Şimdi Ara

AYLIK ORTALAMA 3000 TL SALI KUPONLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
696
Cevap
35
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AY SONUNA KADAR GÖRÜN KUPONLARI ONDAN SONRA GÖRÜŞELİM SEVGİLİ ARKADAŞLAR
  • pm
  • biraz takip bu ay 4 kupondada ıskaladık ama hafta sonu güzel program var ltf takip bol şans
  • önümüzdeki hafta şampiyonlar ligi maçları için ne düşünüyorsunuz sn editör ?
  • Hocam biraz daha erken paylaşma imkanın varmı maçları?
  • inşallah
  • hafta sonu maçları için pm
  • Bugün için 18.00a kadar bilgilerini bizimle paylaşmanı umuyoruz.

Kolay gelsin.
  • maçlar 12 itibari ile ilk msj.dadır bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: İDDAA EDİTÖR

maçlar 12 itibari ile ilk msj.dadır bol şans

Hayırlısı bakalım.
  • umarım hayırlı olur
  • Mart ayında şeytanın bacağını kırmak umuduyla
  • dün resmen yıkıldık gs den zaten bekliyoduk ama diğerleride bizi yaktı ve aya 500 zararla başladık
  • sağlık olsun :)
  • kupon 30 dakka içinde sitede olacaktır
  • quote:

kupon 30 dakka içinde sitede olacaktır

bekliyoruz.. artık bi kupon tutucak dimi hocam
  • bizde siteye yazarken farkında olmadan hırs yaptık ama pazardan itibaren onuda halledicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

kupon 30 dakka içinde sitede olacaktır

bekliyoruz.. artık bi kupon tutucak dimi hocam

hocam valla bakın bu arkadaş sürekli paylaşıyor ancak 1. sayfadan sonuna kadar üşenmeden okudum deneme amaçlı dediği kuponu da oynadım ..
    konuyu takip eden arkadaşlar üşenmesin benim gibi okusun .. kaç kupon tutturmuş görsün :)
    rezillik yani eleman burda şunu oynayın bunu oynayın diyor ama kuponların tuttuğu yok ! ayrıca neden millet takip,pm diye saldırıyor anlamış değilim ..

bide aksi bi şey yazınca adam fikrini paylaşıyor diye çıkışanlar var ...

bu konu ve benzer konu gurupları dışında mesajı olmayan bi eleman neden burda yardımcı olmak istiyor? neden ısrarla konuyu uzatıyor?

Çünkü bana göre kendinin bile para yatırmaya cesaret edemediği maçlar için burdaki donanımhaber kullanıcılarını kobay olarak kullanıyor ...

az daha yazın takip,pm diye ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü niyeti olduğunu sanmıyorum ama İddaa'da gerçekten belirttiği gibi ayda 3bin lira kazanıcağını sanmıyorum. takip edip görücez. biraz istikrar yakalarsa bende oynayabilirim.
  • insanın para kaybederken başkalarınında para kaybetmesini istemek gibi çok çok adi bir karaktere sahip olması lazımki dediğiniz gibi olsun sevgili arkadaşım ben yanlızca aylık getiriyi yazdım ve görüşlerimi belittim ve 2 ay içindeki aldığımız parayı yazdım ama kimseye ne zorla oynayın dedim nede 1 kruş para talep ettim mart sonuna kadar kuponlara bakın hala zararda ise o zaman ben bu işi bilmiyorum demektir razıyım ama ltf maçlar için yaptığımız yorumlarıda bir okuyun daha sonra tekrar konuşuruz vede fikirlerinize kesinlikle saygım var ama başka konulara neden gireyim onu anlamış değilim benim branşım iddaa yanlızca siteye yazmaya başlayınca bizde yapmamamız gereken hırsı yaptık ve yarından itibaren ondanda kurtarıyoruz kendimizi inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.