Şimdi Ara

Ligin en iyi kalecisi Volkan Demirel'dir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muslera fenerin kalecisi olsa fener şu an ligde 10 gol falan yemişti. Adamların 90 dk boyunca kalesine 1-2 top geliyor onlar da uzaktan şut. Bizde orta sahayı geçen her top Muslera'da sonuçlanıyor.

Ahh ahh keşke futboldan anlasaydın biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.guinnessworldrecords.com/

Buradan bir rekorun sahibi olabilirsin yılmaz, en yüksek IQ varsa senin için de bir rekor kategorisi vardır mutlaka. Hem bak adını dünya duymuş olur, sen en azimli Troll kategorisinden denemeye başla. Yetkililer seni görünce özel bir rekor kategorisinde rekorun sahibi yaparlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

http://www.guinnessworldrecords.com/

Buradan bir rekorun sahibi olabilirsin yılmaz, en yüksek IQ varsa senin için de bir rekor kategorisi vardır mutlaka. Hem bak adını dünya duymuş olur, sen en azimli Troll kategorisinden denemeye başla. Yetkililer seni görünce özel bir rekor kategorisinde rekorun sahibi yaparlar zaten.

Troll değilim, yaptığım her yorumda mantık çevçevesindedir. Hadi bak işine.
  • sftkgz kullanıcısına yanıt
    hocam derbilerden kesitler koyacaksak bundan daha zor kurtarışları var volkanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

3-5 maçla iyi kaleci olunuyorsa Tolga bu akşam Buffon'du

Tolga Trabzon'da iyi kaleciydi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

http://www.guinnessworldrecords.com/

Troll değilim, yaptığım her yorumda mantık çevçevesindedir. Hadi bak işine.

Sen ve mantık... Birbirinden çok uzak kavramlar Yılmaz

• Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Troll sün işin kötü tarafı hem de kalitesiz bir troll sün internet ortamında haz etmediğim iki türden birisin biri aptallar diğeri senin gibi kalitesiz trolller. Kaliteli troll olsan ben de gırgırına şamatasına katılırım ama maalesef sende o ışık yok.
  • Güzel kardeşim seni çoğu zaman anlayabiliyorum, yorumlarının çoğunda da katıldığım noktalar oluyor. Ancak bazen bu tarz konular açıyorsun insanlar sana karşı bir ön yargı oluşturuyor, ondan sonra açtığın en mantıklı konular da bile insanlar direk etiketi yapıştırıyor sana. O yüzden açtığın konuların altını doldur, ne demek istediğini insanlara daha elle tutulur şeylerle anlat.
  • quote:

Troll sün işin kötü tarafı hem de kalitesiz bir troll sün internet ortamında haz etmediğim iki türden birisin biri aptallar diğeri senin gibi kalitesiz trolller. Kaliteli troll olsan ben de gırgırına şamatasına katılırım ama maalesef sende o ışık yok.

Sana çok basit bir şey söyleyeyim. Gerçekten troll olsam herkesin berbat bulduğu Umut Bulut'u savunurdum. Ama Umut Bulut'u savunan tek mesajımı bulamazsın. Ben sizin romantikliğinizden göremediğiniz gerçekleri gözler önüne seriyorum. Ama bu gerçekleri kabullenmekten o kadar uzaksınız ki hemen hakarete/küfüre başvuruyorsunuz.

İlla istatistiklerle mi gelelim?
    Tamam o zaman hemen inceleyelim.

Son puan kaybettiğimiz maçlardan gidiyorum:

Akhisar maçımızda:
    Kalemizde 4 isabetli şut görmüşüz. Bunlardan birisi gol ile sonuçlanmış.

Gaziantepspor maçımızda:
    Kalemizde 3 isabetli şut görmüşüz. Bunlardan ikisi gol ile sonuçlanmış.
    Aynı maçta biz Antep kalesine 4 şut göndermişiz ve bunlardan hiç biri gol olmamış.
    ve o maçta Karchemarskas'ın çıkardığı çok çok zor şutlar olduğunu hatırlatmakta fayda var.
    Dünya starı Muslera'dan kat be kat az maaş alan Karchemarskas Muslera'dan kat be kat daha iyi bir maç çıkartmış. En azından kalesine gelen şutları %66 oranda içeri almak gibi bir istatistiği yok.

Osmanlıspor maçımızda:
    Kalemizde 7 isabetli şut görmüşüz. Bunların üçü gol ile sonuçlanmış.
    Osmanlıspor kalesine 4 isabetli şut göndermişiz. Bunlardan ikisi gol ile sonuçlanmış.

Mersin İY maçımızda:
    Kalemizde 5 isabetli şut görmüşüz. Bunlardan ikisi gol ile sonuçlanmış.
    Aynı maçta rakip kaleye 6 isabetli şut göndermişiz. Bunların yalnızca 1 tanesi gol ile sonuçlanmış. Anadolu topçusu Muammer Yıldırım Muslera'dan kat be kat iyi maç çıkarmış.

Bak bu istatistikleri sadece son maçları 3 dakikada yazdım.

Neden yazdım?

KALEMİZE ÇOK ŞUT GELİYOR YEAAA diye gezinen bir güruh var. Öyle bir dünya yok. Evet rakip ceza sahamıza çok giriyor ama bu kalemize çok şut geldiğini göstermiyor.

Şu yukarıdaki istatistiklere kısaca göz atacak olursan anadolu topçuları en az Muslera kadar hatta Muslera'dan çok daha iyi performanslar çıkarıyorlar. Senede 3 milyon 300 bin euro kazanan Muslera'dan...

Al sana istatistik.

• Volkan mac seçiyor.

Muslera istisnasız her mac iyi yedigi gollerde de defans kaynakli.

Dogruya doğru

• Volkan'ın mı konsantre eksiği var? Derbi maçlarda adam Buffon Neuer kırması birşey oluyor, saçmalama. Ama genel olarak konuşursak Muslera'nın Volkan'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten Galatasaray bu konuda hep şanslıydı tarihe baktığımızda en iyi kaleciler hep Gs'da idi.

• Volkan'ın kendisi Muslera'nın daha iyi olduğunu tv programında söylemişti zaten. Volkan en iyi Türk kalecidir lafım yok ama ligin en iyi kalecisi değil, Fenerin iyi savunması var dengeli oyun oynuyolar böyle durumlarda stoperler ve kaleciler hep iyi performans verir.
  • %100 eminim ki Yılmaz çok akıllı ve kaliteli bir insan ama niye böyle görüşleri var anlamıyorum ki
  • Şimdi özel hayatımdan dolayı pek vaktim olmuyor ama Muslera'nın sene sonunda fotoğraflarla ve kanıtlarla detaylı analizini yazacağım. O zaman herkes susmasını bilecek.
  • quote:

Şimdi özel hayatımdan dolayı pek vaktim olmuyor ama Muslera'nın sene sonunda fotoğraflarla ve kanıtlarla detaylı analizini yazacağım. O zaman herkes susmasını bilecek.

Ya senin ben yalanına ...kayım adam özel hayatından vakti olmuyormuş sen bakkala ekmek almaya gidemessin ne özel hayatı ? Senin özel hayatın yatakdan kalkıp pc'nin başına geçip forumda saçma sapan trollükler yapmandır özel hayatmış. Senin gibi beyninde gram zeka bulunmayan bi adamın nasıl özel hayatı olabilir şakamısın sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

quote:

Şimdi özel hayatımdan dolayı pek vaktim olmuyor ama Muslera'nın sene sonunda fotoğraflarla ve kanıtlarla detaylı analizini yazacağım. O zaman herkes susmasını bilecek.

Ya senin ben yalanına ...kayım adam özel hayatından vakti olmuyormuş sen bakkala ekmek almaya gidemessin ne özel hayatı ? Senin özel hayatın yatakdan kalkıp pc'nin başına geçip forumda saçma sapan trollükler yapmandır özel hayatmış. Senin gibi beyninde gram zeka bulunmayan bi adamın nasıl özel hayatı olabilir şakamısın sen ?

https://www.instagram.com/ylmss/

Takip edebilirsin beni istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

quote:

Beyninde gram zeka bulunmayan adam dediğin adam 22 yaşında 200 bin lira para kazanmış yaptığı internet programcılığıyla. Ama senin gibi low life'lar karşısındakini tanımadan hakaret ederek low life'larını tatmin ediyor işte.

• oo Yılmaz şov saldır kardeşim yanındayız.
  • http://www.gsgazete.com/m/?video_id=707
    Bu kurtarışların yarısını ligde herhangi bir kaleci yapamaz.
    Kalemize 3 tane isabetli şut gelmiş 2'si gol olmuş karşı tarafa 5 tane gelmiş 1'i gol olmuş mantığıyla kaleci değerlendirilmez. Bize gelen pozisyonlar nasıldı, onlara gelen şutlar nasıldı ona bakmak lazım. Muhakkak mevcut durumda hataları vardır Muslera'nın ama telafi edilemeyecek gibi değildir.

• Ulke gencliginin bonzai denen illete boyle rahatlikla erisebilmesi gercekten düşündürücü!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.