Şimdi Ara

Aynalar gerçeği olduğu gibi gösterir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
30.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

aslında aynalardaki siz değilsiniz. aynanın karşısına geçip bir bardak süt içtiğinizde, aynadaki yansımanız aslında süt tadından çok uzak ,iğrenç ötesi bir lezzetle karşı karşıya kalıyor. moleküllerin ve bileşenlerin aynadaki yansımaları gerçekleri ile çok alakasız, misal olarak şunu verebilirim, normal dünyada tuz yiyebiliyorsunuz, ama aynadan yansımış bir tuzu yemeye kalkarsanız ölebilirsiniz.

bu yüzden aynadan yansıyan siz değilsiniz, size çok benzeyen ama tamamen farklı bir kişi

what is matrix ulann
  • Zevk meselesini, mutluluğu ve diğer duygu faktörlerini de devreye katmazsak, yine göstermez bence.
    İnsanı olduğu haliyle dılşarıdan görebilen tek şey diğer insanlardır.
    Kendimizi aynen göremeyiz, dümdüz bir ayna yoktur bence.
    Mutlaka bir eğrilik, bir bombe vardır yapılışı gereği, farkedilemeyecek bile olsa.
    Bu da bizi farklı gösterir, ne kadar gerçeğe yakın da olsa
  • Ayna ters gösteriyo bide hepsi bozuk
  • Genelde aynanın karşısına geçip saçma sapan hareketler yapanlardanım. , Ayrıca bende biraz Narkissos'luk var(belkide dilimize narsist kelimesi oscar wildeye ait olan bu hikayeden gelmiştir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 25 Ekim 2010; 14:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

evde 3 tane ayna var ama bazısı çok yakışıklı gösteriyo bazısı çok çirkin gösteriyor

hangisi gerçek bir türlü bilemiycem

gelen ışık açısıyla da çok alakalı. bazıları tüm ayrıntılarınını gösterir ışıktan dolayı çirkin hissedersin,bazıları gayet temiz görüntü verir az ışık olduğundan iyi hissedersin
  • Işık ve açıdan dolayı.
  • Olay ışıkta beyler iyi ışıkta tipiniz gerçek tipinizdir.Dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArzusuKafile

Aynalara ne kadar guvenebiliriz ki

Solumu sag gösteren olmayan bir yerde ben oldugumu iddia ettigi bir şeyi gösteren sahtekardir ayna

Aslında solunu sol olarak gösteriyor yanlışın var. Tamamen görüntüyü yansıtıyor yani.
  • gösterir.
  • Ah eski konu dışı ah.Forum bu hali aldığından beri foruma girmek istemiyordum.Acaba bu konuyu 2010 da değil de 2013 de açsaydım nasıl cevaplar gelirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestM

Ah eski konu dışı ah.Forum bu hali aldığından beri foruma girmek istemiyordum.Acaba bu konuyu 2010 da değil de 2013 de açsaydım nasıl cevaplar gelirdi?

bende merak ettim
  • Yazalım sene 2015

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test edildi onaylandı, aynadaki görüntü sizin yansimaniz, bu sebepten oturu ayna insanlarin gördüğünün tersini gösteriyor yani siz saçınızı sola tararsaniz aynada saga taramis gibi gozukursunuz fakat insanlar sola taranmış gibi görür. Bu yüzden aynalar yalan fotolar gerçek ozellikle yuzunuz asimetrik ise cok fark oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayna benim en iyi arkadaşımdır. - Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.