Şimdi Ara

Aynı ağa bağlı 2 bilgisayar dan öbür bilgisayar a Office kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı ağa bağlı 2 bilgisayar dan öbür bilgisayar Office kurma Bilgisayar ın birinde Office var fakat öbür bilgisayar da yok ağdan öbür bilgisayar a bunu nasıl aktarırım Office olan bilgisayar da dosya paylaşılmış şekile fakat ben öbür bilgisayar da bunu nasıl görürüm nerden bakarım nereden açabilir im lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre akca adam -- 27 Ağustos 2024; 12:45:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teamviewer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Yok kk ağdan uygulama sız paylasıla biliyor muş fakat orayı bulamdım

• Windows bilgisayarda bir klasörü ağa açıp diğer bilgisayardan erişmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

### Adım 1: Klasörü Paylaşma
    1. **Klasörü Seçme:** Paylaşmak istediğin klasöre sağ tıkla ve "Özellikler" seçeneğini seç.
    2. **Paylaşım Ayarları:** Açılan pencerede "Paylaşım" sekmesine git.
    3. **Klasörü Paylaş:** "Paylaş" butonuna tıkla.
    4. **Kullanıcı Ekle:** Açılan pencerede paylaşmak istediğin kişileri veya "Herkes" seçeneğini ekleyebilirsin. Ardından, "Ekle" butonuna tıkla.
    5. **İzinleri Ayarlama:** Paylaşım izinlerini (Okuma, Okuma ve Yazma) belirledikten sonra "Paylaş" butonuna tıkla.
    6. **Paylaşım Yolunu Kopyalama:** Paylaşım tamamlandığında, ağ yolu (örneğin `\\bilgisayaradı\klasöradı`) sana gösterilecektir. Bu yolu kopyala.

### Adım 2: Güvenlik Duvarı ve Ağ Ayarlarını Yapılandırma
    1. **Ağ Keşfi:** Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Gelişmiş paylaşım ayarları'na git. Buradan "Ağ keşfi" ve "Dosya ve yazıcı paylaşımı" seçeneklerini etkinleştir.
    2. **Şifre Koruması:** Aynı menüde, eğer şifre koruması kullanmak istemiyorsan, "Şifre korumalı paylaşım" seçeneğini kapatabilirsin.

### Adım 3: Diğer Bilgisayardan Bağlanma
    1. **Dosya Gezgini Açma:** Diğer bilgisayarda Dosya Gezgini'ni aç.
    2. **Ağ Yolunu Girmek:** Adres çubuğuna daha önce kopyaladığın ağ yolunu (örneğin `\\bilgisayaradı\klasöradı`) yapıştır ve Enter'a bas.
    3. **Klasöre Erişim:** Paylaşımı ayarladığın klasöre erişebileceksin. Eğer şifre korumalı paylaşım etkinse, kullanıcı adı ve şifre girmen gerekebilir.

Bu adımları takip ederek ağ üzerinde klasör paylaşımı yapabilir ve diğer bilgisayardan bu klasöre erişim sağlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Sağol kral oldu teşekkürler ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.