Şimdi Ara

AYKUTUN KUPA KADROSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ŞENER ÖZBAYRAKLI

SKRTEL

NETO

HASAN ALİ KALDIRIM

OĞUZ KAĞAN

JOSEF

MEHMET EKİCİ

ALPER POTUK

VALBUENA

SOLDADO

SOLDADO YERİNE GİULİANO OYNASA DAHA İYİ İŞ YAPAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20DEB73C4 -- 27 Şubat 2018; 12:50:49 >

• Aykut Bey en iyisini bilir. Son maç şanssızdı sadece, 30 yıldır böyle gol atmaya çalışan adam ilk golü Aykut hocama kısmet oldu hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK yine yenerse Aykut hoca yine istifa eder mi ?

BJK bunca yorgunluğa rağmen hafta sonu bizi de yenerse Rıza hoca istifa eder mi ?

Kafalarda deli sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

BJK yine yenerse Aykut hoca yine istifa eder mi ?

BJK bunca yorgunluğa rağmen hafta sonu bizi de yenerse Rıza hoca istifa eder mi ?

Kafalarda deli sorular

Taraftar çok yüklendi son maçtan sonra. Sırf "taraftardan korkup geri adım atmadım" dememek için ZTK kadrosu kisvesi altında olması istenilen kadroyla çıkacak. Kupada eleyeceğimizi düşünüyorum. Malum süt kupası fatihi aykut kocaman
  • Oğuz ya da Souza yerine Giuliano'yu oynatırdım ben. Gerçi dinlensin biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadro çıksada orta saha uyumunu merak ediyorum ben ama bence Ekici yerine Eljif oynamalı Ekicinin çok maç eksiği var son 15 20 dk girebilir. Birde stoperde Neto yerine Roman sağ bekte Dirar oynamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Aykut Bey en iyisini bilir. Son maç şanssızdı sadece, 30 yıldır böyle gol atmaya çalışan adam ilk golü Aykut hocama kısmet oldu hepsi bu.

ilk golü diyorsun bu şekilde sesli güldüm ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    9 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi kadro çıkarsa çıksın başında korkak olduktan sonra sonuç değişmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Aykut Bey en iyisini bilir. Son maç şanssızdı sadece, 30 yıldır böyle gol atmaya çalışan adam ilk golü Aykut hocama kısmet oldu hepsi bu.

5 kere atmış 35 yaşındaki adam sevin. Kim bilir kaç bin şut çekip kaç pozisyonu hiç etti. Adam kariyer maçını oynadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 kere atmış 35 yaşındaki adam sevin. Kim bilir kaç bin şut çekip kaç pozisyonu hiç etti. Adam kariyer maçını oynadı.

5 kere mi dahasi da var

Hem bundan daha ii oynadigi maclarda var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 kere mi dahasi da var

Bu sezon çoğu maçta sizi kanser etti ama. Çingene futbolu olmasa yüzüne bakılacak biri değil bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 kere mi dahasi da var

Bu sezon çoğu maçta sizi kanser etti ama. Çingene futbolu olmasa yüzüne bakılacak biri değil bana göre.

Evet cok kotu oynadigi sinir ettigi maclar oldu. Cingene diye ayirmak hos bisey degil hem sizde de var bkz:mariano,fernando

Ama ben seviyorum onu iyi bir insan

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    İyi insan mı?Belli millete yaptığı faullerden iyi mi kötü mü olduğu.Şimdi gelip öfke kontrol sorunu var falan demeyin abuk sabuk boş beleş sonradan eli para görmüş bir herif.Topçu olmasa hiçbiriniz yüzüne bakmazsınız bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

İyi insan mı?Belli millete yaptığı faullerden iyi mi kötü mü olduğu.Şimdi gelip öfke kontrol sorunu var falan demeyin abuk sabuk boş beleş sonradan eli para görmüş bir herif.Topçu olmasa hiçbiriniz yüzüne bakmazsınız bunun.

Iyi tabi sert oyuncu tamam eyvallah ama adam insanlara yardim ediyor. Hic bir taraftari kirmiyor sariliyor,resim cekiyor...

Kendide soyluyor insanlarin hor gormeleri onu daha cok kamcilamis, daha cok azmederek bu seviyelere yeldi

İyi insan tanımınız bu mu onlara yardım ediyor öbür taraftan milleti sakatlamaya çalışıyor.Takımını 10 kişi bırakıyor ekmek yediği yere ihanet ediyor.Yıllarca Bjk de sorun çıkartıp durdu bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

İyi insan tanımınız bu mu onlara yardım ediyor öbür taraftan milleti sakatlamaya çalışıyor.Takımını 10 kişi bırakıyor ekmek yediği yere ihanet ediyor.Yıllarca Bjk de sorun çıkartıp durdu bu adam.

O efendi bir adam genckken hatalar yapmis olabilir ama takimin bu seviyelere gelmesinde emegi cok

Bilemiyorum hocam estetik olarak izlemesi çok zevkli ender yeteneklerden bir tanesi ama kendisini hiçbir zaman sevmedim belki benim takımımda oynasa severdim olmamış bir şey için yorum yapamayız.

Adriano-Pepe-Fabri svdiğim topçular Beşiktaştan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Şubat 2018; 23:53:39 >
  • Dogrudur hocam fikrine saygiliyim

• Volkan Şener Skrtel Neto Hasan Ali, Alper Topal Valbuena Ekici Aatif Soldado. Valla lig maçı kadrosundan daha sağlam oldu Ligdeki maçta Volkan ve Valbuena yedek kalmasa bir ihtimal daha farklı bir oyun olabilirdi. Quaresma'nın gollerinde çok net olmasa da Kameni'nin hataları var. Valbuena zaten akıllı takımı yönetecek bir adam. O gün ayağında top tutacak ama yoktu. Hele Josef falan stresten kalp krizi geçirecekti. Bizim Josef fanları da görmüştür umarım o günkü oyununu. Dümdüz adamları göklere çıkarıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

BJK yine yenerse Aykut hoca yine istifa eder mi ?

Kafalarda deli sorular

İkisi de etmez. Ligin sonu geliyor bu saatten sonra hoca bulamazlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.