Şimdi Ara

AYNI GÜNDE EN FAZLA KAÇ SAAT DERSE GİRDİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pzt persembe 4 gun 9 saat ders cuma ve cumartesi 6 ders bundan kotusu varsa gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Günde 8 Saat Ders

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

12 saat hem lisede hemde üniversitede
    lisedeyken sabah 8:30 akşam 1815
    ünide sabah 10:30 akşam 20:10

nabion sen hacı benim meselam çarşamba dersim yok perşembe 4 saat

bu haldeyken benim hiç alttan dersim yoktu üniversitedeydi olsaydı arkadaşım gibi 14 saat girmek zorunda kalacaktım

• Hergün 8 ders
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

Hergün 9 saat ders ..

Teknik lise erbabıyız galiba?
  • cumartesileri 13 derse giriyorum hafta içi hergün 8ders var salı perşembe 3fazladan ders yine aynı günler özel dersin var napim ağlıyayımmı böyle diye
  • 14 saat girmişliğim var bir dönem boyunca haftada bir gün. Şimdi ise 2 gün 10 ders geriye kalan 3 gün 9 ders.
  • ilkokul 8. sınıfa giderken hafta içi hergün 12 ders, her sabah 6 ders dershanede, öğleden sonra 6 ders okula, Allah'tan bu hızlandırma günlerinde olmuştu en fazla 1 ay sürdü
  • 10 derse girdim meslek lisesinde
  • Yakacık meslek lisesi 11 saat
  • Her perşembe 9 saat görsel programlama ve 1 saat rehberlik ettimi Sana 10 pazartesi girdiğim ilk 4 Dersi Al çarp bunları ettimi sana 40 ve mhp 40. yılı
  • Meslek lisesindeyim.Hergün 10 saat çarşambaları 10+4 saat dersane varın siz düşünün.
  • Bir keresinde 8 saat okulda 10 saatte dersanede toplam 18 derse girmiştim sabah 7 de evden çıktım gece 11 gibi dönmüştüm.

Bi yararı oldu mu;

Hayır

Bakalım bendeki rekoru geçebilecek var mı?
  • 9.sınıfım bu sene (anadolu lisesi) 8 saat + 2 saat dershane 10 saat derse girdim
  • sabah 9 akşam 6, arasız molasız.
    geçen sene 2. dönem programımız böyleydi.

bu sene kimyayı alttan alan arkadaşların programı daha kötüydü, 8de bitiyordu.
  • sbah 9 da ders 6 ya kadar aralksız 3 er saatlık cogu :D6 dan sonra matematk alttan almak 2 saat o da nrmalde 3 saat ders 2 saate bırakıyodu bızı hoca :D
  • her gun 10 saat 40 ar dakka baygınlık
  • Dersane dahil en fazla 12 saat.
    Günlere göre dağılımı:
    9-9-12-9-12-6-6
  • Üniversiteye gidiyoruz hala ders bombardımanı. Yarın 09,00-17,20 arası dersim var yani 8 saat ders hemde aralıksız. sadece 10dk ara var yemek aramız bile yok.
  • haftanın 3 günü 10 ders kanka haline şükret
  • evt benim durumum iyimiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.