Şimdi Ara

AYNI GÜNDE EN FAZLA KAÇ SAAT DERSE GİRDİNİZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 ders sabah8 30dan 23 30 arada 1.5 saat aralar oluyordu off off ne günlerdi yaa :)
  • Üni okuyorum günde 1 saat ders var. Bazen hocalar kıyak yapıp yarım saatte postalıyolar bizi çok kıyak bu üni
  • birde buraya gelmiş yakınıyorsun

haline şükret yaw bak millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Üni okuyorum günde 1 saat ders var. Bazen hocalar kıyak yapıp yarım saatte postalıyolar bizi çok kıyak bu üni

fou years later...

üniversite mezunuyum iş bulamıyorum
  • Hergün 9 ders sabah 6:30'da kalkıyorum akşam 5:10'da evde oluyorum. Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi.
  • 9 saat

08.30-18.30

1 saat ara
  • 11 ders. 8 okul 3 dersane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

quote:

Üni okuyorum günde 1 saat ders var. Bazen hocalar kıyak yapıp yarım saatte postalıyolar bizi çok kıyak bu üni

fou years later...

Bölününe göre değişir hocam iş bulunabilecek meslek sahibi olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

quote:

fou years later...

işimiz hazır rahat ol sen
  • Her perşembe 12 saat..
  • P.tesi - perşembe: 8 saat
    Salı Çarş Cuma : 7 saat

En fazla 8 saat ders gördüm..
  • Haftanin 4 gunu 10, 1 gunu 9 saat goruyorduk. Ayrica hocalar cumartesi gunude okula gelmeye zorlama karari almislardi. Ne gunlerdi, ama biraktim.
  • günde 10 ders sonra birde dershane
  • Çarşamba günleri,8 saat okul(ki ben and. lisesiyim bir ders 45 dk. ve öğle aramız 1 saat)Saat 4.30 da okuldan çıkıp 5.00 da dershanede 2 saat ders işleyip,Özel derse gidiyorum.Toplam 12 saat yapıyor.
  • Günde 8 saat okul (artık bitti 3 haftalığına...) + 3 saat dershane = 11 saat.
  • salı günü 8ders okul, 2 ders dershane, okul ilk ders 55dk diğerleri 45, dersane 40ar, bir günde toplam 450dakika derse girmiş oluyorum.
  • günde 8 saat çok değil 8 saat olduğu günler seviniyorum 9dersden sonrası çok zor en fazla 10 ders yaptım
  • lisede 8 saat ders çıkışta da dersaneye falan giderdik 2-3 de ordaydı. şimdi ünide rahat sayılır(ders sayısı olarak, yoksa öss ye calısmaktan on kat zor). ders sayısı az da ödevler mahvediyor. 2 dönemdir cuma günlerim full boş olarak ayarlıyorum programı güzel oluyor baya
    aha da programım
    http://www.metutakvim.com/acheron/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 22 Mart 2010; 23:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

Hergün 9 saat ders ..
    +1
  • OKS ye hazırlanırken 6 ders okulda, 4 ders dersanede gördükten sonra bir de dersane sınavına girmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.