Oylama yaparken futbolcunun en formda olduğu dönemi dikkate alın... Bence Hakan Şükür bunlardan daha iyidi,sizce?
quote:Orjinalden alıntı: Gobelin Ersen Martin napıyo orda anlamadımVan Hooijdonk neden yok? van hoojdonk yerden oynamayı severdi,kaç tane hava topu indirdi fenerde?
quote:Orjinalden alıntı: gazozvar quote:Orjinalden alıntı: Gobelin Ersen Martin napıyo orda anlamadımVan Hooijdonk neden yok? van hoojdonk yerden oynamayı severdi,kaç tane hava topu indirdi fenerde? YİNE DE ERSEN MARTİN BU LİSTEDE OLMAYI HAKETMİYOR BENCE.
quote:Orjinalden alıntı: ismailovic quote:Orjinalden alıntı: gazozvar quote:Orjinalden alıntı: Gobelin Ersen Martin napıyo orda anlamadımVan Hooijdonk neden yok? van hoojdonk yerden oynamayı severdi,kaç tane hava topu indirdi fenerde? YİNE DE ERSEN MARTİN BU LİSTEDE OLMAYI HAKETMİYOR BENCE. öyleyse sıfır oy alır oturur aşşaa veri süpriz yapıp liderliği ele aldı
Ciddi talepler üzerine henüz hiç oy almamış olan Ersen Martinin yerine Crespo konulmuştur. Çekişme devam etmektedir.Hakan Şükür ile Vieri eşit oylarla lider konumdadır.Bakalım Hakan'ımız kazanabilecek mi.
Hernan Crespo-Hakan Şükür arasında kaldım. 1-Hernan Crespo 2-Hakan Şükür sebebi Hakan ın berbat Avrupa deneyimidir
quote:Orjinalden alıntı: adriano123 Hernan Crespo-Hakan Şükür arasında kaldım. 1-Hernan Crespo 2-Hakan Şükür sebebi Hakan ın berbat Avrupa deneyimidir peki toni ?
Vay be Crespo pivot santrfor olmuşta bizim haberimiz yok.. Ben şıklarda olmamasına rağme Romario diyorum, belki Bebeto ve Saviola'da biraz zorlar..
quote:Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri Vay be Crespo pivot santrfor olmuşta bizim haberimiz yok.. Ben şıklarda olmamasına rağme Romario diyorum, belki Bebeto ve Saviola'da biraz zorlar..