Şimdi Ara

Aykut Yaslanmasa Kazanırdık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kişi basınca pas yapamayan takimdan 3 yedik. Şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam hep böyle tam bir korkak maçı 1-0 kazanmaya çalıştı. Gs maçında da 10 kişi adamlara şut çekememiştik. Şahsım adına zaten nefret ediyordum bundan iyice katlandı.

• İlk 30 dakikadaki oyunu sürdürseniz berabere bitebilirdi. Çok yaslandınız, hiç top tutamadınız. İleri çıkmaya çalıştığınızda da arkadan destek gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

İlk 30 dakikadaki oyunu sürdürseniz berabere bitebilirdi. Çok yaslandınız, hiç top tutamadınız. İleri çıkmaya çalıştığınızda da arkadan destek gelmedi.

güçleri yetmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepe ve Talisca olsaydı varya offffff

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocanın yapacağı tek şey quaresmayla adam adama oynatmaktı ama onu bile beceremediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • “Aykut yaslanmasa” dan sonrasını okumaya gerek yok

Adam 10 kişilik G.saray’a bile yaslandı. Tek taktiği bu zaten.

• Bir Galatasaray'lı olarak maçı daha dışardan izleme şansım oldu.
    Aykut hoca belli bir ivme kazandırdığı doğru ama dikkatimi çeken 60'dan sonra Fener'in oyundan düştüğü...

Aykut hoca kondisyon yüklemesi yapması gerekli, bunu nasıl yaapcak bilmiyorum ama her hafta maçlar artık daha sert geçecek.

Son olarak Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim.Hem bizi hem Fenerbahçe'yi 3'leyip gönderdiler.
    4 takım şampiyonluk yarışında , en avantajlı Beşiktaş,şansı en az olan takımım maalesef.
    Bizde deplasman sendrodumu var.İçerdeki her maçı kaznasak dahi ,deplasmanda bıraktığımız puanlarla 2-3 maç sonra potanın dışına çıkarız

Velhasıl güzel ve zevkli maçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 26 Şubat 2018; 14:18:25 >
  • Arkada boşluk verdiğinizde daha beter olurdu durum

• tabiki bastan sona fener haketti maci. asiri sans yuzunden biz kazandik. 5-0 yenilmedigimiz icin sabaha kadar sukur namazi kilip ise uykusuz geldim.
  • aykut'a biri yaslansa da kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

aykut'a biri yaslansa da kurtulsak

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

tabiki bastan sona fener haketti maci. asiri sans yuzunden biz kazandik. 5-0 yenilmedigimiz icin sabaha kadar sukur namazi kilip ise uykusuz geldim.

5-0 yenildiniz geçen gün. Bence namazlarını aksatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

tabiki bastan sona fener haketti maci. asiri sans yuzunden biz kazandik. 5-0 yenilmedigimiz icin sabaha kadar sukur namazi kilip ise uykusuz geldim.

5-0 yenildiniz geçen gün. Bence namazlarını aksatma.

Hocam o toplara hic girme bence 10 kisi Bayern fln adamlar shaktara 7 atti gecen sene.
  • Ben aykut kocamani bildigimden bizls oynadiginiz derbide jansenin golu verilmediginde mac konusunda keske gol verilseydi demistim.

Hem aykutu bildigimden o gol verilseydi biz maci kesin cevirirdik cunku fb cekilcekti kadikoyde bile 2 0 dan mac veren adam orda dayanamazdi baskiya

Bjk macinda ayni dk larda gol attiniz tam bekledigim oyunun kopyasi oldu

Bizim macta da aynisi olurdu

Derbilerde erken one gecmeniz sizin icin handikap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.