Şimdi Ara

Aynı İtemden 3 tane Mi Veya Farklı İtemler mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: holymafya3

aynı itemden 2 tane çıkan maldır tartışmasız

2 tane bt ? 2 tane db , dr ? ? 2 roa ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen 2 Roa ve 2 Bt çıkıyorum. Diğerlerini bilemem ama.
  • 2bt çıkılıyor pasifleri de birleşiyor ama 2 rabadon saçma.

• 2guardian 2 zhonya alıyorum anivia ya 2 defa zhonya ya basıyorum oluyorum guardian devrede doğuyorum ölüyorum bir daha guardian devrede bu sefer doğuyorum ölüyorum pasif devrede qnqlar az kaldı ölümsüzlüğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Arkadaşlar Ap yani yetenek gücü kasılan herolarda okuduğuma göre birden fazla rabbadon çıkan varmış. Sizce Ap karaktere : Zhonya + Rabbadon + Ölüm ateşi pençesi mi ? Yoksa 3 rabbadon mu ? Toplamda Yetenek Gücü Yine de Eşit Oluyor. İkisininde Toplamı 360.

kardeşim bak unique passive(özel pasif) yazan itemlerin 2. cisini cıkman gereksız cunku 3 rabaddon un sadece 1 ının %25 ap artırması calısır dıgerlerı calısmaz. ne kadar anlatamasamda unıque passive olan itemlerden 1 tane cık oh be :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

2guardian 2 zhonya alıyorum anivia ya 2 defa zhonya ya basıyorum oluyorum guardian devrede doğuyorum ölüyorum bir daha guardian devrede bu sefer doğuyorum ölüyorum pasif devrede qnqlar az kaldı ölümsüzlüğe

geçen internet kafede bi cocuk gordum 5 tane ga cıkıyodu sordum neden boyle yapıyosun diye bana cevabı bu ''cunku benı oldurmek ıcın 5 kere kesmelerı gerek'' ve orda ansızın cocugun kafasına inen bir yumruk

• 5 doran op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Arkadaşlar Ap yani yetenek gücü kasılan herolarda okuduğuma göre birden fazla rabbadon çıkan varmış. Sizce Ap karaktere : Zhonya + Rabbadon + Ölüm ateşi pençesi mi ? Yoksa 3 rabbadon mu ? Toplamda Yetenek Gücü Yine de Eşit Oluyor. İkisininde Toplamı 360.

Rabadon tane 3 çık sen güzel kardeşim

Adam bisey soruyor troll cevap verme.Yazık çok yazık

• Tabiki 3 rabadon almak saçma. Bazı champlarda mana kastıça yetenek gücû artar ( karthus ) bazısında saf yetenek gücü gerekir. Ama yetenek gücü veriyor diye 3 rabadon çıkmak tam bir cahillik bence.

• 3 rabaddon çok saçma pasifleri birleşmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holymafya3

aynı itemden 2 tane çıkan maldır tartışmasız

hayatı boyunca aynı olmasın diye 2 pot bile almamış arkadaş ..
  • pasifleri işlemiyor ve aynı olmaz 1 rabadon ve yanına 2 diğer 120 veren ap itemi yaparsan 360 daha fazla olur 3 tane rabadon kasmaktan
    yani 3 tane kasarsan hiç ise yaramaz

• Benim anlamadigim evelynn'in onerilen itemlerinde neden 3 tane dfg var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Ne bilim adam dikkat etmemiştir ya da yeni başlamıştır hiç haberi yoktur ?

2 roa ?
  • Birisi de çıkıp çok biliyormuş gibi bir de aynı itemden 2 tane çıkan mal dır demiş. Neyse....

Kardeşim sana sadece AP lazım değil ki. Kaldı ki Rabadon'un pasifi unique, yani stacklanmıyor. Yani sadece 130 AP veriyor. Bunun yerine o saydığın itemleri alsan çok iyi olur çok da güzel olur.

Ölüm ateşi pençesi denen item sana ekstradan 1 skill daha ekliyor. Basınca adamın HP'ye göre dmg vurup daha sonra vurduğun büyülerinde ekstra hasar vermeni sağlıyor. Yani diyelim ki ahri oynuyorsun. Adama E tutturdun, bas ölümateşi pençesini sonra yap kombonu. Aşırı yüksek bir dmg vuracaksın emin ol. Rabadonun vereceği AP'den çok dmg vuracaksın.

Zhonya verdiği AP ve Armorunun yanında mükemmel bir aktif skilli var. Mesela master yi sana Q attı. Bas zhonyayı adamın Q CD ye girecek. Damage veremiyecek. Senin takım arkadaşların da birazcık bişeyler yapıyorsa gelirler kesersiniz. Örnekler çoğaltılabilir. ( Lee sin Q - Nidalee Q - Karthus R - Morgana Q - Lux Q ....)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Böyle konuları seviyorum,blok listem kabarıyor,millet adamakıllı soru sorar öteki dalga geçer,kendisi oyuna tamamen doğru buildle başladı sanki

Çok doğru arkadaşım.
    Unique araştır denmiş adam baksa değerli demek e ne alaka ?
    Unique pasiflar birleşmez yanı 3 rabadonla ap arttırma ozelli olmaz ama normal pasifler birleşir örneğin phantom dancer (hayalet dansçı) koşma hızı verıyorsa 5 tane alsanda 5 de verir
  • 3 tane rabadon al. %90 daha fazla vurur

• O gün 2 bot alan adam gördüm.Daha hızlı koşar dedi.O da bunun gibi bir soru mu
  • Azıcık mantık yürütürsen gereken cevabı kendin bulursun zaten.Örnek verilmesi gerekirse; Sen Kennen gibi Fiddle gibi aoe ultiye sahip herolara Zhonya çıkarsan hasar almadan sağlam damage vurabilirsin.Zhonya varken sen gidipte 3 rabadon dizersen olmaz,ayıp olur,mahalleye almazlar adamı
  • 6 Rabadon al qnq napcan botu zaten gördüğüne tek atcan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.