Şimdi Ara

aynadaki kişi kim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağzen aynadakinin benim olmadigimi ve gördüğüm yüzün bana ait olmadigini düşünüyorum. Dusunsenize gerçekten yuzumuzu nazil görebiliriz ki?
    Su diyeceksiniz o da yansima aynadaki de yansima devreler kisa kaliyo
    allahini seven defansa gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acı ama gerçek, o sensin.

• Bağzen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah yardımcın olsun
  • SAİM ORHAN

• Bu ciddi bir iç hesaplaşma.
    Ne malum aynanin yalan söylemediği.

• Bağzen den sonrasını okumadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selpurdes

Bu ciddi bir iç hesaplaşma.
    Ne malum aynanin yalan söylemediği.

Ne malum gözlerinin sana gerçeği göstermediği?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

SAİM ORHAN

Haykırdım
  • Zaten gorduğumuzu sandiklarimiz bile aslina bakarsak tam anlamıyla gördüğümüz gibi değil. İşiğin fotonlarinin yüzeye yansimasidir. Peki ışık yada gordugumuz , gordugumuzu sandigimiz renkler ne kadar gerçek?

• uzun zaman aynaya bakmadıktan sonra bana da oluyor.bir an durup bakıyorum ve tipimi .... diyorum.içerden bakınca da aynı şeyi söylüyorum ama sanki aynadaki daha farklı bir insan gibi.içerden görünenle dışardan gördüğüm bir değil.
  • Matrix felsefesini arastir oku orada biseyler bulacaksın gerçek denen şeyin ne olduğunu

• Zamaninda şöyle bi deney yapılmış. Adamın birinin kolunu kesmek için bir deliğe sokmuşlar. Ve ya ekrandan ya da gördüğünü zannettiği başka bir yerden bunu görmesini sağlamışlar. Fakat deliğin diğer tarafından çıkan kol adama ait değilmiş. Ve o görünen kısmı kesmişler. Adam acılar içerisinde bağırarak bayılmış. Iste burda beynin gördüğü yalan fakat yorumlaması gerçek. Senin aynadaki görüntüde yalan yorumlaması gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Zamaninda şöyle bi deney yapılmış. Adamın birinin kolunu kesmek için bir deliğe sokmuşlar. Ve ya ekrandan ya da gördüğünü zannettiği başka bir yerden bunu görmesini sağlamışlar. Fakat deliğin diğer tarafından çıkan kol adama ait değilmiş. Ve o görünen kısmı kesmişler. Adam acılar içerisinde bağırarak bayılmış. Iste burda beynin gördüğü yalan fakat yorumlaması gerçek. Senin aynadaki görüntüde yalan yorumlaması gerçek.

yok crysis
  • Bağzen Ğerçekler Acıdır Yeğen
  • Azcık Mantıklı Konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Allah belanı verecek o olacak.

Yanına arkadaşını al bu aynadaki bana benziyor mu de , hee derse çek silahı bitir işini.

• aynadaki goruntu tersdir o yuzden kafani yan yatir dostum
  • Yani bu tipki şuna benziyor; hoparlor aslında sesleri birebir cikaramaz. Yani hoparlore giden ses bilgisi elektrik akimi olarak gider hoparlör o akimi tanir. Ve aslında hoparlörün bize vermeye calistigi ses duymak istediğimiz ses değildir. Yani çikan ses isteğimizle en yakin sestir. Fakat sonuç istediğimiz ses olur.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C20A37A -- 4 Kasım 2014; 17:19:59 >
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.