Şimdi Ara

Aynalar gerçeği olduğu gibi gösterir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
30.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yo fotoğrafta kişiyi olduğu gibi göstermeyebilir.o anki dıştan görünüş nasıl olur o bilinmez ama.bence insanlar bi kişiyi tanıdıklarında o yüzü bilinçaltına işlerler çok dikkatli bakmadıkça görünüm dışardan hep aynıdır.ancak kendimiz aynaya yada fotoğrafa baktığımızda güzelliği yada çirkinliği detayıyla ayırabiliriz
  • Aynaya baktığında sadece bir açıdan kendini görüyorsun.Fakat insanlar seni sadece o açıdan görmüyor buna hareketlerin konuşma tarzın falanda ekleniyor yani hiç kimse aynada göründüğü gibi birisi değildir.[bence]
  • aynadaki yalan...
  • Aynen bende de var bazen bakıyorum kendime ulan backham mısın diom kendi kendime
    Başka zaman bakıom ulan beckham nerde diom
  • mesele aynaya bakıp tipsiz suratını görmek değildir yeğen , mesele aynaya bakıp tipsiz suratını görünce kendine küfretmektir aslında..
  • aynada kendimiz görmek istediğimiz şekilde görürüz..ister güzel ister çirkin.bu tamamen psikolojik bir durum yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

mesele aynaya bakıp tipsiz suratını görmek değildir yeğen , mesele aynaya bakıp tipsiz suratını görünce kendine küfretmektir aslında..

Mesele tip değil güzel kardeşim.Mesele bakışların anlattığı şeyler.
    Örnek insan hoşlandığı bir kıza farklı bakar,nefret ettiği bir insana ayrı bakar.Konumuz kendimize nasıl baktığımız.
  • Evet , şöyle bir söz var , "Aynalar gerçeği aynen gösterir , ama insanlar gerçeği aynen göremeyebilir."
  • sabahları kalkıp aynaya baktığımda kendimi mal gibi hissediyorum. bide aynaya baktığında; zaman, mekan ve ışık vs. gibi faktörlerde kendini nasıl gördüğünü büyük ölçüde etkiliyor.
  • evde 3 tane ayna var ama bazısı çok yakışıklı gösteriyo bazısı çok çirkin gösteriyor

hangisi gerçek bir türlü bilemiycem
  • peki cinsel organı ?
  • çok sık aynaya bakınca beğenmem kendimi böyle 2-3 günde bi bakarım hele uzun uzun bakarsam çok tipsiz gelirim ne alakaysa yüzünü eskitmek dedikleri şey sürekli bakarsan sıkıcı ve kötü geliyosun sanırım unuttunca yüzünü baktıgında vay aslında iyiymişim ya diyorum
  • gerçek görüntün ile aynadaki görüntün farklıdır.aynadan kendine bakarsan anlayamazsın ama yanındaki kişiye aynadan baktığında onun yüzünün daha farklı olduğunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 5 Nisan 2010; 20:06:13 >
  • Harry potterın ilk filmindeki kelid aynası gibi bence olmak istediğin gibi görünüp görmek istediğin şeyleri görüyorsun buna çok inanırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

peki cinsel organı ?

oda farklı gözüküyor
  • Ne güzel konu açmışım hiçte tutmamış.Belki şimdi tutar.
  • ben aklınızdaki soru işaretlerini cevaplıyayım.aynada güzel görünüyorum fakat insanlarda beni öyle güzel görüyorlarmı.benim araştırmış olduğum bu konu tam olarak şöyledir arkadaşlar.

tabiki aynanın gösterdiği gibi biri değilsiniz ve fotoğraf ve hatta kameraların gösterdiği gibi değilsiniz tam ortası.aynada güzel görünüyorsun ama fotoğrafta tipsiz ve çirkin aslında tam olarak öyle değil bunların aksine norlmalsiniz yani ne aynalar nede kamera veya fotoğraf makineleri doğruyu gösterir.aslına siz hem biraz çirkin hemde biraz güzelsinizdir.yani normalsinizdir.olay şu fotoğraf makinesi kamera ve aynanın tam aksine %50 %50 durum mesela bir arkadaşım war fakat çocuk ne aynada ne kamerada nede fotoğraflarda hiç te iç açıcı değil :D aama benim onu gördüğüm şekil ise çok farklı oldukça tipli ve yakışıklı saten sevgilisi bile on numara :D ona göre düşünün yani halinizi..
    bu tür konularla kendinizi üzmeyin arkadaşlar çok canınız sıkılır alışweriş merkezindeki aynalar tamamıyla sahte dir.sizi birazz kilolu ve yapılı gösterir doğal olarakda giydiğiniz pantolon da aynı sizin gibi biraz daha bol görünür ve üstünüze yakışır ama gel gelelimki ewdeki aynalar hep :D tuhaf olur zayıf göstermek gibi işte ozaman kıcık alırsınızkendinizden ::D ama ewdekide doğru değil çünki aynada gördüklerimizin ttam orta seviyesindedir aslında.. benden bukadar hadi kolay gelsin.olmazsa bilimsel araştırma yaparız ...

• Aynadaki nesneler göründüklerinden daha yakındırlar.
  • aslında aynalardaki siz değilsiniz. aynanın karşısına geçip bir bardak süt içtiğinizde, aynadaki yansımanız aslında süt tadından çok uzak ,iğrenç ötesi bir lezzetle karşı karşıya kalıyor. moleküllerin ve bileşenlerin aynadaki yansımaları gerçekleri ile çok alakasız, misal olarak şunu verebilirim, normal dünyada tuz yiyebiliyorsunuz, ama aynadan yansımış bir tuzu yemeye kalkarsanız ölebilirsiniz.

bu yüzden aynadan yansıyan siz değilsiniz, size çok benzeyen ama tamamen farklı bir kişi
  • siz ne içiyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.