Şimdi Ara

Aynadaki Halinizden Ya Daha Yakışıklı Yada Daha Tipsizsiniz.(Yüzünüzün güzel tarafı sağdaysa şanslısınız.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sebebi insanlik olarak başlangıcı hep sol taraf almamız (arapca,japonca vs dişinda).Yani bi sey okurken yazarken bi gorsele bi tshirte bakarken hep soldan baslayarak bakariz.
    Insan yüzüne de ayni sekilde.Sol tarafina öncelikli bakariz o taraf iyiyse bizden güzel,yakisikli onayini alir sag tarafı guzel olmasa bile.Tam zıttı da geçerli maalesef eğer sol tarafi cirkinse sag taraf kurtaramıyor cogu zaman.

Şöyle
    Ilk resimde herifin sol yüzü çirkin tarafi oldugu icin ve biz insan yuzlerine bakmaya soldan başladığımız icin oldukca tipsiz gözüküyor

Aynadaki Halinizden Ya Daha Yakışıklı Yada Daha Tipsizsiniz.(Yüzünüzün güzel tarafı sağdaysa şanslısınız.)

Bu resimde(ayni resmin ters döndürülmüşü) ise herifin yüzünün güzel tarafi solda,diğerinden daha iyi gözüktüğü açık.

Herifin orjinali hali ise yukardaki ilk resim, keske yüzüm tam tersi olsaydı diyecek birisi yani aynada gözüktüğü gibi yani yüzümün güzel tarafı karsidan bakinca solda kalacak şekilde olsaydi diyecek birisi.
    Yani bu adam kendisini aynada gördüğü icin gerçekteki halinden daha yakışıklı olarak düşünüyor kendisini.

Yani 1/2 ihtimalle aynadaki halinizden daha yakışıklı yada 1/2 ihtimalle daha tipsizsiniz.Yüzünüz full simetrikse (ki düşük bi ihtimal) bu olayın dışındasınız.

Bu benim hipotezim , cok büyük ihtimalle doğru olduğunu düşünüyorum aksini ispatlayabilecek varsa buyursun gelsin.

Edit:Ya ben bu konuyu redditte falan ingilizce olarak açsaydım ayakta alkışlıyolardı beni ama bizim türkler "ikisinde de tipsiz a." "Burnun yamuk değilse sorun yoq" "Benim yüzümün her tarafi yakışıklı ben napicam" "Chook saçma"

Yemin ederim ülkenin bilime bakışını özetleyen konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 22:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne yalan söyleyeyim iki resimde de tipsiz bu arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yüzümün her tarafı yakışıklı napacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Hocam ne yalan söyleyeyim iki resimde de tipsiz bu arkadaş

Hocam herifi diger insanlarla karsilastirmiyacaksin,kendi icinde karşılastircaksin.Evet diger insanlara gore ikisinde de tipsiz ama kendi icinde birisi daha önde işte.

• Burnun yamuk değilse sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

benim yüzümün her tarafı yakışıklı napacağım?

Simetrik bi yüzün varsa fazla ilgilendirmiyo bu konu sizi, ama insanlarin %80nin yüzünün sag ve sol tarafi farkli , bunla ilgili bi çalışma yapmış bi ressam

https://onedio.com/haber/turk-fotografcidan-harika-bir-calisma-yuzumuzun-sagi-ve-solu-ayni-midir--252485

• Tespit yaptık takan yok

Sonra ülkede bilim neden gelişmiyor falan filan dersiniz.Ya bu tespit tüm dünyayı etkileyebilir,bi insanın aynadaki halinden ya daha yakışıklı yada daha tipsiz oldugunu tespit ettim,bunu keşfettim anlamiyo musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 22:11:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynısı fark yok

• Benin sağ profil ile sol profil cok farklı.Sagdan foto çekince baya iyi çıkıyorum ama soldan tam tersi.Dediğine göre ben aynaya baktigimdan daha iyim çünkü sag profilim iyi

• aşırı saçma
  • Çirkinim.Ama sağ tarafım daha az çirkin şanslı mıyım?

• Acaba ben aynada yüzümün gözümün üstün tarafı olan sol tarafına bakmaya alistigim için mi karsimdaki insanlarin da ilk sol tarafina bakıyorum?Sanmıyorum ama umarim öyledir.Var mi insanlarin yüzünün ilk sag tarafina bakan?

• Hocam yani bana göre sağda karşımdakine gore soldaki dimi. Öyle ise şanslıyım gibi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konuyu redditte falan ingilizce olarak açsaydım ayakta alkışlıyolardı beni ama bizim türkler "ikisinde de tipsiz a." "Burnun yamuk değilse sorun yoq" "Benim yüzümün her tarafi yakışıklı ben napicam" "Chook saçma"

Yemin ederim ülkenin bilime bakışını özetleyen konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Temmuz 2017; 22:43:59 >
  • Bence iki fotoğraf arasında fark yok.
  • Bence tespit doğru. Fotoğrafınızı çekin ve ters çevirin

• Sanslisiniz gibi sansasyonel tarafi haric goruse katiliyorum, olabilir. Cunku insanin gorsele karsi odak noktasi sol taraftir. Bu yuzden sunumlarda gorseller solda kullanilir. Insanlarin yuzlerine bakarken ne tarafa odaklandigima dikkat edecegim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.