Arkadaşlar hostgatorden denemek için host aldım, Cpanel var ve domainleri bana verilen dnslere yönlendirdim. Ancak bir tane index.html koyduğum zaman hepsi aynı şeyi açıyor normal olarak, Bu domainleri nasıl farklı farklı kontrol edeceğim? İlla bir klasör yaratıpwww.site.com/asd gibi bir yeremi yönlendirmem gerekli? Çözümü nasıldır bunun?
Şimdiden Teşekkürler
o iş reseller a giriyor diye biliyorum. Aldığınız host 1 siteye yöneliktir.ve diğerleri sadece yönlendirmedir.onun için reseller alman gerekli birden çok domain i kullanabilmen için.
quote:
Orjinalden alıntı: Schroef
o iş reseller a giriyor diye biliyorum. Aldığınız host 1 siteye yöneliktir.ve diğerleri sadece yönlendirmedir.onun için reseller alman gerekli birden çok domain i kullanabilmen için.
Reseller aldığınız zaman her domain için ayrı cpanel atayabiliyorsunuz. Diğer türlü yani benim aldığım gibi bir cpanelden bir çok domain yönetilebiliyor. Aldığım paket baby paketi,http://www.hostgator.com/shared.shtml buradan görebilirsiniz, Addon / Parked Domains UNLIMITED şeklindedir
bu şekilde sadece sitenize ek domainler parkedebilirsiniz ve patkettiğiniz tüm domainler mecburen aynı siteyi açar, domain park yani domain alias ın amacıda budur zaten.
Addon domains için 0 değilse istediğin bir klasörü yeni domainle kullanabilirsin.Cpanelde yazar.
quote:
Orjinalden alıntı: aSSembLy
bu şekilde sadece sitenize ek domainler parkedebilirsiniz ve patkettiğiniz tüm domainler mecburen aynı siteyi açar, domain park yani domain alias ın amacıda budur zaten.
Selamlar, söylediğiniz gibi bir sistemse eğer domaini aldığımız şirkettende yönlendirsek aynı yere çıkartabilirsiniz. Bence söylediğiniz gibiyse bu sistem anlamsız bir sistem
quote:
Orjinalden alıntı: nihattr
Addon domains için 0 değilse istediğin bir klasörü yeni domainle kullanabilirsin.Cpanelde yazar.
Selamlar, addon domains 0/999 yazıyor, sınırsız olduğu için herhalde. Addon domains'e girdiğimde New Domain Name: Username/directory/subdomain Name: Password: çıkıyor ve altında add domain butonu var.
New Domain Name: domainismi.com Username/directory/subdomain Name: bu dosyaları hangi klasöre atacağın Password:cpanele yeni domainle girmek için şifre.
quote:
Orjinalden alıntı: nihattr
New Domain Name: domainismi.com Username/directory/subdomain Name: bu dosyaları hangi klasöre atacağın Password:cpanele yeni domainle girmek için şifre.
Sağol dostum gerçekten işe yaradı. Teşekkür ederim
domain alias çok işe yarar subdomainde güçlüdür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme