Şimdi Ara

Aynı Anda Çift Wifi Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde iki adet Tp-Link wifi alıcısı var. Bir tanesi USB ile masaüstü bilgisayarıma bağlı ve internet erişimini oradan sağlıyorum. Bağlanabileceğim bir tane daha Wi-Fi ağı var. 2. wifi alıcısı ile 2. ağa bağlanıp ikisini aynı anda kullanabilmem mümkün mü? Misal bir ağ 3mbit diğeri 8mbit olsa yaklaşık 11mbit gibi bir hız elde etmem mümkün mü ?

• Bildiğim üzere,internet hızınız hep sabittir. sen oraya echelon'un uydularınıda koysan atıyorum,8 mbitmi? hep 8 mbit olarak kalır. ancak wifi alıcıları sinyalı arttırır. hani,googleya 5 saniyede giriyorsan 3 saniyede girersin. değişen tek şey o dur.
  • The Detonator kullanıcısına yanıt
    İnternet hızının sabit olduğunu biliyorum benim amacım iki adet wifiyi aynı anda kullanarak yaklaşık olarak ikisinin toplamı kadar hız elde etmek.

Misal download yaparken 8mbiti 1. wifiden, 3mbiti 2. wifiden alıp toplamda 11mbit elde etmeye çalışıyorum.
  • 2 değil 100 wifi kullan. wifileri ne kadar arttırırsan o kadar fazla hız düşüşü yaşayacaksın. ancak 2 tane wifin varsa,ve internet sağlayıcıların farklı ise, o zaman belki bir hız elde edersin. 2 farklı net sağlayıcısından 2 wifi ile nasıl hız elde edeceğin muamma tabii.
  • The Detonator kullanıcısına yanıt
    2 farklı ADSL bağlantısı. Biri bizim biri komşunun şeklinde örnek vereyim öyleyse. Fiziksel load balancer kullanıp istediğimi yapabilirim fakat onunda maliyeti fazla. Yazılımsal olarak mümkünse bilgi almak istiyorum anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 12 Aralık 2014; 21:36:00 >
  • Var kardeşim var onun bir yolu win 7 de connectfy programlarini araştır. Bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc haklı. onu bir araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Connectify'nin Dispatch programını denedim Full sürüm olmadan gerekli bi ayarı değiştirtmiyor. İlaç attım yemedi. Bilgisayarı restartladıktan sonra tekrar deneyeceğim ama.
  • Evet gerçekten connectify dispatch bu işi yapıyor ama programı full yapmak çok zor ben geçen sene başarmıştım full yapmayı ama pc ye format attıktan sonra bir daha full yapamadım. iki adet 25 mbit superonline ağı birleştirmiştim. aldığım sonuçlar gayet iyiydi.

Speed test sonucu

http://www.speedtest.net/my-result/2834281593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 13 Aralık 2014; 21:57:58 >

• lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    O zaman uğraşıp full yapayım bir şekilde. Aradığım cevap buydu teşekkürler.
  • rica ederim umarım başarırsın başarırsan pmden bana da yolla
  • hocam size cevap yazdıktan sonra bi deniyim dedim olacak mı diye oldu full yapabildim. birden fazla net olmadığı için şuan deniyemiyorum ama dispatch açılıyor.
    Connectify Dispatch 4.3.3.26694 sürümünü kullandım. yeni sürümlerinde olur mu bilmiyorum.
  • Full yapmak zor değil gerçekten araştırın bulursunuz farklı sürümlerde deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.