimsiz transferlere para bıraktık ama Salih Uçan'dan 3m€ kazanmışsız which is nice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aykut kocaman bir çöptür onu savunan da çöptür.
    Bu arada elifi aykut mu bulmuş aykut mu getirmiş hey Allahım ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizim taraftara Griezmanı getirsek ıyk vitaminsiz ayakta duramıyor derler bu kadar futbol cahili yoktur Türk futboluna ne kazandırmışmış bak bak Cahillik kaf dagında Salih Uçanı 1.75e Altınordudan alan adam Aykut 4.75e Romaya kiralayıp kar bile ettik Oğuz Kagan Ahmethan Köse gibi isimlere Şans verende Aykut degil zaten dimi Konyaspora kazandırdıgı topçuları saymıyorum bile adamın şu çöp kadroyla neler yaptığıda ortada BJK ve TSden daha kötü bir kadroya sahip olmamıza ragmen Hoca tüm oyunculardan maksimumu aldı ama kendisinin adı Dick Advoocat olsa yere göge sıgdırılamazdı
    Aynen Salih uçanı, ahmethan köseyi kazandırdı türk futboluna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capire C kullanıcısına yanıt
    Biraz fazla şans vermedi mi sence? Keşke biraz az şans verseydi yük bindi çocukların sırtına. 5-0 olan maçta bile Eljif'i alamadı be oyuna. 90+da adam alınca şans vermiş mi oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.