Şimdi Ara

Aylık Para Harcama Rehberi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kyk bursu artar mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyseki büyük şehirleri yazmadım, sigara, alkol, kumar da yok. 1+0 apart dairede tek kalmayı düşünüyorum kabaca hesapladığımda aylık her şey dahil 1400 ile 1700 arası bir para çıkıyor. KYK bursunu 500 TL den hesaplarsam aileme aylık yüküm ortalama 1000tl olacak gibi.

• Hocam grupta biri konu açmıştı 3 4 yıldaki kredi artış miktarını 20 30 tl artar gibi bir tahminde bulunmuştu umarım doğru olur

• Sigara alkol kumar yoksa üstelik büyükşehir değilse endişeye hiç gerek yok.Ancak tedbiri elden bırakmayın ilk 3 ay kontrol edin ama rahat geçinirsiniz

• noddod1 N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam [:D. Hangi kafayla baktım acaba indirimdeyken bakmış olabilirim

• 1000 lira yurda versem. 500 lira harcamama yeter mi? Yurda sabah-akşam yemeği dahil.(nasıldır bilmiyorum) Öğle yemeğinide okulda yerim. 500 lira fazla bile gelmez mi?
  • Özel yurtları pek araştırmadığım için araştırıp editlerim.

500 tl fazlasıyla yeter hocam.Kimine de yetmez gerçi ama kalan paranız ulaşım+eğlence olunca haftalık 100 tl yetiyor eğlenceye

• quote:

Orijinalden alıntı: HeracIes

Özel yurtları pek araştırmadığım için araştırıp editlerim.

500 tl fazlasıyla yeter hocam.Kimine de yetmez gerçi ama kalan paranız ulaşım+eğlence olunca haftalık 100 tl yetiyor eğlenceye
    Hocam birde herkes okul yemekhanesini unutuyormuş gibi geliyor. Koca menü 2 lira. Düşündüğüm yurt okula 5dk mesafede. Yurdun yemeğini beğenmesem bile gidip okulda yiyemez miyim? Bu yüzden yemek açısından masrafım olmaz gibi geliyor.
  • Yeterli olur ama sabah çıkarıyorlar mı bilmiyorum.Sorduğumda iki kere demişlerdi öğlen ve okul çıkışlarında yapıyorlardı.

Öğlen öğünümü üniversitede yemeyi düşünüyordum.4 çeşit yemek gayet makul.Zaten o 500 tlden yemek için masraf olmaz.Hani belki arkadaşların gelin bi yemek yiyelim der o zaman harcarsın harcarsan da.Kyk yurdu çıkarsa üstelik rahat edersin.

• quote:

Yeterli olur ama sabah çıkarıyorlar mı bilmiyorum.Sorduğumda iki kere demişlerdi öğlen ve okul çıkışlarında yapıyorlardı.

Öğlen öğünümü üniversitede yemeyi düşünüyordum.4 çeşit yemek gayet makul.Zaten o 500 tlden yemek için masraf olmaz.Hani belki arkadaşların gelin bi yemek yiyelim der o zaman harcarsın harcarsan da.Kyk yurdu çıkarsa üstelik rahat edersin.
    Kyk'da rahat edememekten korkuyorum hocam. Okula yakın bir yerde var. Orası çıkarsa fena değilde. Uzak yerlerdekilere kötü diyorlar. Kişisel alanımın olmasına alışkın birisiyim.
  • Özel yurt en mantıklı seçim sizin için.Kyk yurtlarında(hepsi olmasada genel olarak) kişisel alan pek olmuyor.Üniversitede yurtta kalmadım ama lise zamanlarından biliyorum.Ama siz o yakın olana yine de başvurun.Maliyet olarak karınız artar.

Hayırlısı olsun kayıtlardan sonra açıklamasınlarda tercih sonuçlarını

• quote:

Özel yurt en mantıklı seçim sizin için.Kyk yurtlarında(hepsi olmasada genel olarak) kişisel alan pek olmuyor.Üniversitede yurtta kalmadım ama lise zamanlarından biliyorum.Ama siz o yakın olana yine de başvurun.Maliyet olarak karınız artar.

Hayırlısı olsun kayıtlardan sonra açıklamasınlarda tercih sonuçlarını
    Sağolun hocam. Bakalım, bekliyoruz..
  • Sigara alkol pişmanlıktır aylık masrafı minimum 400 tl artırır

• 700 lira dayalı döşeli, neğğğy,hangi şehir o bende geleyim İstanbulda 800 liraya kötü yerlerde bulursun baya kötü olur içide boş olur haberiniz olsun
  • Hocam forumdakiler harcamaya pek düşkün yanlış yerde açmışsınız konuyu.

Bence hangi il olursa olsun 2-3 kişi ev tutmak ucuza geliyor. Ev her anlamda rahat oluyor. Tek kişi özel veya KYK yurdu kalır.(eğer imkan varsa apart çok mantıklı) Ama KYK yurtlarına girenler pek memnun kalmıyor giren rahat edemiyor kavga ediyor beğenmiyor ve çıkıyor. Bir yazı okudum İstanbulda 5000. yedeğe KYK yurdu çıkmış okulun son dönemlerinde çıkmış ama ne kadar çok kişinin yurttan ayrıldığının göstergesidir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 30 Ağustos 2018; 16:50:50 >
  • quote:

Editlendi.Fiyat farklarını haber edin.

Up
    Sürekli editlersin fiyatlar stabil değil 1 yıllık planı geçtim 3 aylık plan yapmak imkansız.
  • Hocam aydında kuzenim 2+1 720 tlye 2 kişi kalıyor.Üniversiteye yürüyerek 15 dakika.İstanbulda dediğiniz gibi en kötü semtte içi boş 1+1 ler minimum 700den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeracIes -- 30 Ağustos 2018; 17:48:33 >
  • HeracIes kullanıcısına yanıt
    tam aradığım şey süpersin hocam ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.