Şimdi Ara

Aynı anda en az 4 tuşu birden algılayabilen klavye(anti-ghosting) önerir misiniz?(Bütçe 50 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh forum ailesi.ben eskiden Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 kullanıyordum,aynı anda 5 tuşa kadar destekliyordu.Az önce everest bir klavye aldım(ucuz ve dandik),haliyle 2 tuştan fazlasına basamadım.Forumda okuyorum,bazı arkadaşlar microsoft comfort curve 2000 için aynı anda 4 tuşu (hatta bazı arkadaşlar 3 tuşu) desteklemiyor demişler.Oysa ki ben böyle bir sorun yaşamadım,acaba sistemden sisteme fark ediyor mu diye de merak etmiyor değilim.Şimdi ben bu sorunu yaşamayacağım,en az 4 tuşu aynı anda algılayabilecek(malumunuz yeni oyun motorları bunu kesinlikle gerektiriyor) ve bana fifa pes gibi oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir klavye önerisi rica ediyorum sizlerden.Comfort Curve 2000 bulamıyorum,satışta 3000 var.3000 kullanan arkadaşlar böyle bir sorun yaşadılar mı acaba?bir yandan da şiddetle logitech tavsiye ediliyor.diğer yandan da bu sorunu yaşayıp tekrar klavye değiştirmek te istemiyorum.

Özet:Aynı anda en az 4 tuşu birden algılayabilecek,50 TLyi geçmeyecek bir klavye önerir misiniz?

Not:Aslında 50 TL bile fazla ama işimi sağlama almak istiyorum.İsterse taştan olsun,aynı anda 4 tuşa basabileyim.

Not 2:Sanırım Özelliğin adı anti ghosting'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHdekiGenç -- 13 Şubat 2014; 3:54:23 >

• Kimse yok mu?
  • 50 tl için bilidğim güzel klavye yok. Ayrıca her tuşamı basmalı yoksa wasd bölgesi olsa yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 12 Şubat 2014; 15:02:35 >
  • DHdekiGenç D kullanıcısına yanıt
    Bütçeni biraz esnetirsen GXT 280 öneririm:
    http://www.gameekstra.com/Trust-GXT-280-LED-Gaming-Klavye,PR-4093.html
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    şöyle ki,ben fifa oynarken çapraz(2yön tuşu) koşarken(e) şut (d) atabiliyorum.benim sorunum karakterlerin olduğu kısımda.ben defans yaparken hem sprint(e),hem pres(s),hem takım ark. presi(d),hem oyuncu değiştirme(q) ve bunlara ek olarak ta çapraz yönelndirme fonksiyonlarını en azından kullanabilmeliyim.gerçekten,yeni nesil fifalar başka türlü oynanmıyor. .

şaşırtıcıdır ki comfort curve 2000'de 6 tuş artı çapraz yönlere kadar basabiliyorum.Şu an klavyede 2 tuş eksik,ondan kullanmıyorum.Tuşların dipleri kırılmış,toparlayamıyorum.yoksa memnundum klavyemden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHdekiGenç -- 13 Şubat 2014; 4:01:10 >
  • ynal kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler. 6'ya kadar eş zamanlı tuşa basma özelliğini okuyunca ellerim kaşınmadı değil acaba senin denemişliğin ya da bir arkadaşının falan kullanmışlığı var mı bu klavyeyi?

unutmadan da not düşeyim,a4 tech x7 usb klavyede de benim yaşadığım sorunu yaşayanlar olmuş.önce denediğim klavyeyi vatan'dan almıştım,fiyatı da 21 tl idi.şimdi elimde bir iade fişi var,ve üstüne ekleyerek klavye edinmem gerek.üniversite öğrencisi için gerçekten çetin bir hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHdekiGenç -- 13 Şubat 2014; 3:57:38 >

• anlaşıldı,80 tlyi öpe öpe ödüyoruz gibi.Dolar olmuş 2 bilmem kaç,lanet olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHdekiGenç

öneri için teşekkürler. 6'ya kadar eş zamanlı tuşa basma özelliğini okuyunca ellerim kaşınmadı değil acaba senin denemişliğin ya da bir arkadaşının falan kullanmışlığı var mı bu klavyeyi?

unutmadan da not düşeyim,a4 tech x7 usb klavyede de benim yaşadığım sorunu yaşayanlar olmuş.önce denediğim klavyeyi vatan'dan almıştım,fiyatı da 21 tl idi.şimdi elimde bir iade fişi var,ve üstüne ekleyerek klavye edinmem gerek.üniversite öğrencisi için gerçekten çetin bir hesap

Anlıyorum...
    GXT 280 alan tanıdıklarım var, gayet memnunlar.
    Hocam güzel klavyedir, uzun süre kullanırsın; Vatandan da başka bir ihtiyacını karşılarsın.

• ynal çok teşekkürler,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHdekiGenç

ynal çok teşekkürler,iyi forumlar

Rica Ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynı sorunu pes oynarken ben de yaşıyordum. çözümü şöyle buldum. bende de çapraz hızlı koşarken ara pası atmıyordu (yani aynı anda 4. tuşu algılamıyordu). ara pası tuşunu(E) değiştirip (R) yaptım. Artık hızlı koşarken çapraz ara pası atabiliyorum. Hangi tuşu ataman gerektiğini bu linkten tespit edebilirsin:https://drakeirving.github.io/MultiKeyDisplay/
    aynı sorunu pes oynarken ben de yaşıyordum. çözümü şöyle buldum. bende de çapraz hızlı koşarken ara pası atmıyordu (yani aynı anda 4. tuşu algılamıyordu). ara pası tuşunu(E) değiştirip (R) yaptım. Artık hızlı koşarken çapraz ara pası atabiliyorum. Hangi tuşu ataman gerektiğini bu linkten tespit edebilirsin:https://drakeirving.github.io/MultiKeyDisplay/
  • skater4 S kullanıcısına yanıt
    Eminim arkadaşın işine yarayacaktır cevabın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.