Şimdi Ara

aylık trafik server lokasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Allah'ın selam, rahmet, bereket, hidayet ve inayeti üzerinize olsun. Bende bir site açmak düşüncesindeyim. Daha çok yazı ağırlıklı olacak. Yani sitede video hiç olmayacak, resimde az olacak. Acaba böyle bir site için ne kadar trafik gerekir? Birde sitenin içeriğini ingilizce düşünüyorum. Serverin lokasyonun bu noktada bir önemi var mıdır yoksa farketmez mi? Deneyimlerinizden yola çıkarak ne söyleyebilirsiniz? Ben siteye gelen ziyaretçi sayısının aylık trafikte önemli olduğunu biliyorum ama bir fikrim yok. Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

• çok fazla bir bilgim olmasa da hangi ülkeyi hedefliyorsanız veya bölgeyi (avrupa) oraya yakın olması önemlidir.

- trafik konusunda da hocam en düşüğünden başla 512 mgbyte falan ilk başta iş görür, site tutarsa zaten yükseltirsin.

- ziyaretci sayısı aylık tarafikte önemlide tabikide en önemlisi kullandığım teknolojilere (java,nodejs vs) bağlıdır.

server konusunda da digitaloceandan yer alabilirsin, öğrencisen 100 dolarlık indirim çeki vardı diye biliyom, aşağıdaki linkten alırsan 10 dolar kazanırsın,bende kazancam.

https://www.digitalocean.com/?refcode=16585dccba2a

• quote:

Orijinalden alıntı: legendust

Öncelikle Allah'ın selam, rahmet, bereket, hidayet ve inayeti üzerinize olsun. Bende bir site açmak düşüncesindeyim. Daha çok yazı ağırlıklı olacak. Yani sitede video hiç olmayacak, resimde az olacak. Acaba böyle bir site için ne kadar trafik gerekir? Birde sitenin içeriğini ingilizce düşünüyorum. Serverin lokasyonun bu noktada bir önemi var mıdır yoksa farketmez mi? Deneyimlerinizden yola çıkarak ne söyleyebilirsiniz? Ben siteye gelen ziyaretçi sayısının aylık trafikte önemli olduğunu biliyorum ama bir fikrim yok. Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Merhabalar;

Sorularınızı elimizden geldiğince yanıtlamak istemekteyiz,

Trafik konusunda, web siteniz üzerinde video barındırılmayacaksa, düşük veya orta düzeyde olması yeterli olacaktır. Elbette ki, ziyaretçi sayınız arttıkça trafik ihtiyacınız da artacaktır ancak başlangıçta 5 GB gibi bir trafik ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Sunucunun lokasyonu konusunda ise, ziyaretçilerinize hitap edeceği yere yakın olması, ping süresinin kısalmasına ve web sitenizin daha hızlı açılmasını sağlayacaktır. Ancak, günümüzde bu pek önem arz etmemektedir. İnternet ve bağlantı hızlarının yüksek olması nedeniyle, gözle görülemeyecek düzeyde değişimler yaşanmaktadır. Türkiye lokasyonlu sunucu da tercih edebilirsiniz.

Hosting hizmetinde diğer özelliklerden de düşük veya orta düzeyde olması ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.