Şimdi Ara

Aynadaki Düşman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin Tarihimizin belkide utanc dolu gercekleri

izleyin izletin

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=99746411599&ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 24 Ocak 2010; 0:12:41 >

• feyis hesabım yok

yutublusu yok mu bunun
  • ekledim
  • teşekkürler
  • Güzel yapmışlar, ne zaman ayağa kalkacak olsak çelmeyi takıyorlar. Bir de bu ayrılıkları çıkaranları savunuyorlar ya silivrinin önünde bayraklarla.. Ne desek boş.

En çokta Adnan Menderese üzülüyorum, uçağını düşürdüler ölmedi, en sonunda astılar.
  • 1 Mayıs 1977'de ölenlerin en az 26'sı panikte ezilerek öldüler, bu olayda silahla öldürülen kişi azdır, videoda söylenen doğru değil, yanlış!
    Sen neredeydin diye sorarlar adama, olayları yıllar sonra biraraya istenildiği biçimde getirmek kolaydır!
    Ülke dini söylem altına girdikçe realite ile bağları kopuyor insanların, gitgide şizofrenik bir toplum olup çıkıyoruz!
    Hiçbir kurumu doğru dürüst çalışmayan devlet aygıtının, harika çalışan bir kontr-gerilla örgütüne sahip olduğunu iddia edenler çok kaliteli deliller sunmalılar beni buna ikna etmek isterlerse! Bazı saçmalıkların ve vatan kurtaran şabanların ortalıkta dolaştığı kesin, ama videoda tüm olanları yüklerseniz şizofrenik der çıkarım!
  • Gerçekten mükemmel, herkesin izlemesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

1 Mayıs 1977'de ölenlerin en az 26'sı panikte ezilerek öldüler, bu olayda silahla öldürülen kişi azdır, videoda söylenen doğru değil, yanlış!
    Sen neredeydin diye sorarlar adama, olayları yıllar sonra biraraya istenildiği biçimde getirmek kolaydır!
    Ülke dini söylem altına girdikçe realite ile bağları kopuyor insanların, gitgide şizofrenik bir toplum olup çıkıyoruz!
    Hiçbir kurumu doğru dürüst çalışmayan devlet aygıtının, harika çalışan bir kontr-gerilla örgütüne sahip olduğunu iddia edenler çok kaliteli deliller sunmalılar beni buna ikna etmek isterlerse! Bazı saçmalıkların ve vatan kurtaran şabanların ortalıkta dolaştığı kesin, ama videoda tüm olanları yüklerseniz şizofrenik der çıkarım!

Tamam ozaman aksini iddaa edecek deliller sun.Bunlar neden oldu birinin açıklaması yeterli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.