Şimdi Ara

Aylık 50 ytl ye popup açıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık 50 ytl ye sitemden popup açtıracağım, ilgilenenler msn adresim crazyboy2330@hotmail.com sitem:www.frm-x.com

• pr yi ve hitleri yazsaydın daha açıklayıcı olurdu
  • Bence popup reklamlar okadar iyi hit getirmiyor ben şahset popup çıkar çıkmaz kapatıyorum
  • PR şuan için 0 ,ama siteyi açalı 1 ay oldu, çok iddalıyım, günlük hit ise ortalama 1000 , ama 1-2 ay içinde çok iyi olacak site, şimdi de iyi ama pr 0 sadece, bu aralar siteyle ilgilenemiyodum o yüzden, ama 1-2 ay içinde çok fazla gelişecek emin olabilirsin
  • yanlış biliyosun, mesela bi siteyi açtığında popup çıkıyosa çok merak edip bakıyosun, bu neyin nesi diye geziyosun sitede, ben şahsen öle yapıyorum ve yapanlar da çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRE@M -- 25 Şubat 2007; 22:03:26 >
  • popup blockerı olmayan browser kaldımı ki? bu engelleyiciyi atlatan popup şekli varsa bilemem tabi.
  • internet kullanan birçok insan varki ,çoğu popup blocker ne demek bilmiyo bile, aynı zamanda fiyat da çok uygun, 50 ytl ye popup nerde görülmüş
  • evet işte aynen dediğin gibi hiçbirinin popup blockerdan haberi yok yukarda popupınız engellendi diyor ama kimsenin umrunda değil. neyse kolay gelsin
  • arkaşım madem bu konuyla ilgilenmiyosun, niye sürekli cevap yazıyosun, ben konuyu açarken ilgilenenler yazsın dedim,
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRE@M

yanlış biliyosun, mesela bi siteyi açtığında popup çıkıyosa çok merak edip bakıyosun, bu neyin nesi diye geziyosun sitede, ben şahsen öle yapıyorum ve yapanlar da çok

bunlar önceden çok meşhurdu mesela siteye girince popup hoşgeldiniz giderken popup güle güle bunlar eskien kulllnıcışarında hoşuna gidiyordu şimdi ise sadece can sıkıntısı
  • blokerları aşmakda ne var ki
    google ı arayın sp2 aşan pop-up veya sp2 aşan pop-under kodu diye

eğer günlük tekil hitin +4000 ise verebilirim
  • bak günlük hitim hiç belli olmuyor, bazen 5000- 6000 oluyor, bazen de 950 falan, ama ortalama 1500-2000 arası, ama site daha yeni olduğu için böyle , 1 ay sonra 2 katına çıkacak emin olabilirsin, kendime çok güveniyorum
  • kardeş pr neden bu kadar önemli anlamıyorum, Hayır yani pr 0 olsa ne 2-3-4 olsa ne, sonuçta siteme günde en az 1000 kişi giriyor ya önemli olan bu, günde en az 5 kişi üye oluyor, şu anda 162 olmuş durumda, yarın 170 olmayacağı ne malum
  • Sitenin istatistiklerini görebilecekleri bir adres vermelisin bence.
  • bence çok fazla abartılı 50 YTL bu site için. çok süper bir site için bile 50 YTL popup fazladır. artık son sürüm bir çok tarayıcı popup ları engeller.

Açıkcası bilmeyen birine denk gelirsen alırsın reklamı ama bilen biri asla vermez..

Saygılarımla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.