Şimdi Ara

Aynı Anda İki Dershaneye Kayıtlıyım Hukuksal Olarak Sorun Yaşar mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta Belirttiğim gibi aynı anda iki dershaneye kayıtlıyım. Geçen yıl - Lise 4- ü ABD'de okuduğum için LYS'ye giremedim. Türkiye'ye geldiğimde dershanelere kayıt yaptırırken çok uçuk fiyatlarla karşılaştım. ( Beklediğimden fazlaydı ve neredeyse %0 indirim yapılıyordu.) Bundan dolayı en makul fiyat gelen FEM dershanelerine kaydoldum. Fakat hocalardan ve sistemin işleyişinden memnun değildim. YGS'de 2029. oldum ve sonra Sınav dershanesine ücretsiz kaydoldum. Sınava yaklaşık 1,5 ay gittim ve o anda FEM'e kayıtlıydım. Babamı dershaneye gönderdim kaydımı sildirsin diye. Kaydımı silmeyeceklerini ve bundan sonraki taksitleri talep etmeyeceklerini söylemişler. Şu anda gidip Sınavdan kaydımı sildirsem "bizimle dalga mı geçiyorsun" şeklinde bir tepki almaktan çekiniyorum. Fem'den sildirsem onlar da aynı şeyi söyleyecekler ve LYS ye bir hafta kalmışken ben moralimi bozacak şeyler işitmek istemiyorum. Eğer ben kaydımı sildirmezsem hiçbirinden, hukuksal açıdan bir sorun olur mu ? İki tarafında reklamımı yapmasını istemediğim için derecemi söylemeyeceğim hiçbirine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemolenf -- 7 Haziran 2014; 20:28:11 >

• Olmaz bence femden baban aldırabilir kaydı gerekmiyor deseler bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.