pzt persembe 4 gun 9 saat ders cuma ve cumartesi 6 ders bundan kotusu varsa gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Günde 8 Saat Ders
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
12 saat hem lisede hemde üniversitede lisedeyken sabah 8:30 akşam 1815 ünide sabah 10:30 akşam 20:10
nabion sen hacı benim meselam çarşamba dersim yok perşembe 4 saat
bu haldeyken benim hiç alttan dersim yoktu üniversitedeydi olsaydı arkadaşım gibi 14 saat girmek zorunda kalacaktım
Hergün 8 ders
quote:
Orijinalden alıntı: noyanuze®
Hergün 9 saat ders ..
Teknik lise erbabıyız galiba?
cumartesileri 13 derse giriyorum hafta içi hergün 8ders var salı perşembe 3fazladan ders yine aynı günler özel dersin var napim ağlıyayımmı böyle diye
14 saat girmişliğim var bir dönem boyunca haftada bir gün. Şimdi ise 2 gün 10 ders geriye kalan 3 gün 9 ders.
ilkokul 8. sınıfa giderken hafta içi hergün 12 ders, her sabah 6 ders dershanede, öğleden sonra 6 ders okula, Allah'tan bu hızlandırma günlerinde olmuştu en fazla 1 ay sürdü
10 derse girdim meslek lisesinde
Yakacık meslek lisesi 11 saat
Her perşembe 9 saat görsel programlama ve 1 saat rehberlik ettimi Sana 10 pazartesi girdiğim ilk 4 Dersi Al çarp bunları ettimi sana 40 ve mhp 40. yılı
Meslek lisesindeyim.Hergün 10 saat çarşambaları 10+4 saat dersane varın siz düşünün.
Bir keresinde 8 saat okulda 10 saatte dersanede toplam 18 derse girmiştim sabah 7 de evden çıktım gece 11 gibi dönmüştüm.
Bi yararı oldu mu;
Hayır
Bakalım bendeki rekoru geçebilecek var mı?
9.sınıfım bu sene (anadolu lisesi) 8 saat + 2 saat dershane 10 saat derse girdim
sabah 9 akşam 6, arasız molasız. geçen sene 2. dönem programımız böyleydi.
bu sene kimyayı alttan alan arkadaşların programı daha kötüydü, 8de bitiyordu.
sbah 9 da ders 6 ya kadar aralksız 3 er saatlık cogu :D6 dan sonra matematk alttan almak 2 saat o da nrmalde 3 saat ders 2 saate bırakıyodu bızı hoca :D
her gun 10 saat 40 ar dakka baygınlık
Dersane dahil en fazla 12 saat. Günlere göre dağılımı: 9-9-12-9-12-6-6
Üniversiteye gidiyoruz hala ders bombardımanı. Yarın 09,00-17,20 arası dersim var yani 8 saat ders hemde aralıksız. sadece 10dk ara var yemek aramız bile yok.