Şimdi Ara

Aynı ağa bağlı iphone ve laptop arasında dosya paylaşımı güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone um işyeri ağına wifi ile, laptop ım lan ile bağlı. Iphone da kurulu olan pdf expert ve file manager isimli programlardaki dökümanlara aynı ağdaki farklı pc lerden Web programı üzerinden ulaşabiliyorum. Iphone daki program 192.168...... Gibi bir adress veriyor. Laptop taki web browser a bu adresi yazınca iphone daki programın arayüzüne ulaşıp bu belgeleri laptopa çekebiliyorum. Bu dosyalar telefondan laptpa giderken transit mi geçer yoksa server da bir yerlerde kaydı tutulur mu?

işyerindeki server bu trafiği ve dosya içeriğini hangi düzeyde görebilir.

Çok mu zor sordum bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dosyalar yerel ağ üzerinden iletilir, kayıt da tutulmaz. Tabi geliştirici kötü niyetli değilse.
  • Direk ağ üzerinden iletildiği için geliştiricinin kayıt tutma imkanı yok zaten olsa bile direk dosyayı geliştiricinin yönlendirdiği sunucuya yollaması lazım bunun içinde upload etmesi lazım eğer upload edilse dosyalar farkedersin zaten rezalet upload hızlarından ayrıca programın atadığı ip yi bilen o ağa bağlı herkes dosyalarına erişebilir bunuda unutma. Kesinlikle dosyalarının bir yere upload edildigini sanmıyorum ama eger gercekten cok süphe ediyorsan transfer yaparken internet bağlantısını kesebilirsin

• Sağolun arkadaşlar. Benim için zor bir konuyu aydınlattınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.