Şimdi Ara

Ligin en iyi kalecisi Volkan Demirel'dir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Braga maçında yaptığı kurtarışı Muslera'nın sülalesi gelse kurtaramazdı. Kimse kusura bakmasın. Tam konsantre çıktığı maçlarda VD dünyanın sayılı kalecilerindendir. Tek sıkıntısı konsantrasyon eksikliği.

• Okumayın Yılmaz
  • Muslera her türlü Volkan'dan iyidir. Volkan sadece derbilerde God Mode açıyor. Muslera ise iyi bir takımda her an hazırdır. Sizin defans çöp, adamın suçu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera bu sezon benim denk geldiğim maçlarda yediği gollerin 8-9 tanesini hatalı yedi . ptt kalecilerinin yiyeceği tarzda gollerdi
  • 3-5 maçla iyi kaleci olunuyorsa Tolga bu akşam Buffon'du

• Yılmaz olduğunu anladım ama merak ettim ne yazmış diye
  • Yılmazzzz :DDD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muslera ülke tarihinin en overrated kalecilerinden birisidir. Sezon başında ptt kalecisinin bile yemeyeceği hatalı golleri yiyerek belki de şampiyonluk yarışından erken kopmamızın en büyük mimarıdır.
  • Yapma ya sen içtin banada söyle

• Kaleciler hatalı goller yer bu futbolun içinde olan şeydir. Ben anlayamıyorum buradaki insanların futbola nasıl baktıklarını? Forvet gol kaçırabilir, kaleci hatalı gol yiyebilir, orta saha oyuncusu hatalar yapabilir. Eğer tekrarlıyorsa kenarı çekersin yerine başkasını oynatırsın ve kenarda hata yapan oyuncuda hatalarını çalışa çalışa kapatır. Bunun bir takım oyunu olduğunu siz anlayamıyorsunuz galiba, ne bileyim, futbola bakışınız da sıkıntı var. Buradan gözüken durum bu.
  • Arkadaşın dediği gibi Volkan derbilerde ve bazı Avrupa maçlarında god mode açıyor baya baya hileli gibi oynuyor ama seviye olarak Muslera tabi ki daha iyi kalecidir aralarında uçurum olmasa da.
  • fazla söze gerke yok
  • Bizim bisey yazmamiza gerek yok fenerli arkadaslar cevabini vermis. Katiliyorum onlara Volkan derbi maclardaki performansini surekli gosterseydi suan Turkiyenin degil Dunyanin en iyi kalecileri arasina girerdi.

Bu sene Musleranin onundeki defansa bakin Volkanin onundeki defansa bakin. Volkanin 3-4 macta gordugu pozisyon sayisini Muslera tek macta goruyo bu adamda robot degil ki hepsini kurtarsin.

• Muslera iyidir ama volkanla arasında uçurum yok. Aksini söyleyen futbol cahilidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para toplayalım senide Burak'ın yanına gönderelim.

Buraksporlu.
  • konu kilit
    Üyeye ötenazi hakkını verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Muslera ülke tarihinin en overrated kalecilerinden birisidir. Sezon başında ptt kalecisinin bile yemeyeceği hatalı golleri yiyerek belki de şampiyonluk yarışından erken kopmamızın en büyük mimarıdır.

Geçen seneki sampiyonlugun mimari da Hamza Hamzaogluydu zaten

• Merak ediyorum acaba açtığım konuların birisinde de seviyesizleşmemeyi, şahsıma hakaret etmemeyi ne zaman başaracaksınız? Ne zaman konu açsam konu içeriğini tartışmak yerine beni tartışıyorsunuz. Ne diyeyim gülünç adamlarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.