Şimdi Ara

aynı kişi üzerine 2 tane kampus hattı nasıl yapılabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: assasina

kampuscell'li normal koşullarda 1 kişinin üzerinden sadece 1 kere olabiliyor.
    ama aynı kişi yeni hat aldığında sistemler tanımlayamadığı için tekrardan o kişi üzerinden kampuscell yapılabiliyor.
    yani benim üzerime normalde kampuscell olsa bile yeni hat alırken tarifesini kampuscell olarak açtırmak istediğimde yeni açılan hattımda kampuscell'li olabiliyor.
    Ama daha sonradan kampuscell yaptırmak istediğiniz zaman 1 taneden fazlasına izin vermiyor.

sağolasın şimdi aydınlandım
  • ARKADASLAR BENIMDE ADIMA 4, 5 TANE KAMPUS CELL VAR ACILIYORR
  • quote:

Orjinalden alıntı: assasina

kampuscell'li normal koşullarda 1 kişinin üzerinden sadece 1 kere olabiliyor.
    ama aynı kişi yeni hat aldığında sistemler tanımlayamadığı için tekrardan o kişi üzerinden kampuscell yapılabiliyor.
    yani benim üzerime normalde kampuscell olsa bile yeni hat alırken tarifesini kampuscell olarak açtırmak istediğimde yeni açılan hattımda kampuscell'li olabiliyor.
    Ama daha sonradan kampuscell yaptırmak istediğiniz zaman 1 taneden fazlasına izin vermiyor.

peki çözüm önerin var mı ?

26 ytl vermeden halledemeyecekmiyiz bu işi.
  • Arkadaşlar benim kendi adıma 2 tane kontörlü hat var, birini kendim kullanıyorum, Kampuscelli. Diğerini de annem kullanıyor, ama onu Kampuscelli yapamadım. Ne önerirsiniz, gidip tekrar mı başvurayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 9 Kasım 2008; 12:47:52 >
  • benim kardeşimi yapmadılar benim adıma kayıtlı diye

18- olduğu için kendi adına da alamıyo

mekandan mekana değişiyor o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 9 Kasım 2008; 22:12:06 >
  • Uzun zamandır ben de bu durumun sıkıntısını yaşıyorum.Ablamın ve benim hatlarımız babamın üzerine.En son ben çıkmak zorunda kaldım kampüscell'den ki ablam kullanabilsin.Bir keresinde durumdan hiç haberdar değilmişim gibi (ki cidden farkında değildim) gittim kampüscell'e geçmek istiyorum dedim sıradan bir turkcell bayisine.Bana bu hatttın sahibi üzerine başka bir hat daha kayıtlı ve onun kampüscell'i var, dolayısıyla sizi kampüscell'li yapamıyoruz denildi.En son bugün normal bir turkcell bayisine gidip durumu açık açık anlattım ki çaktırmasam durumu da bilgilerde ortaya çıkacaktı sanırım ve benden de hattı üzerime aldırmaktan başka bir yol olmadığını, bunun sonucunda da 26 ytl ücret alınacağını söylediler.Bunun yerine yeni hat almak da bir çözüm elbet..

Şimdi arkadaşlar anlattıklarım gokhan96'inkilerle çelişiyor biliyorum ama böyle de bir olay var ortada.N'apmalı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamJam -- 12 Aralık 2008; 3:20:32 >

• bugun 3 hazır kart aldım. adam yapmadı maaselef. sadece benm kullanacağıma yapabilirim dedi. dedim nette böle böle . oluyomuş dedim. yok olmuyo dedi. napacaz şimdi? anneminki süper tarifede kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

bugun 3 hazır kart aldım. adam yapmadı maaselef. sadece benm kullanacağıma yapabilirim dedi. dedim nette böle böle . oluyomuş dedim. yok olmuyo dedi. napacaz şimdi? anneminki süper tarifede kaldı.

şimdi hatlar açıldı. online işlemlerde annemin kullacağı hat kampus olarak açılmış ama kız arkadaşımınki kampus değil. acaba turkcel ekstrada benm kimliğimle kampuscell yaparlar mı?
    sonuç olarak benm adıma açılmış 3 hattan 2sini otomatik olarak kampus yapmışlar.3. olanı da istesem yaparlar mı? yoksa hiç bulaşmıyıp, arkadaş kendi kimliğini mi versin?
  • mevcut hattım süper tarife. yaşım 25 üstünde ve öğrenci değilim.

ben kullandığım hattımı kampuscell e geçirebilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

mevcut hattım süper tarife. yaşım 25 üstünde ve öğrenci değilim.

ben kullandığım hattımı kampuscell e geçirebilir miyim ?

hayır olmuyor . ama bi yakınını bul, en az 15 yaş sanırım
  • valla benım 4 tanekampus hattım var
    gecen haftada kuzenın hattını annesını ve kızkardesını de kuzenın adına lkampuslu yaptırdık
    kı kuzenın annesı normal olarak 25 den buyuk
    ve bu hatların sadece bırısı kuzenımın adına dıgerlerı amcamla yengemın adına
    kampuslu oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: festival28

valla benım 4 tanekampus hattım var
    gecen haftada kuzenın hattını annesını ve kızkardesını de kuzenın adına lkampuslu yaptırdık
    kı kuzenın annesı normal olarak 25 den buyuk
    ve bu hatların sadece bırısı kuzenımın adına dıgerlerı amcamla yengemın adına
    kampuslu oldu

Zaten burada bahsedilen şey aynı ismin üzerine birden fazla kampüscell olamaması.Birisi amcan diğeri yengen diğeri kuzenin üzerine olduğuna göre durum gayet normal..
  • yni 3 farkı hattı, tek kişi üstünden kampuscelli yani. oluyomuş demek
  • Numara taşınabilrliği ile Turkcell'e geçtiğimiz zaman direk kampuscell ile açılmasını isteyebilir miyiz? Ben öğrenciyim problem olmaz da Annemi geçirmek için sormuştum.Onun hattı kendi üzerinde tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 16 Aralık 2008; 21:46:37 >
  • hepsını kuzenım ın uzerıne oldu hadı o oyle oldu dıyelım
    bneım 4 hattım var 4 une benım adıma o neolyuor pekı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.